Se dette nyhedsbrev i en browser

Kære medlem af Hørsholm Golf

Nye oplevelser venter dig på træningsbanen i Hørsholm Golf
Nogle har måske bemærket, at der i den seneste tid har været arbejdet lidt ekstra på driving rangen i Hørsholm Golf. Der har været gravet lidt, så nye kabler kunne lægges i jorden, og små master med firkantede bokse er skudt op. Systemet, der nu er installeret, hedder Trackman Range og vi forventer at tage det i brug her i starten af oktober måned.
Golfradarer
Trackman Range måler via 4 radarer (de firkantede bokse) alle bolde, der slås ud på driving rangen og giver præcise målinger om bl.a. retning og længde på dine slag. Når du træner kan du se resultatet enten via en app (Trackman Range) på din mobiltelefon, ipad eller via HD touchskærme, der er installeret i en række af båsene. Du kan anvende systemet overalt på driving rangen, både i båsene og på de udendørs græsplateauer.
 
Sjove konkurrencer
TrackMan Range er dog mere end nyttige tal til dine træningssessioner. Systemet byder også på sjove og underholdende spil, hvor du f.eks. kan udfordre dine venner i Hit It! (long driving), i Bullseye (nærmest pind) eller det underholdende og krævende Capture The Flag. Det er helt frivilligt om du vil benytte Trackman Range systemet, når du træner. Det er stadig muligt at træne på normal vis både på driving range og indspilsgreens. Det koster ikke noget særskilt at benytte det nye Trackman Range system hverken på app’en eller i båsene, men der skal fortsat afregnes for de træningsbolde, som du bruger på driving rangen.
 
God fornøjelse
Vi håber, at du vil tage godt imod de nye tiltag på driving rangen, og vi ønsker dig fortsat god fornøjelse med golfspillet og golftræningen i Hørsholm Golf.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev