Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyhedsbrev fra Hørsholm Golf

Hermed lidt nyheder fra klub, trænere, restaurant og banen.

Vil du være med til regionsgolf?

Er du glad for at spille golf, og synes du det er sjovt at spille andre baner? Har du lyst til at lære andre i vores klub at kende, og sammen dyste mod andre klubber? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så vil du med garanti synes at regionsgolf er sjovt.

Hvem kan deltage?
Du skal være fyldt 21 år med udgangen af spilleåret, være fuldtids medlem af Hørsholm Golf og have et EGA-HCP.
 
 
Regionsgolfudvalget i Hørsholm Golfklub
Jørgen Palle Jensen / P.H. Jørgensen

Herreklubben

I Herreklubben vil vi 2021 fortsætte vores høje aktivitetsniveau med et mix af stableford/slagspil om onsdagen, hyggelige månedsafslutninger, udflugter til baner på Sjælland/Falster, hulspil hen over sommeren og Ryder Cup i oktober/november. I alt over 40 muligheder for at spille golf og socialt samvær. Du kan se Matchplanen for 2021 på Herreklubbens side her...
 
Vi er omkring 65 medlemmer, men vil gerne være flere. Yderligere info ligger på vores hjemmeside, og du er meget velkommen til at kontakte Axel Bang-Berthelsen, 40 58 63 42, abangberthelsen@gmail.com

På bestyrelsens vegne
Robert Arpe

MENY Dalgaards Juleturnering

Så er der åbnet for tilmelding til den traditionelle juleturnering, der igen i år er sponseret af MENY Dalgaard. Den afvikles søndag, den 6. december som en ni hullers Texas Scramble, hvor du kun må medbringe tre køller efter eget valg. Turneringen afvikles efter de til enhver tid gældende corona retningslinjer, så der bliver i år tale om løbende start og der bliver ikke fælles afslutning, men vi satser på, at restauranten er åben efter runden, hvis der er nogen, der har brug for noget varmt.

Turneringsudvalget
Frank Sole

Peter Jeppesen

Peter Jeppesen har åben for træning igennem hele vinteren, fællestræning og enkelt lektioner. Det vil være muligt at få enkelt lektioner onsdag, torsdag og lørdag samt efter aftale på sms 51510149. 5 turskort der er købt før 1.8. 2020 skal være brugt i indeværende år eller efter aftale. Vores drivingrange har fået det lækre Trackman Range, og hvis du vil lære at bruge det rigtigt, kan du få en lektion i hvad de forskellige tal betyder for dit sving. Peter har siden august været fast træner for Trackman personale i brugen af data, hvordan de overføres til golfsvinget.
 
PGA-træner Peter Jeppesen
Mobil: 5151 0149
E-mail: p.jeppesen@live.dk

Lars Nysøe

Lars holder juleferie fra: 1/12-2020 til 23/1-2021. Lars kalender er åben nu og man kan booke fra 24/1-31/3 Der kan bookes lektioner, søndage, mandage og tirsdage.
 
PGA-træner Lars Nysøe
Mobil: 4088 3534
E-mail: larsnysoe@hotmail.com

Spil baner på Trackman

Det nye Trackman Range System kan både benyttes til træning og til spil. Udover de sjove spil med bulls-eye og capture the flag, så kan der nu også spilles baner på systemet enten i de båse, der har touchskærme eller fra din Ipad. Der er 4 mulige klassebaner at vælge imellem, bl.a. St. Andrews og PGA National.
 
Kig forbi til en runde golf på driving rangen! 

JAZZ på Restaurant LÆRBÆKGAARD

På søndag d. 29 november kan du nyde god jazz i Restaurant Lerbækgaard.
 
Fra kl. 13.00-15.00 spiller Kjeld Flemmings Kvintet.
 
Det er muligt at tilvælge en jazzy tapas anretning. 
 
Bordreservation er nødvendigt på tlf. 45761500.
 
Alle er velkommen!

FunGolf, Frisk luft & Flæskesteg

- Årets ’udendørs’ julefrokost med golfintroduktion, konkurrencer og flæskesteg
 
Hold jeres julefrokost i Restaurant Lerbækgaard og start med lidt frisk luft og sjove golfkonkurrencer inden I sætter jer til bords.
  
Program
Først er der en time med frisk luft, hvor I får en kort introduktion til golfslag ved professionel instruktør. Derefter er der sjove FunGolf konkurrencer på Trackman Range Systemet, hvor der dystes i spillet ”nærmest pinden”, ”længste drive” eller ”virtuel golf”. Efter golfkonkurrencerne afrundes der med fælles julefrokost i Restaurant Lerbækgaard.
 
Varighed 3 timer+.
8 personer, både begyndere og øvede kan deltage.
Der reserveres driving range båse med FunGolf Trackman HD-skærme til gruppen.
 
Pris
Pris pr. person kr. 470,- (eks. drikkevarer)
 
Reservation
Reservation sker til email post@lerbaekgaard.dk

Vest genåbner

Kære medlemmer
Vi genåbner Vest-sløjfen mandag d. 30. november. Det sker efter to vellykkede projekter på 2 Vest og 4 Vest. 2 Vest har fået et nyt rødsvingeltæppe og selve underlaget er blevet rettet op. Rullegræsset er efterfølgende blevet klippet lidt og har fået første omgang topdress. Vi kan se, at de små finrødder begynder at søge mod vækstlaget. Den vil løbende blive klippet længere og længere ned, frem mod dens åbning, i kommende sæson. I mellemtiden spiller vi til en provisorisk green bag ved greenbunkeren. Vi skal gøre opmærksom på, at den nyanlagte green ikke må betrædes.
 
4 Vest endte noget anderledes end planlagt. Der er ikke etableret 2 bunkers i højre side som tidligere beskrevet. Området er derimod blevet ført tilbage til sit oprindelige design. Der er igen kommet et vådområde i højre side og en bunker i venstre side. Ændringen skyldes, at vi under udgravningen til den tætteste greenbunker, støtte på både blåler og en drænknude. Vi finder kun ganske sjældent blåler i området og slet ikke i de mængder som ligger ved siden af 4 Vest green. Vi blev derfor hurtigt klar over, at et forsøg på at dræne området ville være op ad bakke fra en start.  Det har så givet en anden og helt fantastisk mulighed for at genskabe det tidligere våde område som forsvandt under voldprojektet i 2017. Vi har efter genetableringen i højre side vurderet, at 4 Vest er et af de områder, hvor sværhedsgraden godt må hæves en smule. Det blev derfor besluttet, at vi også genetablerede bunkeren i venstre side. Den har samme dybde og placering som den forrige. Voldene omkring hullet, bliver sprøjtesået med en blanding af græs og blomsterfrø. Vi gør opmærksom på, at rullegræsset ikke må betrædes!
 
Vi håber, at I vil tage godt imod det nye design.
 
Anders Kamp Mortensen
Course Manager
 
(Herunder: Billede af 4 Vest green)
Frameld dig dette nyhedsbrev