Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyhedsbrev

Indhold i nyhedsbrev
  • Foredrag med Søren Kjeldsen d. 21/9
  • Løvfaldsturnering d. 3/10
  • Lerbækgaard Pokalen d. 10/10
  • Klubpolo i shoppen
  • Tag gerne 2
  • Oktoberfest på Lerbækgaard d. 8-9/10

Foredrag

Kom til et inspirende foredrag med Søren Kjeldsen d. 21. september. Søren fortæller om sit liv som golfpro. Foredraget er gratis inkl en let anretning fra vores dygtige køkken. Tilmelding sker via golfbox. Se mere her...

Løvfaldsturnering den 3. oktober

Så er der åbent for tilmelding til Løvfaldsturneringen. Søndag den 3. oktober afvikles den traditionelle cross-country turnering, hvor vi spiller på kryds og tværs af vest og nord-banen. Der er gunstart kl. 10.00. Turneringen er over 9 huller og der afsluttes med frokost. Prisen er 150,- inkl. frokost og der er plads til 48 deltagere. Tilmelding via golfbox.

/Turneringsudvalget, Janne og Frank

Åben turnering Lerbækgaard Pokalen

Søndag d. 10. oktober afholdes Lerbækgaard Pokalen, en åben turnering med et stort præmiebord, sponseret af restaurantens leverandører. Det er både en individuel 18 hullers stableford turnering og en holdturnering. Tilmeld dig individuelt eller som et 4-personers hold, som du ønsker at spille sammen med. Selve holdturneringsresultatet udregnes på tværs af spillegrupperne og sammensættes tilfældigt. Se mere her...
 
/Hørsholm Golf

Opfordring: Tag gerne 2

Kære golfvenner
Sæsonen går på hæld, jeg håber I alle har haft fornøjelse af den dejlige sommer vi har haft i år, og fået spillet meget golf på vores dejlige bane. Banen har stået meget smukt i år, vore greenkeepere har gjort et meget flot arbejde. Jeg har talt med en del af de mange gæster vi har haft i år, og de er alle meget imponerede af vor bane.
 
Hvis jeg skal hælde lidt malurt i bægeret har det noget med vore greens at gøre, her har jeg, og mange andre, bemærket at der er rigtigt mange nedslagsmærker, og det er ærgerligt fordi det kan vi, os spillere, selv gøre en del ved, blot ved at bruge den pitchfork som jeg håber alle har i lommen. Det kræver ikke mange sekunder at rette et par mærker op, og hvis vi alle gør det, er det en stor hjælp. Hvis ikke vi gør det har det meget stor indflydelse på kvaliteten af greens, og især på denne årstid hvor væksten er meget langsom. Jeg synes at vi alle skal opfordre hinanden til lige at rette et par mærker op, hver gang vi er på en green, så er chancen for at vi kan benytte greens, også om vinteren, meget større.

Jeg håber at vejret vil tillade os at spille lang tid endnu, og ønsker alle mange gode timer på banen fremover.

/Henning Braginski

Shop: Klubpolo

Kære medlemmer
Var du så uheldig og ikke nåede at bestille den nye klubpolo, eller er du en af dem der godt kunne tænke sig en mere? Det har du nu mulighed for, da vi har ekstra på lager i navy til både damer og herre. Du får den til den meget fordelagtige pris af kr. 295,00. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Vi ses i shoppen.
 
/Alan

Oktoberfest på Lerbækgaard d. 8.-9. oktober

Sæt kryds i din kalender d. 8. og 9. oktober fra kl. 17:00-23:30. Der rykker Oktoberfesten ind på Restaurant Lerbækgaard. Der vil være live band og hornmusik, samt ikke mindst øl i literkrus - og som altid god mad. 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev