Se dette nyhedsbrev i en browser

Åbent Hus lørdag d. 8. maj

Hørsholm Golf inviterer udenfor til Åbent Hus lørdag d. 8. maj kl. 11:00. Arrangementet er gratis at deltage i. Tag en ven under armen og introducer vedkommende til golfen og Hørsholm Golf. Vi mødes ved GolfZilla ved indkørslen til Hørsholm Golf.
 
Tilmelding er påkrævet
Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan tage flere ind end forsamlingsloftet forskriver. Vi har derfor et begrænset antal pladser på dagen og arrangementet kræver tilmelding.
 

Nye regler for banetilladelse

Vedrørende nye regel for banetilladelse til nybegyndere. Pr. 1. januar 2021 kom det nye WHS system (world handicap system), hvilket også ændrer reglerne for at opnå banetilladelse, som følger.:
  • Begyndere tildeles et dgu-nr./medlemsnummer ved opstart/indmeldelse
  • Begyndere starter med HCP 72, og tildeles 4 ekstra slag pr. hul fra rød tee, indtil spilleren er nede på HCP 54
  • Begyndere med HCP fra 72 og til HCP 54 må spille på stor bane sammen med en spiller med banetilladelse - HUSK dette betyder at begyndere uden banetilladelse kan spille med i mandagsklubben
  • Begyndere indrapporterer deres scores i golfbox som normalt (eksempel ved en score på 21 point på 9 huller nedsættes HCP med 3)
  • Når begyndere har spillet sig ned til HCP 54 tildeles der banetilladelse
  • Når en begynder når HCP 54, kan spilleren selv booke teetider på golfbox
Med venlig hilsen
Begynderudvalget

Halds Saloner

HALDs SALONER HØRSHOLM
17. maj 2021
Restaurant Lerbækgaard og Hørsholm Golf,
Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

”Gidselforhandling – bag linjerne”
v/gidselforhandler Jack Bohr-Christensen

Med mere end 15 afsluttede gidselsager, og med erfaringer fra håndtering af mange organisationer og familier i dyb krise, giver gidselforhandler og kriserådgiver Jack Bohr- Christensen os indsigt i en helt ukendt verden. Jack har arbejdet med gidseloverlevelse og forhandling i mere end 10 år. I dag hjælper han bl.a. stressramte danskere med at komme på fode igen, og ved siden af gidselforhandlingen, uddanner han danske soldater i overlevelse i forbindelse med tilfangetagelse.

Se frem til 2 timers intens fortælling, og få indblik i, hvad der foregår bag linjerne i en gidselsag. Du får lejlighed til at …….(se mere under www.birgithald.com)

Jack Bohr-Christensen er Cand.jur., Sprogofficer I Russisk, Kaptajn i Flyvevåbenet, gidselforhandler og kriserådgiver. Han har udviklet ”Life-Purpose” Stress handling & Life Control, hvor han hjælper mennesker med at kunne håndtere deres liv.

EN MEGET SPÆNDENDE AFTEN
Mandag den 17. maj 2021 kl. 17.30 - 20.00
Pris 270,00 kr. (incl. velkomstdrik, tema-anretning, vand og et lotteri med flotte præmier)
Billetter bestilles på www.birgithald.com – saloner eller på tlf. 5150 0782.

Foredrag i sensommeren og efteråret

Bestyrelsens Medlemsudvalg har arrangeret tre meget spændende foredrag for medlemmer af Hørsholm Golf. Til efteråret afholder vi 3 spændende foredrag. Vi håber at samfundet er åbnet så meget, at vi kan samles og høre de gode foredrag.

31. august – Signe Wenneberg
21. september – Søren Kjeldsen
12. oktober – Jytte bille

Foredragene af holdes i restauranten kl. 19:00
Tilmelding via Golfbox.
Se mere på dette link: Medlemsaktiviteter

Kontakt
Lone Fisker
Tlf.: 22 58 10 17
E-mail: lonefisker1001@gmail.com

GolfTyskland Trophy

I samarbejde med Tysk Turistinformation og GolfTyskland.dk bliver denne turnering afholdt i 8 klubber rundt om i Danmark. Vinderholdet går videre til finalen den 12-14 sep. 2021 på Gut Apeldör i Tyskland. Her skal der dystes om titlen GolfTyskland.dk Trophy 2021 mellem de 8 par som hver har vundet de indledende runder. Her vil indgå 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 x turneringsrunder, 2 x middag samt præmieoverrækkelse.

www.GolfTyskland.dk er danskernes foretrukne rejseportal når der skal vælges golftur til Tyskland. Alene i 2020 faciliterede vi mere end 30.000 overnatninger. På GolfTyskland.dk finder du det største udvalg af golfture med prisgaranti. GolfTyskland.dk er en del af www.NordicGolfers.com som er Skandinavien største golfbooking portal med over 1000 destinationer i 35 lande.
 
Hørsholm Golf lægger bane til turneringen d. 27. juni. 
 
Se mere om turneringen på dette link...
Frameld dig dette nyhedsbrev