Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
 
Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år. Vi ser nu frem til en god golfsæson 2022. Her er lidt nyt om januaraktiviteter på banen og i restauranten. Indhold i nyhedsbrev:
  • I Majestætens hemmelige tjeneste - foredrag
  • Projekt på driving range - nyt græstee
  • Nyt fra kontoret: Har du modtaget din kontingentfaktura?

Foredrag på Restaurant Lerbækgaard

Foredrag på Restaurant Lerbækgaard / Hald’s Saloner
Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

”I Majestætens hemmelige tjeneste”
v/ Jesper Lundorf, forfatter og tidl. livvagt hos PET
Mandag den 31. januar 2022 kl. 17.30 - 20.00

Endnu en Salon perle om Det Danske Kongehus.

Jesper Lundorf udgav i 2008 bogen ”I Majestætens hemmelige tjeneste” en personlig beretning om vejen til at blive livvagt, om livet bag kulisserne, om overvejelserne og en dagligdag med døden som blind passager.

Det er et underholdende og medlevende foredrag, som man bliver vidne til. En tur eller rettere en fortælling – down memory lane – sammen med Kongehuset, deres rejser, oplevelser samt ikke mindst en del af de sjove øjeblikke.

Er du royalist, så kan du helt sikkert glæde dig til dette foredrag, og er du ikke royalist – så kan du ende med at blive det.

Jesper Lundorf er tidl. politibetjent og livvagt hos PET. Han har arbejdet med kriminalpræventivt arbejde gennem SSP og var én af pionererne inden for overlevelsesture med fortabte unge mennesker.

Læs mere tilmeld dig på www.birgithald.com
 
/Restaurant Lerbækgaard

Nyt græstee på driving rangen

Nye træningsmuligheder
I den kommende periode vil der ske nogle anlægsmæssige ændringer og forbedringer på driving rangen. Det skyldes primært, at der igennem den seneste sæson har været nogle situationer omkring græstee’et, hvor nogle vildfarne bolde fra Trackman båsene har skabt nogle farlige situationer. Det er derfor nu besluttet at rykke græstee tilbage og samtidig lave en større opgradering af vores træningsfaciliteter. Vi anlægger et nyt fliseareal med udslagsmåtter og anlægger desuden et nyt større græstee foran flisearealet.
 
I forbindelse med flytningen tilføjes der to nye indspilsgreens ude foran græstee’et. Det vil forsat være muligt at benytte Trackman på hele græstee’et med egen tablet eller smartphone. Vi starter projektet op onsdag d. 19. januar. Vi er desværre nødt til at rydde plantebæltet for at gøre plads til parkering og en vej bag de nye udslagsteder. Projektet forventes at tage 6 uger, hvis vind og vejr er med os. Der vil være få dage hvor Trackman skærmene vil være lukket. Tjek derfor hjemmesiden og se den aktuelle status. Vi glæder os til at kunne præsentere de nye træningsmuligheder til foråret.
 
/Greenkeeperteamet

Nyt fra kontoret

Årskontingent udsendt via PBS
I midten af december udsendte PBS de årlige kontingentfakturaer. Dem der ikke er tilmeldt PBS har modtaget fakturaen via post. Har du ikke modtaget din faktura, kontakt venligst sekretariatet på post@hoersholm-golf.dk.
 
Driving range boldbonus til medlemmer
Der uploades boldbonus til driving rangen senest 1. februar. Driving range systemet GolfMore sender en mail, når det er klar til brug.
 
/Hørsholm Golf
Frameld dig dette nyhedsbrev