Se dette nyhedsbrev i en browser

Kære golfere i HGK

Velkommen december. December er fyldt med julehygge, forventninger og JULEGAVER.

Vi er ved at sige farvel til endnu et år. Et år fyldt med udfordringer for vort lille land, og også nogle få for vor golfklub. Vi startede sæsonen med en mængde restriktioner på grund af Corona. Vi synes at vi klarede udfordringerne forbilledligt, og langsomt kom vi hen til en næsten normal golfsæson. Der har dog været mange aktiviteter vi har været nødt til at enten aflyse, eller reducere omfanget af. Det er rigtigt ærgerligt, men vi tager revanche næste sæson. For at tage forskud på revanchen har vi i bestyrelsen besluttet at alle medlemmer i HGK har gjort sig fortjent til en JULEGAVE i år.

Vi, fra bestyrelsen, vil gerne takke Jer alle for en god sæson, med mange gode timer på banen og terrassen. En stor tak til alle de som har deltaget i det frivillige arbejde, som er så vigtigt for vor klub. Vi kan ikke gennemføre vore aktiviteter uden den store entusiasme og opbakning vi møder fra vore frivillige.

Vi håber I alle vil synes om JULEGAVEN, vi kan sige at det er noget vi alle løbende forbruger en del af. Vi har planlagt nogle dage hvor I kan afhente JULEGAVEN, og vi kan ønske hinanden en glædelig jul. Vi vil være i klubben med hilsenen på følgende tidspunkter:
  • Søndag 6. december kl. 12.00 -15.00 i forbindelse med Juleturneringen. Vi serverer lidt til ganen i den forbindelse
  • Tirsdag 8. december kl. 11.00 - 14.00
  • Onsdag 9. december kl. 11.00 - 14.00
  • Lørdag 12. december kl. 10.00 - 12.00
Vi håber at se rigtigt mange medlemmer.

Vi takker Jer alle for et herligt 2020, og ser frem til et endnu bedre 2021.
Vi ønsker Jer alle, og Jeres familier, en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Mange hilsner, og på gensyn
Bestyrelsen
Hørsholm Golf Klub 

Juleudsalg i shoppen

Fra. d. 6 til 20 december holder shoppen det helt store juleudsalg, hvor du kan spare fra 20% og helt op til 60% på alle varer i butikken. Kig forbi!
 
Med venlig hilsen
Shoppen
 
Frameld dig dette nyhedsbrev