Se dette nyhedsbrev i en browser

B&O Vedbæk Åbningsturnering 2021

Åbningsturneringen afholdes i år d. 25. april.

B&O Vedbæk er sponsor for turneringen.

B&O Vedbæk Åbningsturnering afvikles som 18 hullers greensome stablefordturnering med løbende start, da vi pga. corona ikke kan afholde gunstart. Der vil efter runden blive uddelt en let anretning/sandwich med drikkevarer, så du kan hygge dig med dine holdkammerater. Serveringen vil afhænge af, hvad der er tilladt. Præmierne vil efterfølgende kunne afhentes ved B&O Vedbæk. Vinderne offentliggøres via mail og på hjemmesiden.

Tilmelding senest d. 22. april kl. 12:00 i Golfbox.

Kontaktperson:
Frank Pedersen
franksole@hotmail.com
Tlf: 24908273

Restaurant Lerbækgaard må åbne

Vi åbner onsdag d. 21. april. Der vil være åbent alle dage fra kl. 11-21.
 
Vi har fået nyt menukort både til frokost og aften.
 
Hver torsdag er der stegt flæsk.
Hver søndag er der wienersnitzel med brassede kartofler.
Hver lørdag/søndag er der brunch.
 
Vi glæder os til at se jer alle sammen igen.

Med venlig hilsen
Restaurant Lerbækgaard
Richard Roth

GolfTyskland Trophy

I samarbejde med Tysk Turistinformation og GolfTyskland.dk bliver denne turnering afholdt i 8 klubber rundt om i Danmark. Vinderholdet går videre til finalen den 12-14 sep. 2021 på Gut Apeldör i Tyskland. Her skal der dystes om titlen GolfTyskland.dk Trophy 2021 mellem de 8 par som hver har vundet de indledende runder. Her vil indgå 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 x turneringsrunder, 2 x middag samt præmieoverrækkelse.

www.GolfTyskland.dk er danskernes foretrukne rejseportal når der skal vælges golftur til Tyskland. Alene i 2020 faciliterede vi mere end 30.000 overnatninger. På GolfTyskland.dk finder du det største udvalg af golfture med prisgaranti. GolfTyskland.dk er en del af www.NordicGolfers.com som er Skandinavien største golfbooking portal med over 1000 destinationer i 35 lande.
 
Hørsholm Golf lægger bane til turneringen d. 27. juni. 
 
Se mere om turneringen på dette link...

Foredrag

Bestyrelsens Medlemsudvalg har arrangeret tre meget spændende foredrag for medlemmer af Hørsholm Golf. Til efteråret afholder vi 3 spændende foredrag. Vi håber at samfundet er åbnet så meget, at vi kan samles og høre de gode foredrag.

31. august – Signe Wenneberg
21. september – Søren Kjeldsen
21. oktober – Jytte bille

Foredragene af holdes i restauranten kl. 19:00
Tilmelding via Golfbox.
Se mere på dette link: Medlemsaktiviteter

Kontakt
Lone Fisker
Tlf.: 22 58 10 17
E-mail: lonefisker1001@gmail.com

Juniortræning er startet

Juniortræningen er startet op. Man er junior til og med det år man fylder 18 år. Der vil være træning hver tirsdag og torsdag frem til sommerferien. Vi starter op tirsdag d. 13. april. Træningstiden er 16:30 til 18:30 ved hver træning. Træningen foregår uden tilmelding til at starte med det første stykke tid.
 
Juniortræner er Magnus Kvistgaarden. Desuden assisterer Torben Helledie og Marco Utzon Sforzini ved træningen. Mødested til første træning er på driving rangen og Magnus Kvistgaarden har træningsbolde med til alle træninger.  Har du spørgsmål til juniortræningen så kontakt Magnus på mobil 29666449 eller email mk@hoersholm-golf.dk.
 
Vi glæder os til at se jer til træning og håber, at du som junior vil være en del af nye ungdomsmiljø i Hørsholm Golfklub.

Golftræning Peter Jeppesesn

Holdtræninger med Peter Jeppesen er meget populære og alle hold til og med maj er udsolgte. Der er stadig ledige pladser på holdene i juni.
 
Datoer for de meget populære 3 dags sommergolfskoler er nu i kalenderen. Der er 5 skoler at vælge imellem med start 28 juni. 1. juli. 5. juli. 2. august. 9. august. Det er vigtigt at tilmelde sig hurtigt, idet pladserne hurtigt bliver udsolgt.
 
Tilmelding sker på SMS 51510149 eller på mail til p.jeppesen@live.dk eller via trænerbookingen på hjemmesiden.

En hilsen fra greenkeeperne

Vi vil gerne hjælpe vores medlemmer ved at opfordre alle til at rette nedslagsmærker op på greens. Alle de små pletter bliver minimeret, hvis vi husker at rette op her til foråret, hvor væksten ikke er så voldsom og græsset har svært ved at lukke sig selv. Mangler du pitchforks, er de til at finde i shoppen.
 
God tur!
 
/Greenkeeperne
Frameld dig dette nyhedsbrev