Se dette nyhedsbrev i en browser

Indhold i nyhedsbrev

Kære medlemmer
Så er der lidt martsnyheder fra Hørsholm Golf. Indhold i nyhedsbrev:
  • Shop og receptionsområde er åbent
  • VEST-banen genåbner
  • Driving range kampagne
  • Fitting med Callaway
  • Golftræning med Peter Jeppesen
  • HEIMDALL’S – Mere end et hørecenter

Shop og receptionsområde er åbent: Husk at holde afstand

Vi er glade for at shoppen er genåbnet her i starten af marts, dog med max 3 kunder i butikken ad gangen. Desuden er der også åbnet for selvbetjening på touchskærme med scorekortudprint i glasbygningen. Vær opmærksom på at spritte hænder af og holde afstand. Der må max være 4 personer i glasbygningen. Det er ikke tilladt at opholde sig i glasbygningen, ej heller i resten af klubhuset. Toiletter ved indgangen til restauranten er dog åbne.
 
/Hørsholm Golf 

Nyt fra banen: Genåbning af Vest og roughafbrænding

Vest
Vest-banen er klar til at genåbne. Det sker mandag d. 15. marts, hvor vi så igen har alle 3 x 9 huller i brug. Se den aktuelle banekombination på dette link. 
 
Rough
Vi har i den seneste uge været i gang med afbrænding af rougharealer. Dette resulterer i, at roughen i år vil være lidt tyndere i bunden. Desuden giver det bedre betingelser for de vilde blomster og insektlivet på banerne mv. 
 
/Greenkeeperne

Tilbud på dr-boldpenge: Dobbelt Op

Frem til og med d. 1. maj 2021 er der følgende "dobbelt op" kampagne til medlemmer på køb af driving range boldpenge. Betal kr. 1.000 og få indlagt kr. 2.000 i boldpenge på dgu-nummer. Der kan "tankes op" i shoppen eller ved at kontakte sekretariatet. God træning!
 
/Hørsholm Golf

Fitting med Callaway

Vi er igen klar til at tilbyde dig private fittings med Callaway, hvis du overvejer at købe nyt udstyr. Med professionel rådgivning og tests finder vi det helt rigtige udstyr, der passer til dig. En fitting tager ca. en time og er ganske gratis. Kontakt shoppen på telefon 45765150 eller på mail shop@hoersholm-golf.dk for at bestille en tid. Vi har altid meget konkurrencedygtige priser på udstyr fra Callaway.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.    
 
/Alan, Shop

Golftræning Peter Jeppesen

Kære golfer. Jeg håber, at I har det godt, og at sæsonen er kommet godt i gang. Der er meget stor efterspørgsel på undervisning, så husk at bestille i god tid. Det er dejligt at se, hvor aktive I har lyst til at være i år - det er det der skal til. Der er en masse nye kurser og fællestræningshold sat op. Prøv at se om det er noget for dig. Se mere om datoer for kurser og fællestræning...

/Peter Jeppesen, PGA-træner

HEIMDALL’S er ny partner med Hørsholm Golf

Et høretab kan ramme alle – uanset alder. I Danmark er der omkring 800.000 mennesker med høretab, hvoraf ca. en tredjedel er i alderen 18-64 år. Men alt for få reagerer på deres høretab og alt for mange er utilfredse med deres nuværende løsning.

Oplev en nemmere og smartere vej mod bedre hørelse. Vi behøver kun se dig én gang i en af vores klinikker - resten klarer vi online. Det betyder, at vi kan justere dine høreapparater hvor end du er og når det passer dig.

Vi ønsker at gøre HEIMDALL’S til danskernes foretrukne sted, når det drejer sig om høresundhed. Derfor er du som kunde i HEIMDALL’S garanteret 100% uvildig rådgivning og et reelt frit valg blandt markedets bedste produkter, til faste lave priser. Det betyder at du får lige præcis den løsning som passer til dig og din hverdag.

Start din rejse mod bedre hørelse ved at tage en online test her: https://heimdalls.dk/hoeretest/ eller læs mere på vore hjemmeside https://heimdalls.dk/.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 
/HEIMDALL’S
Frameld dig dette nyhedsbrev