Se dette nyhedsbrev i en browser

Indhold

  • Brug af touchskærme
  • GLFR app med baneguide og scoreindberetning til DGU
  • Markørgodkendelse i GolfBox
  • Frivillige søges til DM
  • Sankt Hans Aften på Restaurant Lerbækgaard
  • Åben turnering d. 18. juli
  • Jagt & Golf
  • Fordelskort

GENOPFRISKNING TOUCHSKÆRME

TOUCHSKÆRM
Klubhuset er nu genåbnet og i receptionen er der nu tændt for GolfBox touchskærme, som du skal logge på ved ankomst til golfbanen. Du kan logge på touchskærmene enten ved at scanne dit DGU-kort eller ved at indtaste DGU-nummer og password. På touchskærmen kan du reservere, ændre og bekræfte tider. Du kan også udprinte scorekort, indberette scores og tilmelde dig turneringer.

UDPRINT SCOREKORT
Systemet er sat om til at der kan udskrives scorekort for den gruppe der er booket samtidigt. Dvs. de spillere der er blevet bestilt på samme tidspunkt er i en gruppe sammen og kan bekræfte for sig selv og hinanden og udskrive scorekort.
 
Er der eksempelvis 1 spiller, der selv booker ind på en tid med 3 spillere, så kan de 3 spillere ikke bekræfte og udskrive scorekort for den spiller der selv har booket sig ind. Vedkommende skal så selv logge på, bekræfte og udskrive sit eget scorekort.

GÆSTER
Greenfeegæster skal fortsat tjekke ind via ProBox-automaten eller ved henvendelse i shoppen. Gæster kan ikke tjekke ind på GolfBox touch.
 
 
HUSK AT SPRITTE AF FØR OG EFTER BRUG AF SKÆRME!

GLFR APP TIL SCOREINDBERETNING OG BANEGUIDE

Nu er det muligt at indsende sine scorekort til DGU med GLFR App'en. I GLFR app'en er der både baneguide og scorekort med mulighed for at sende scorekortet til HCP-regulering ved DGU.
 
Se mere her og download app til din telefon: 
http://www.glfr.com/download
 
GLFR har lavet en video-guide til hvordan du indberetter scores til DGU:
 

MARKØRGODKENDELSE AF SCOREKORT

 
Som spiller
Når du som spiller indberetter din runde via din GolfBox-profil så fremsøg markørnavn via indtastning af markørens dgu-nummer. Derved får markøren besked via golfbox og at der er en runde, der skal godkendes. Hvis du bare indtaster markørnavnet (og ikke søger via dgu-nr), så får markøren ikke besked og runden bliver derfor ikke registreret i dit scorearkiv.
 
Som markør
Husk at godkende de runder du har været markør på. Vi oplever, at mange markører glemmer at logge på deres golfbox og godkende de scores, som de har været markør på.  
 
 

FRIVILLIGE HJÆLPERE TIL DM SØGES

Kære alle,
I weekenden 27.-28. juni er klubben vært ved 2-generationers DM, hvor 54 par konkurrerer om titlerne i to rækker. Der bliver mulighed for at se en masse god golf, især hvis man melder sig som frivillig. Som klub skal vi stille med en række hjælpere over de to dage og vi har brug for startere, forecaddies og et par stop-bolde. Vagterne er af tre timers varighed og DGU sørger for forplejning.

Så hvis du har tid og lyst til at hjælpe, så hører jeg meget gerne fra dig snarest. Ring - eller send en mail til mig med dine muligheder rent tidsmæssigt.

Tak for hjælpen.

Frank Sole Pedersen
franksole@hotmail.com
24908273
Turneringsudvalget

Sankthansaften på Lerbækgaard

Sankthansaften på Lerbækgaard den 23. juni fra kl 18.00
- Kan også fås ud af huse

Forret
Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer, friske grønne og hvide asparges, cocktailsauce samt hjemmebagt brød
 
Hovedret
Helstegt sommerkalvesteg med salviesauce, spæde sommer grøntsagssaute med grønne ærter, nye danske kartofler
 
Dessert
Hjemmelavet rødgrød med friske bær og øko. fløde fra Øllingegaard
 
Hovedret kr. 195,-
Forret og hovedret kr. 265,-
Forret, hovedret og dessert kr. 345,-
 
Bordbestilling og bestilling af take away
via mail rr@lerbaekgaard.dk eller tlf. 4576 1500

Bestilling af take away senest torsdag den 18. juni 2020
 
/Richard, Restaurant Lerbækgaard

ÅBEN TURNERING LØRDAG D. 18. JULI

GOLFTYSKLAND TROPHY
For 2. år i streg afholder vi GolfTyskland Trophy, en åben turnering for golfspillere. Turneringen i Hørsholm Golf spilles d. 18. juli. Vinderparret, fra hver indledende runde skal videre til finalen 13.-15. september 2020 på Seeschlösschen Golfanlage i Nordtyskland. Her skal der dystes om titlen GolfTyskland.dk Trophy 2020. Turneringen afholdes i samarbejde med Tysk Turistinformation og en række sponsorer.

Turneringsform
Vi spiller som parmatch fourball stableford. Kun den bedste score tæller for hvert hul så det gælder om, at komplementere hinanden bedst muligt. Man kan spille sammen med mix eller samme køn. Der spilles i en række og vinderparret går videre til finalen på Seeschlösschen Golfanlage.

Se mere om turneringen her: https://www.golftyskland.dk/golf-trophy-2020/
 
Tilmeldingen foregår via golfbox.

JAGTKLUBBEN - ET NYT TILBUD

KOMBINER DINE PASSIONER
Hørsholm Golf udbyder nu et helt nyt medlemskab, Jagtklubben, der henvender sig til personer med passion for både golf og jagt. Hørsholm Golf er beligende på et 100 ha stort område, som tidligere har været benyttet som kongeligt jagtområde. Området byder på store naturoplevelser med alt fra åbne enge til søer og skov. I jagtsæsonen fra oktober til januar afholdes en række fælles jagter for medlemmer af Jagtklubben. Der er et meget begrænsede antal pladser for at sikre en god jagtoplevelse for alle deltagere.
 
 
/Magnus, Jagtklubben

FORDELSKORT FULDTIDSMEDLEMMER

Som fuldtidsmedlem af Hørsholm Golf kan du erhverve et greenfeefordelskort, der giver adgang til 14 andre baner, som du kan gæstespille hver én gang i 2020. Fordelskortet koster kr. 600 og kan købes i shoppen efter påske. Banerne er: Birkemose, Copenhagen Golf, Falster Golf, Haunstrup, Hørsholm, Ishøj, Kellers Park Golf, Ledreborg, Markusminde, Midtsjælland, Nivå Golf Odense Eventyr, Vallø, Volstrup og Værebro.
Frameld dig dette nyhedsbrev