Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf: Genåbning af klubhus og restaurant

Tirsdag d. 18. maj genåbner klubhus og Restaurant Lerbækgaard. Vi glæder os til at se alle medlemmer og gæster igen.
 
Indhold i nyhedsbrev:
  • Dinning Week
  • Hald Saloner
  • Klubtrøje
  • Holte Vinlager turnering
  • Road to Made in Himmerland konkurrence
  • Ny hole in one sponsor: Glud Vin

Dining Week på Lerbækgaard

Restaurant Lerbækgaard er med i Dining week 2021 fra fredag den 21. maj til søndag 6. juni. Reserver bord til en tre retters menu til kun 215kr eksl. billetgebyr. Bestil bord her...

Ny dato: Halds Saloner

SALON ”GIDSELFORHANDLING – bag linjerne” v/gidselforhandler
Jack Bohr-Christensen
Tirsdag den 25. Maj 2021 kl. 17.30 – 20.00
Pris 270,- kroner, incl. velkomstdrink, tema-anretning, vand og et lotteri med flotte præmier

”Gidselforhandling – bag linjerne”
v/gidselforhandler Jack Bohr-Christensen

Med mere end 15 afsluttede gidselsager, og med erfaringer fra håndtering af mange organisationer og familier i dyb krise, giver gidselforhandler og kriserådgiver Jack Bohr- Christensen os indsigt i en helt ukendt verden. Jack har arbejdet med gidseloverlevelse og forhandling i mere end 10 år. I dag hjælper han bl.a. stressramte danskere med at komme på fode igen, og ved siden af gidselforhandlingen, uddanner han danske soldater i overlevelse i forbindelse med tilfangetagelse.

Se frem til 2 timers intens fortælling, og få indblik i, hvad der foregår bag linjerne i en gidselsag. Du får lejlighed til at …….(se mere under www.birgithald.com)

Jack Bohr-Christensen er Cand.jur., Sprogofficer I Russisk, Kaptajn i Flyvevåbenet, gidselforhandler og kriserådgiver. Han har udviklet ”Life-Purpose” Stress handling & Life Control, hvor han hjælper mennesker med at kunne håndtere deres liv.

Billetter bestilles på www.birgithald.com – saloner eller på tlf. 5150 0782.

Køb en klubtrøje

Kære Medlem i Hørsholm Golfklub,
Hørsholm Golfklub introducerer nu en ny klub trøje. Det er en dejlig FootJoy – Polotrøje i mørkeblå eller rød med klubbens nye logo på brystet. Introduktionspris kr 295,- ved bestilling inden 1. juni 2021.
 
Polo’en leveres i en dame- og en herremodel i størrelserne XS, S. M, L, XL, XXL og XXL. Det ikke kan forventes at poloen kan byttes – så er du i tvivl om størrelsen, har Alan prøver i shoppen.

For at bestille en trøje til introduktionsprisen bedes du sende en mail til jorgenpallejensen@gmail.com med navn, ønsket model(herre/dame), farve (blå/rød)og størrelse.
Betalingen kr. 295,- skal samtidigt overføres via Mobile Pay til 7065CL
Begge dele bedes foretaget snarest muligt og senest den 1. juni 2021, hvor tilbuddet ophører.
Ordren er først gældende når betalingen er modtaget.
Polen kan ikke bestilles i shoppen, da intropriserne er baseret på en samlet bestilling og tilskud fra klubben.
Bestillinger foretages i 2 -3 omgange, – så jo hurtigere der bestilles jo før bliver der leveret.
Alan har oplyst, prisen i shoppen bliver kr. 549,- (hvilket svarer til vejledende udsalgspris på poloen uden logo)
Der skal påregnes leveringstid som vi, pga. corona situationen, ikke kender præcist – men ca. 3 uger.
Mere om praktikken ved udlevering følger senere.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Hørsholm Golfklub
v/ Jørgen Palle
Mobil nr. 24660432

Holte Vinlager turnering

Igen i år er Holte Vinlager sponsor for en af de store turneringer i Hørsholm Golfklub. Det er en slagsspilsturnering med stableford på 18 huller. Mødetidspunkt er d. 30. maj kl. 8:30 der er gunstart 9.00. Tilmeldingsfrist er d. 27. maj kl. 12:00 tilmelding sker via Golfbox.
 
For øjeblikket sætter Corona restriktionerne et max på 50 personer der kan være indendørs, og tilmeldingen sker efter først til mølle. Medlemmer af Hørsholm Golfklub med max 54 i handikap kan deltage. Der spilles med max. 30 i handikap for både damer og herrer. Juniorer kan ikke deltage.
 
Deltagergebyr er for fuldtids medlemmer 150 kr. Hverdags- og 9 hullers medlemmer 250 kr. Der er smørrebrød og kaffe efter runden. Drikkevare er for egen regning. Præmie uddeling sker umiddelbart efter turneringen. Der er som altid gode præmier til vinderne. De 3 bedste går videre til landsfinalen. Efter frokosten vil det være muligt at smage et par af Holte Vinlagers gode vine.
 
Turneringsledelse: Carsten Selvang - 2140 3827

Road to Made in Himmerland konkurrence

Kære medlem
Som noget nyt har vi i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden-konkurrence. Road to Made in HimmerLand. Aktiviteten understøttes af Made in HimmerLand presented by Freja med flotte præmier.
 
Alle, der spiller på vores bane i uge 20 (17.-23. maj) på Vestbanens hul 4 kan deltage i konkurrencen og der er flotte præmier på højkant. Du skal dog have en spillemakker med som markør og slaget skal indgå i en normal runde. Det er gratis at deltage.
 
Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag vinder du en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022. Vinder du efterfølgende klubbens lodtrækning blandt de 7 dagsvindere, vinder du ovenikøbet en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in HimmerLand. En billet, der er i høj kurs, da der ikke bliver mulighed for at købe billet til årets turnering
 
Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk samt videregiver information om navn og mailadresse til Made in HimmerLand til brug for udstedelse af billetter.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 20 og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?
 
Med Venlig Hilsen
Hørsholm Golfklub

Ny Hole-in-One sponsor: Glud Vin

Glud Vin Sjælland med showroom og salgskontor på Hejrevang 10, 3450 Allerød er ny hole-in-one sponsor i Hørsholm Golf. Siden 2002 har Glud Vin rejst verden rundt for at afsøge ukendte vinmarker og hente nye smagsoplevelser med hjem til Danmark og resten af Skandinavien. Glud Vin giver dig oplevelser, du ikke kan finde andre steder. Vi bestræber os nemlig for at være ene importør. Vi ved at seks stjerner, fine anmeldelser og en god historie ikke er noget værd, hvis ikke vinen falder i netop din smag. Derfor gør vi meget ud af at teste og smage på de mange vine, som vi opdager på vores rejser. Vores smagspanel består både af erfarne vinelskere og af personer, som kun nipper til et glas ind imellem. Intet holder os fra at nå frem til målet for vores rejser: God vin til en god pris.

Glud Vin har i årevis rejst rundt på støvede grusveje i Argentina, Chile, Uruguay og andre eksotiske egne. Alligevel har vi kun lige skrabet i overfladen af det skattekammer, som den sydamerikanske vinkultur udgør. Vi har en stor kærlighed for oversøisk vin. Derfor finder du udover Sydamerika også altid gode vine på lager fra lande som Sydafrika, Australien og New Zealand. Vi kan også tilbyde dig de traditionelle vinoplevelser fra Europa, og de seneste år har vi udforsket ukendte vinmarker i nabolaget til de populære europæiske vinområder. Her er store vinoplevelser, der bare venter på at blive opdaget. Vores mission er at skabe gode smagsoplevelser for enhver til gode priser. Vi er vilde med vin og med godt humør og en uhøjtidelig tilgang til vin, ønsker vi at møde vores kunder i øjenhøjde.

Discover, Taste, Enjoy - Se mere på www.gludvin.dk

Kontakt
Brian Frederiksen
+45 40262624
bf@gludvin.dk
 
Hole in one præmien er:
Frameld dig dette nyhedsbrev