Se dette nyhedsbrev i en browser

Bliv bedre til at drive - gratis deltagelse

Driverklinik
Der arrangeres i starten af december et par gratis driverkliniks á 1 times varighed, hvor du kan få tips & triks til din driving af PGA-træner Peter Jeppesen. Desuden gives der en introduktion til brugen af Trackman touchskærmene. Kom og vær med - deltagelse for medlemmer af Hørsholm Golf er gratis.

Mulige datoer
Onsdag d. 1/12 kl. 17-18
Lørdag d. 4/12 kl. 13-14

Tilmelding
Du reserverer din plads via trænerbookingen på dette link: https://hgas.onlinebooq.dk/
Klik ind under Kurser & Hold og vælg Trackman Driverklinik.

God fornøjelse med drivingen!

Med venlig hilsen
Hørsholm Golf
 
Peter Jeppesen uddeler
gratis tips og triks
på kommende driverkliniks

Juleturnering søndag d. 5 december

Den traditionsrige og altid hyggelige juleturnering afholdes i år søndag den 5. december. Det er en 9 hullers Texas Scramble med Gunstart kl.10.00. Det er kun tilladt at medbringe tre køller - men hvilke er efter eget valg. Det er naturligvis gode julegaver=præmier som bliver overrakt i restauranten bagefter, mens vi nyder en julefrokost platte. Drikkevarer er for egen regning.

Gebyr kr. 75,-
Tilmelding i GolfBox.
Vi glæder os til at se jer.
 
Julehilsener
Turneringsudvalget

På slæderejse med Siriuspatruljen

Kom til foredrag: På slæderejse med Siriuspatruljen v/Rasmus Rohde, tidl. chef for Siriuspatruljen. Foredraget afholdes på Restaurant Lerbækgaard.

MANDAG DEN 6.DECEMBER 2021 KL. 17.30 - 20.00

Rasmus Rohde, tidligere chef for Siriuspatruljen har i sammenlagt fire år opholdt sig i Nordøstgrønland og rejst tusinder af kilometer med hundeslæde, båd og fly langs områdets kyster. I sit foredrag vil Rasmus tage os med ind i den arktiske verden med spændende fortællinger, billeder, små filmsekvenser og anekdoter fra slædepatruljens hverdag i Nord- og Nordøstgrønland. Foredraget tager udgangspunkt i årets gang ved Sirius og giver et indblik i en af de mest særprægede arbejdspladser i det danske rigsfællesskab.

Pris kr. 270,00 (excl. gebyr) inkl. velkomstdrik, tema anretning, vand samt lotteri med attraktive præmier.

 
Med venlig hilsen
Restaurant Lerbækgaard
 
Frameld dig dette nyhedsbrev