Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyhedsbrev August fra Hørsholm Golf

Indhold
  • Klubmesterskab
  • Lerbækgaard Pokalen
  • Frivillige søges til DM i paragolf
  • Fra bestyrelsen: Send flere scores
  • Benyt GLFR app til scores og baneguide
Klubmesterskab
Der er stadig åbent for tilmelding til klubmesterskab. Turneringen afvikles i weekenden den 29.-30. august, hvor der spilles 2 x 18 hullers slagspil i alle rækker, på nær herrerne, der spiller 36 huller om lørdagen og 18 om søndagen.

Der er åbnet for tilmelding i følgende rækker:
Junior piger + drenge
Damer + herrer
Senior damer + herrer
Veteran damer + herrer
Rækkerne vil blive afviklet med mindst to tilmeldte og deltagelsen er gratis.

Der er ligeledes åbent for tilmelding til hulspilsturneringen, som i år afvikles uafhængigt af slagspillet i løbet af september.

/Turneringsudvalget
Lerbækgaard Pokalen
Søndag d. 6. september er der åben turnering, Lerbækgaard Pokalen. Det er turneringen med det store præmiebord. Der er både individuel 18 hullers stableford turnering og holdturnering, max hcp 36. Tilmelding individuel eller sammen med dem du ønsker at spille med. Holdturneringen er på tværs af grupperne. Der er gunstart kl. 9.00. De 10 første tilmeldte hold af 4 kan selv vælge starthul. Tilmeld dit hold i Restaurant Lerbækgaard eller i sekretariatet på mail: post@hoersholm-golf.dk.

Program
Fra 7.30 Tjek in og morgenmad
Kl. 8.00 Information om dagen
kl. 9.00 Gunstart på 18 huller
Kl.14.00 Frokost
Kl. ca. 15.00 Præmieoverrækkelse

Turneringsfee:
18 huller fuldtidsmedlemmer kr. 395,-
9 huller/hverdagsmedlemmer kr. 495,-
Gæster kr. 595,-.
 
Turneringsfee inkluderer matchfee, greenfee, morgenmad, baneservice og frokost.
 
/Hørsholm Golf
Danmarksmesterskaberne i paragolf - Vi har brug for frivillige
I weekenden d. 26-27 september lægger Hørsholm Golf baner til, når Dansk Golf Union afholder Danmarksmesterskaber i paragolf. Her skal der dystes i 2 rækker; en for spillere med fysiske handicap og en for spillere med udviklingshandicap.
 
Jesper Hviid fra DGU er turneringsleder på arrangementet. Til afvikling af arrangementet er der brug for nogle frivillige, der kan fungere som "supervisors" og hjælpe deltagerne med scores og evt. spørgsmål omkring banen. Opgaven plejer at være meget fornøjelig. Har du mulighed for at hjælpe til, så send send en email til Jesper Hviid (jhv@dgu.org) og Christian Overgaard (co@hoersholm-golf.dk). Frivillige hjælpere inviteres i øvrigt til en fredags 9 hullers AM-AM (d. 25/9 kl. 15) sammen med nogle af landets bedste paragolfere.
 
/DGU & Hørsholm Golf
Fra bestyrelsen: SEND FLERE SCORES
Et golfhandicap har til formål at være et udtryk for en golfer´ s potentielle spilleevne.
 
De mindre erfarne golfspillere får via sit golfhandicap tildelt flere slag end den erfarne spiller på en runde. Dette betyder teoretisk, at spillere på forskellige niveauer kan spille sammen med mere ens muligheder for at vinde.
 
Handicapsystemet bliver anvendt indenfor amatørgolf, hvorimod det ikke bliver brugt indenfor professionel golf. I dag er handicappet generelt baseret på den seneste spille-historik og bliver derfor regelmæssigt justeret med lidt varierende beregningssystemer fra land til land.
Dansk Golf Union har derfor tilsluttet sig en international standardisering af vores handicapsystem - World Handicap System (WHS) – således, at beregningerne for en spillers handicap bliver ens i flere lande.
 
WHS handicap bliver fra 1. januar 2021 beregnet ud fra de 8 bedste scores af de seneste 20 indrapporterede scores. For at få sit første handicap skal man have indsendt scores for minimum 54 huller (6 x 9 hullers runde eller 3 x 18 hullers runde). Spillere som allerede har et golfhandicap, vil ændringerne i systemet sandsynligvis ændre handicap med mindre end et slag.
 
For at det nye handicap skal basere sig på din spilleform, er det vigtigt, at du sender scores ind for dine runder i denne sæson. Jo flere scores som du indberetter – jo mere præcis bliver dit handicap fra starten.
 
Vi opfordrer medlemmer til at indtaste alle scores for alle spillede runder – private runder, høje som lave scores fra 9-huller eller 18-hullers runder. Du gør det ved at vælge at spille dine runder som EDS-runder og indtaste dit resultat samt vælge din markør.
 
På grund af Corona har golfspillere i år afleveret langt færre scores i 2020 – derfor er det vigtigt at vi udnytter resten af sæsonen og får ”sendt flere scores”.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Hørsholm Golfklub
Benyt GLFR app både som baneguide og til scoreindberetning til Dansk Golf Union
GolfBox udfaser inden så længe deres nuværende mobilapp. Derfor anbefaler vi, at medlemmer og gæster fremover benytter GLFR app'en, der både har baneguide og scorefunktionalitet. Dvs. det er muligt at indsende sine scorekort til DGU via GLFR App'en.

Se mere her og download app til din telefon:
http://www.glfr.com/download

GLFR har lavet en video-guide til hvordan du indberetter scores til DGU:
https://www.youtube.com/watch?v=kqngfmZtYJI
Frameld dig dette nyhedsbrev