Se dette nyhedsbrev i en browser

Indhold i nyhedsbrev

  • Bestil Take-Away fra Restaurant Lerbækgaard
  • Opdaterede lokalregler
  • Nyt driving range boldsystem
  • Faddere søges

DinnerDays fra d. 12.-21. februar

DinnerDays er en landsdækkende restaurantfestival. Her kan gæster spise tre retter fra 210 kr. (+ gebyr) på en lang række spisesteder fordelt over hele landet. Grundet nedlukningen af restauranterne gennemføres det som ”spise ude hjemme” med DinnerDays Takeaway. Restaurant Lerbækgaard er selvfølgelig med.
 
Menu
I forbindelse med DinnerDays Takeaway tilbyder Lerbækgaard følgende menu:
 
Forret
Cremet jordskokkesuppe - stenbidderrogn - maltbrød
 
Hovedret
Beef Wellington "indbagt oksemørbrad" - duxelles - haricots verts - Madeira-sauce med svampe
 
Dessert
Creme brulé - hindbærsorbet
 
Pris
Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)
Menuen til DinnerDays Takeaway er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter. I tilfælde af skærpede restriktioner fra myndighederne, som forhindrer afholdelsen af DinnerDays Takeaway, bliver dine billetter naturligvis refunderet.
 
Bestillingslink
 
 
Med venlig hilsen
Restaurant Lerbækgaard
Richard Roth
Tlf. 45761500
 

Opdaterede lokalregler

Klubbens Baneudvalg og Hcp & Ordensudvalg har arbejdet på en opdatering af lokalreglerne for Hørsholm Golf. Bl.a. er blå pæle forsvundet fra volden på Vest-sløjfen og foldområdet på Vest 4,5,6 er nu blevet et strafområde med spilleforbud. De nye lokalregler kan ses på nedenstående link og ved opslag i klubhuset. Se lokalreglerne her…

Nyt driving range boldsystem: GolfMore

Der er i løbet af vinteren installeret et nyt driving range bold system. Systemet hedder GolfMore. På det nye system er det bl.a. muligt at vælge forskellige kurvstørrelser, når der trækkes bolde: En lille, mellem og stor kurv bolde. Der kan betales med MobilePay på automaten. I det nye system vil det også være muligt at optanke værdier på sit dgu-kort og benytte dgu-kortet på maskinen ved at scanne det i magnetlæseren på siden af betalingsenheden. Se mere her.
 
Boldpenge Bonus
Som en del af medlemskabet er der i 2021 inkluderet en "Boldpenge Bonus", som automatisk lægges ind på dgu-kortet. Medlemmer modtager en systemmail fra GolfMore, når "Boldpenge Bonus" er klar til brug på dgu-kortet - det sker senest ved udgangen af februar.
 
Det gamle boldchipsystem udfases
Det gamle boldchipsystem udfases, men boldchips med trækninger tilbage kan stadig anvendes på maskinerne frem til 1. juli. Der kan ikke tankes op på de gamle boldchips længere.
 

Golffaddere søges til at hjælpe nye i gang

Har du tid og lyst til at hjælpe klubbens nye medlemmer godt i gang med golfen, så meld dig som golffadder. Der bl.a. brug for hjælp til afvikling af begynderspil på weekendkurserne og ved mandagsklubbens eftermiddagsaktiviteter. Interesserede bedes kontakte Poul Henning Jørgensen på e-mail poulh2@icloud.com eller mobil 20315517.
Frameld dig dette nyhedsbrev