Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
 
Vi glæder os til at tage hul på den kommende golfsæsonen med mange sjove aktiviteter. Vi kan bla. oplyse, at til den kommende sæson udvides og styrkes vores trænerteam med en ekstra træner. Læs mere nedenfor. Indhold i nyhedsbrev:
  • Ny træner i Hørsholm Golf
  • Nyt fra dameklubben
  • Nyt fra herreklubben
  • Nyt fra begynderudvalget

Ny træner i Hørsholm Golf

Kære medlemmer

Jeg glæder mig til at blive en del af trænerteamet i Hørsholm Golf. Jeg har undervist i næsten 30 år. De sidste 11 år har jeg arbejdet i The Scandinavian, og inden da var jeg 10 år i Gilleleje GK. Jeg er glad for at undervise alle niveauer af golfspillere. Selv om jeg har tre golf uddannelser og er Trackman Master, er min undervisning ikke ret teknisk. Jeg har selv fået meget undervisning og ved hvor svært det kan være, at få kroppen til at gøre det, hjernen gerne vil. Det skal være sjovt at spille golf, og jeg elsker at hjælpe mine elever med at få mere glæde på golfbanen.

I løbet af marts måned vil der blive åbent for booking af lektioner og kurser.

Jeg ser frem til at møde jer.

De bedste hilsener
Camilla Brok
Camillabrok1@gmail.com
22124588

Dameklubben i Hørsholm Golf

Hørsholm Golf klub – golf for kvinder. I Hørsholm Golf Klub har der været to dameklubber, som denne vinter er lagt sammen til en klub for damer. Vi har endnu ikke fået et officielt navn, men det kommer snart. Hvis du IKKE allerede er en af de 80 medlemmer i denne klub, så har du NU muligheden for at blive en del af et givende socialt samvær. Vi spiller om tirsdagen både formiddag og eftermiddag. Er du interesseret i at høre mere, så kan du kontakte:

Lissi Marthin, tlf. 20121015, mail: lissi@marthin.com
 
Med venlig hilsen
Dameklubben, Hørsholm Golfklub

Herreklubben i Hørsholm Golf

Hvis du IKKE allerede er en af de 80 medlemmer i Herreklubben, så har du NU muligheden for at blive en del af dette givende sociale samvær. Er du interesseret i at høre mere, så kontakt:

Axel Bang-Berthelsen, tlf. 40586342, mail: abangberthelsen@gmail.com
 
Med venlig hilsen
Herreklubben, Hørsholm Golfklub

Begynderudvalget søger frivillige

Begynderudvalget søger frivillige aktive golfspillere, som ønsker at hjælpe med nybegyndere i mandagsklubben, turnering for nybegyndere og weekend golfkørekort, to - tre gange i løbet af sæsonen. TILMELDING TIL
 
PH Jørgensen, tlf. 20315517, mail: poulh2@icloud.com
 
Med venlig hilsen
Begynderudvalget / mandagsklubben, Hørsholm Golfklub
Frameld dig dette nyhedsbrev