Se dette nyhedsbrev i en browser

DEMODAG MED CALLAWAY OG ECCO - LØRDAG D. 13. JUNI

Så er der rigtigt godt nyt fra shoppen. Det er nu igen muligt at afholde demodag og vi har den store fornøjelse, at Callaway kommer her i Hørsholm Golf lørdag d. 13. juni fra kl. 11.00 til 15.00. Callaway har alt det nye udstyr med og det kan prøves ganske uforpligtende. Den nye Mavrik serie har fået de bedste anbefalinger i de fleste golfmagasiner. Skulle du gå hen og blive fristet giver vi 10% rabat på dagen på alle produkter fra Callaway. Ecco kommer også forbi fra 10.00 til 14.00 med alle deres nye modeller og giver 20% rabat på sko købt på dagen. Kig forbi.
 
/Alan, shop

ÅBNING AF KLUBHUS

Der er netop kommet nye retningslinier fra DGU omkring klubhuse. Vi kan derfor meddele af klubhuset, herunder reception og omklædningsfaciliteter genåbner tirsdag d. 16. juni.
 
/Hørsholm Golf

MANDAGSKLUBBEN

Så er vi klar til at starte op på vores længe ventede par 3-bane. Vi glæder os til endelig at kunne byde dem velkommen, der har lyst til at spille. Vi mødes ved hul 1 ved par 3-banen kl. 17.00 og tager corona-hensyn til hinanden. I får udleveret et scorekort – som I selv fører (eller får hjælp til det hvis der er behov for det). Der vil være erfarne golfere til at hjælpe dem til rette der har brug for det. Så ”kombardo” – vi er klar til liv og glade dage med sol og social hygge.
 
/Mandagsklub og Begynderudvalg

KOMMENDE KLUBTURNERINGER

Hørsholm Fun Tour d. 14. juni
På søndag afvikles Hørsholm Fun Tour, hvor du kan få lov til at spille en 9-hullers runde, hvor du får en anden serv. Det betyder, at har to forsøg til hvert slag, hvor du vælger, hvilken du vil spille. Klubben giver en forfriskning under præmieoverrækkelsen efter runden. Prisen er kun 50,- og sidste tilmelding er torsdag.

Kringlebageren Match d. 21. juni
Tilmeldingen er nu åben for årets første klubturnering med fælles frokost efterfølgende. Kringlebageren er sponsor for en mixed fourball best ball den 21. juni, hvor I spiller to og to sammen og den bedste score på hvert hul tæller. Turneringen afsluttes med præmieoverrækkelse på terrassen samt frokost, der er inklusive en vand, en øl eller et glas vin samt kaffe og kage. Prisen for det hele er kun 150,- pr. spiller. Tilmeldingen sker senest næste torsdag i GolfBox.
 
/Frank, turneringsudvalget

ÅBEN TURNERING LØRDAG D. 18. JULI

For 2. år i streg afholder vi GolfTyskland Trophy, en åben turnering for golfspillere. Turneringen i Hørsholm Golf spilles d. 18. juli. Vinderparret, fra hver indledende runde skal videre til finalen 13.-15. september 2020 på Seeschlösschen Golfanlage i Nordtyskland. Her skal der dystes om titlen GolfTyskland.dk Trophy 2020. Turneringen afholdes i samarbejde med Tysk Turistinformation og en række sponsorer.

Turneringsform
Vi spiller som parmatch fourball stableford. Kun den bedste score tæller for hvert hul så det gælder om, at komplementere hinanden bedst muligt. Man kan spille sammen med mix eller samme køn. Der spilles i en række og vinderparret går videre til finalen på Seeschlösschen Golfanlage.

Se mere om turneringen her: https://www.golftyskland.dk/golf-trophy-2020/
 
Tilmeldingen foregår via golfbox.

GOLF GETAWAY

TA' VENNERNE MED PÅ ET GOLFOPHOLD PÅ RUNGSTEDGAARD.

Rungstedgaard tilbyder hele sommeren en golfpakke med overnatning, morgenmad og 20% på greenfee. Rungstedgaard ligger i smukke Nordsjælland, ikke langt fra Hørsholm Golf. Efter en velgennemført golfrunde, inviterer Rungstedgaard til kolde drinks, god mad og fantastiske omgivelser, som det 19. hul.
 
Se mere om Rungstedgaards Golf Getaway: 
Frameld dig dette nyhedsbrev