Se dette nyhedsbrev i en browser

Indhold i nyhedsbrev

Kære medlemmer
Hermed lidt nyt fra shop, bane og klub. Vi glæder os over at 18 hullers banen nu er åbnet, og at shoppen i næste uge får lov at åbne. Læs mere nedenfor.

Vi åbner shoppen

Shop
Vi åbner shoppen mandag d. 1. marts. Der må være max. 3 kunder ad gangen i butikken.  
 
Åbningstiderne vil være frem til den 31.03:
Mandag kl. 10.00-16.00
Tirsdag LUKKET
Onsdag kl. 10.00-16.00
Torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-16.00
Lørdag og søndag kl. 09.00-15.00  
 
Overvejer du at købe nyt udstyr, er det igen muligt at bestille tid til en private fitting med Callaway. For bestilling af tid kontakt venligst shoppen på 4576 5150 eller mail shop@hoersholm-golf.dk.   
 
Vi satser på en rigtig god sæson og vi ser frem til at betjene dig.   
 
/Alan

Lidt forårsnyheder fra banen

Banen
Vi holder forsat Øst og Nord åbent for spil. Vi kan dog med glæde meddele, at fra lørdag d. 27. februar, vil det igen være tilladt at bruge trollys. Vi har fredag den 26. februar gjort klar til weekendens spil. Vi har klippet og tromlet greens, så de efter årstidens betragtning står rigtigt pænt. Bunkers har samtidig fået en lille overhaling, så de står klar til weekendens spil.
 
Puttinggreen
Puttinggreen er også blevet taget i brug igen. Den er som resten af anlægget blevet klippet og tromlet og vi har fundet sommerstængerne frem og sat nye flag på. De nye flag har efter flere forespørgsler fået sat tal på fra 1-9.
 
Nye tiltag på P-pladsen 
Vi har fjernet noget af den gamle hæk ned langs p-pladsen og sat 4 nye lindetræer op. Samtidig er de gamle rhodondendron flyttet ind mellem puttinggreenen og søen og på det sidste stykke langs hækken ned mod klubhuset får vi endnu et blomsterområde.
 
Nyt på 4 Nord
Ved 4 nord har vi fjernet slåenhækken langs venstre side af fairway. Det sker for at skabe mere lys og luft til både fairway og semirough. Vi har gennem det sidste års tid haft store problemer med at rødderne var gået i vores dræn. Området bliver reetableret med græs og der bliver langs skellet sat nogle nye træer. Området bag green bliver lavet til blomstereng.
 
/Greenkeeperne

Husk de nye lokalregler

Lokalregler for 2021
Klubbens Baneudvalg og Hcp & Ordensudvalg har arbejdet på en opdatering af lokalreglerne for Hørsholm Golf. Bl.a. er blå pæle forsvundet fra volden på Vest-sløjfen og foldområdet på Vest 4,5,6 er nu blevet et strafområde med spilleforbud. De nye lokalregler kan ses på nedenstående link og ved opslag i klubhuset. Se lokalreglerne her…
 

Mandagsklubben

Kom og vær med
Mandagsklubben er klar på terrassen mandag den 12 april 2021, kl 16.00, og forsætter hver mandag i hele sæsonen frem til oktober 2021. Mandagsklubben er åben for alle medlemmer. Booking er ikke nødvendig! Man møder bare op mellem kl. 16:00 og 17:30 og vi finder nogen du kan spille 9 huller med. Husk at vi hjælper dem tilrette, der har behov for f.eks. at udskrive scorekort mm. Læs videre på hjemmesiden under mandagsklubben...

Med venlig hilsen
Begynderudvalget

Golffaddere søges

Hjælp nye i gang
Har du tid og lyst til at hjælpe klubbens nye medlemmer godt i gang med golfen, så meld dig som golffadder. Der bl.a. brug for hjælp til afvikling af begynderspil på weekendkurserne og ved mandagsklubbens eftermiddagsaktiviteter. Interesserede bedes kontakte Poul Henning Jørgensen på e-mail poulh2@icloud.com eller mobil 20315517.
 
/Poul Henning

Vil du være med til regionsgolf?

Regionsgolf
Er du glad for at spille golf, og synes du det er sjovt at spille andre baner? Har du lyst til at lære andre i vores klub at kende, og sammen dyste mod andre klubber? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så vil du med garanti synes at regionsgolf er sjovt. Du skal være fyldt 21 år med udgangen af spilleåret, være fuldtidsmedlem af Hørsholm Golf. Læs mere om regionsgolf...

Med venlig hilsen
Regionsgolfudvalget i Hørsholm Golfklub
Jørgen Palle Jensen / P.H. Jørgensen

GolfMore driving range boldsystem

Boldpenge Bonus til driving range
Som en del af medlemskabet er der i 2021 inkluderet en "Boldpenge Bonus", som lægges ind medlemmernes DGU-kort. DGU-kortet kan så anvendes på boldmaskinen ved at scanne kort i magnetkortlæseren på siden af betalingsdisplayet. Vi er lige på trapperne med at få uploadet medlemmer til systemet og når det er gjort så modtager man en systemmail fra GolfMore, at "Boldpenge Bonus" er klar til brug.
 
/Hørsholm Golf
Frameld dig dette nyhedsbrev