Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyhedsbrev

Indhold i nyhedsbrev
  • Nyt fra herreklubben
  • Efterårsoprydning i shoppen
  • Løvfaldsturnering d. 3. oktober
  • Tak for indsatsen med nedslagsmærker
  • Medlemstilbud på massage
  • Åbningsweekend i EagleClub
  • Oktoberfest på Lerbækgaard

Nyt fra herreklubben

Er du klar til Ryder Cup? Prøv det i Herreklubben

Kære nye som medlem med længere anciennitet i HGK
Du har måske/måske ikke hørt om Herreklubben. Vi spiller fast hver onsdag (formiddag eller eftermiddag, 9 eller 18 huller) og arrangerer desuden udflugter til fremmede baner, hulspilsturnering, månedsafslutninger med spisning samt andre turneringer. Alt i alt et godt mix mellem golf og sociale aktiviteter. Besøg gerne vores hjemmeside, hvis du vil vide mere.
 
Det næste vi har på programmet er Ryder Cup, som er 9 hullers hulspil, hvor to hold dyster i foursome, four-ball og single – altså helt som den rigtige Ryder Cup. Dog spiller vi med handicap, så alle kan være med. Vi spiller onsdag eftermiddag kl. 15.30 i oktober (dog ikke 6. oktober) og lørdag formiddag i november kl. 10.00. Både arbejdsramte og arbejdsfri spillere kan således være med
 
Vi vil gerne invitere dig til at spille med og lære Herreklubben og dens spillere at kende. Det er ikke nødvendigt at spille hver gang. Det er der faktisk ingen, der kan. Har du kun tid/lyst til at spille et par gange, er det helt fint. Ring eller send en e-mail til turneringsleder Robert Arpe, 5161 6230, arperobert@gmail.com, så får du mere at vide om Ryder Cup og tilmelding.

/Axel Bang-Berthelsen, Formand Herreklubben
Derfor er jeg med i herreklubben
For nylig spurgte en af mine gode venner mig, om vi skulle mødes på en restaurant en onsdag. Det var et stykke tid siden vi havde set hinanden. ”Desværre” svarede jeg ”jeg skal spille golf i Herreklubben i Hørsholm Golfklub. Det gør jeg hver onsdag.” Min gode ven undrede sig lidt over, at jeg ikke bare ville springe en onsdagsmatch over. Det måtte jeg så fortælle ham.
 
”Forstår du” siger jeg ”Når man som jeg er ny i en golfklub, bliver man hurtigt lidt træt af at spille meget alene. Og jeg havde også hørt et rygte om, at der er en god ide at melde sig ind i Herreklubben, for så bliver man hurtigt en del af et godt fællesskab. Så jeg meldte mig ind i Herreklubben”. Og jeg skal love for jeg ikke er blevet skuffet!
 
Jeg blev taget vildt godt imod af bestyrelsen som straks bød mig velkommen og man spillede første runde med mig førstkommende onsdag. Her fik jeg fortalt alt om Herreklubben – hvordan den fungerer og hvordan man hver onsdag nemt finder nogen at spille med. Det er enkelt, da alle medlemmer har et (h) efter medlemsnummer. Så skal man blot melde sig på bolden i Golfbox hvor en spiller har et (h). Jeg har også selv booket en tid og andre har så meldt sig på.
 
Udover at der arrangeres flere turneringer hjemme i Hørsholm, tager vi også ud og besøger andre baner. Der er altid pæn tilslutning og som altid er der en utrolig god stemning. Det er faktisk kendetegnet ved Herreklubben: Super god og positiv stemning, hvor det at hygge sig blandt ligesindede er vigtigt. Og skulle man ovenikøbet vinde en præmie i en turnering må man tage det med. Så selv om mit første år i klubben endnu ikke er slut, så synes jeg allerede nu at jeg kender mange. Og mange kender mig. Og vigtigst – altid positive mennesker at spille med.
 
/ Jesper Kjærsgaard

Efterårsoprydning i Shoppen

Shoppen fortsætter med de gode efterårsrabatter - så længe lager haves. Vær med til at få ryddet ud.
  • Golfudstyr, bags og vogne - 25%
  • Tøj - 35%
 Kig forbi!
 
/ Alan, Shoppen

Løvfaldsturnering den 3. oktober

Søndag den 3. oktober afvikles den traditionelle cross-country turnering, hvor vi spiller på kryds og tværs af vest og nord-banen. Der er gunstart kl. 10.00. Turneringen er over 9 huller og der afsluttes med frokost. Prisen er 150,- inkl. frokost og der er plads til 48 deltagere. Tilmelding via golfbox.

/ Janne og Frank, Turneringsudvalget

Tak for indsatsen med at rette nedslagsmærker op

Det går helt klar frem ad med at få oprettet nedslagsmærker på greens. Der er dog en bid vej endnu før det er helt godt. Tak til alle medlemmer og fortsæt gerne de gode takter.
 
/Anders Kamp Mortensen, Course Manager

Medlemstilbud på massage

Et godt golfsving kræver stor fleksibilitet i flere muskler i kroppen. Massage og udstrækning af de involverede muskler vil øge effekten i golfslaget.

Har du medlemskab af Hørsholm Golfklub er der 10 % rabat på alle behandlinger hos powerzone&massage. Du skal blot fremvise dit medlemskort ved betaling i klinikken.

Lægeeksamineret massør Janne Grandjean tilbyder Fysiurgisk massage, Sportsmassage, Cupping- bindevævsmassage, Gravidmassage og Zoneterapi.

Powerzone&massage
Rungsted havn 36.1sal.
Tlf. 28816961.
Book tid på:

Eagle Club åbningsweekend

Oktoberfest på Lerbækgaard d. 8.-9. oktober

Kom med til fest d. 8. og/eller 9. oktober fra kl. 17:00-23:30. Der rykker Oktoberfesten ind på Restaurant Lerbækgaard. Der vil være live band og hornmusik, samt ikke mindst øl i literkrus - og som altid god mad. 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev