Se dette nyhedsbrev i en browser

Kære medlem

Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år. Som de fleste sikkert ved er der i 2021 indført et nyt handicapsystem, som vi ser meget frem til at tage i brug. Læs mere om WHS nedenfor. Vi kigger nu frem mod en god golfsæson 2021 og glæder os til at se dig på golfbanerne igen.
 
Indhold:
  • Nyt handicapsystem
  • Banen
  • Regionsgolf
  • Bagtags
  • Driving range

Orientering om WHS - det nye hcp-system

DGU har produceret en folder om World Handicap System, som blev indført per 1. januar 2021. Arbejdet med at foretage årsreguleringer efter det nye system er netop gennemført af golfbox/dgu og kan nu ses i golfbox.
 
Se DGU's folder her:
 
På Golf.dk kan du læse yderligere om WHS:

Med venlig hilsen
Handicap- og Ordensudvalget
Henning Bechmann Sørensen
E-mail: hbs@newmail.dk

Banen

Banestatus
Pga. den omskiftelige vejrsituation kan faciliteterne være lukkede for brug. Greenkeeperne opdaterer løbende hjemmesiden, så husk at orientere dig om banens og driving rangens aktuelle status. 
 
Ændringer ved klubhusområdet
Tujaerne ved puttinggreen bliver fjernet. Det sker fordi deres rødder går langt ind under green og giver svære vækstforhold for både for- og bagkant af puttingreen. I stedet etableres et stort rododendronbed mellem søen og puttinggreen.
 
Med venlig hilsen
Greenkeeperne

Vil du være med til regionsgolf?

Er du glad for at spille golf, og synes du det er sjovt at spille andre baner? Har du lyst til at lære andre i vores klub at kende, og sammen dyste mod andre klubber? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så vil du med garanti synes at regionsgolf er sjovt. Du skal være fyldt 21 år med udgangen af spilleåret, være fuldtidsmedlem af Hørsholm Golf.

Læs mere om regionsgolf

Med venlig hilsen
Regionsgolfudvalget i Hørsholm Golfklub
Jørgen Palle Jensen / P.H. Jørgensen

Korte informationer

Bagtags
Kontingentopkrævninger for 2021 er sendt ud primo januar. Medlemsbagtags udsendes med post til alle medlemmer i løbet af marts måned.
 
Driving range
Der er henover vinteren installeret et nyt boldsystem på driving range automaterne. Vi forventer at systemet er helt klar til brug pr. 1. februar, hvor det så bla. vil være muligt at benytte sit dgu-kort på automaterne. Mere info følger. 
 
med venlig hilsen
Hørsholm Golf
Frameld dig dette nyhedsbrev