Se dette nyhedsbrev i en browser

Lidt korte nyheder...

Kære medlem
Vi har samlet lidt blandede informationer om alt fra turneringsdatoer til par 3 bane åbning og træningsmuligheder mv.
 
Kommende turneringer
Der er stille og roligt kommet gang i turneringsaktiviteterne igen. Kommende turneringsmuligheder:
14/6 Hørsholm Funtour
18/7 GolfTyskland Trophy, åben turnering
Se mere i GolfBox.
 
Rengøring af din bil mens du golfer
Private Carcare starter op i Hørsholm Golf onsdag d. 3. juni Adam og hans team står klar på P-pladsen til at rengøre biler, mens der golfes. Som medlem af Hørsholm Golf gives der 50% rabat på første rengøring ved at bruge rabatkode HGK på deres hjemmeside www.privatecarcare.dk.
 
Buggy årskort
Har du brug for årskort til buggy? I shoppen sælges der årskort til brug af golfbuggies. Kig forbi eller skriv en email til shop@hoersholm-golf.dk
 
Ferie i Danmark
Et FPG-fordelskort, der giver adgang til spil på 14 andre baner, kunne måske være en god idé at få med i baggen i denne sommer. Kan købes i shoppen. Se mere her.
 
Restauranten er åbnet
Restauranten er nu i gang og det summer igen af liv på terrassen. Restauraten vil inden så længe udsende yderligere information om dens planlagte events og aktiviteter mv. Se mere på www.lerbaekgaard.dk
 
Par 3 banen
Par 3 banen er nu næsten klar til spil og greenkeeperne melder at den åbner mandag d. 1. juni. Find putteren og wedgen frem og kom ud og træne dit korte spil.
 
Træning
 
Før-mandagsklubben-træning
Lars Nysøe afholder fællestræning mandage eftermiddage før mandagsklubbens spil går i gang. Der er træring fra kl. 15-16 på følgende mandage: , 8/6, 15/6, 22/6, 29/6. Der kan være 4-6 deltagere på holdet og det koster kr 200,- pr. person pr. gang. Træningen gennemføres ved min 4 deltagere. Tilmelding sker via trænerbookingen på hjemmesiden.
 
SommerGolfskoler
Der er igen i år mulighed for at komme med på Peter Jespersens populære sommer golfskoler, 3 dage fuldt med læring, sjov og golfspil, så hvis du selv vil vælge hvilken uger du vil deltage, er det med at tilmelde sig nu, da der kun er 6 pladser pr. hold. Du kan vælge imellem 4 uger.
Uge 26. 22.-24. juni mandag-onsdag
Uge 27. 29.juni-1. juli mandag-onsdag
Uge 28. 6.-8. juli mandag-onsdag
Uge 32. 3.-5. aug. mandag-onsdag
Spørgsmål rettes til Peter på 51510149. 
 
Kurser
Der er også få pladser tilbage på lær at slå langt d. 7 juni og shortgame kursus 20. juni.
Tilmelding på sms til 51510149 eller via bookingmodulet på hjemmesiden.
 
 
 
/Hørsholm Golf
Frameld dig dette nyhedsbrev