Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
 
Så er det blevet marts og golfsæsonen begynder at nærme sig. Her er lidt nyt fra klub, træner og shop mv. Indhold i nyhedsbrev:
  • Golfrejse, fællestræning
  • Shoppen åbner
  • Roser til herreklubben
  • Årsmøde i herreklubben
  • Ny seniorklub m/k
  • Dameklubben Firkløverne
  • Foredrag med mad og lotteri
  • Foredrag i foråret

Golfrejse, fællestræning, sommergolfskoler

Nyt fra træner Peter Jeppesen
 
Sæsonen 2022 står for døren, der er stadig 4 pladser til golfrejsen til Penha Longa 2.april.
 
Peter Jeppesen har igen i år fællestræning, der starter 19. og 20. april, der er ved at være udsolgt så det er nu du skal nå at tilmelde dig.  
 
Peter Jeppesen holder også her i 2022 de populære sommer golfskoler, de starter 20. juni, så hvis man vil være sikker på at komme med er det med at tilmelde sig. 
 
Se mere her...

De bedste hilsener
PGA-træner Peter Jeppesen
Mobil: 5151 0149
E-mail: p.jeppesen@live.dk

Shoppen åbner

Så starter vi med en ny og fantastisk sæson. Vi begynder nu at have faste åbningstider som er.

Fra 7.03 til 31.03. 2022
Mandag lukket
Tirsdag til fredag fra 10.00 til 16.00
Lørdag og søndag fra 10.00 til 15.00

Fra 01.04 til 31.10
Mandag til fredag fra 10.00 til 17.00
Lørdag, søndag og helligdage 09.00 til 16.00

Nye varer kommer næsten dagligt til butikken og vi lægger hårdt ud med et godt tilbud på FJ poloer, nederdele, shorts og bukser. Er du hurtig, kan du gøre et kup på Mavrik jern og køller fra Callaway. Sælges til meget fordelagtige priser så længe lager haves. 

Jeg glæder mig til at se og betjene jer og ønsker alle en fantastisk sæson.
 
/Alan, shop

Roser til Herreklubben fra ung lavhandicapper

Nicholas 92-6758 – 35 år hcp. 6 har skrevet dette omkring Herreklubben
 
Jeg har ønsket at skrive lidt om mine oplevelser som medlem af herreklubben.
 
Kort fortalt, så hedder jeg Nicholas, er 35 år og har spillet golf det meste af mit voksne liv - dog afbrudt af nogle år på universitetet i udlandet. De seneste år har jeg været online medlem af en klub og spillet greenfee sporadisk et par gange om året. Det ville jeg dog gerne lave om på. Da jeg derfor endelig følte at familiekonstellation uden baby’er tillod det og havde mere tid, synes jeg muligheden for at tage spillet til et nyt niveau forelå. Golf har altid været fantastisk, men at gå runder i start 70’erne til midt 90erne (Jeg har handicap 6, red) gjorde nok spillet lidt for varianspræget og jeg søgte derfor mere stabilitet.
 
Jeg meldte mig derfor ind i Hørsholm Golfklub i forsommeren sidste år. I samme omgang blev jeg spurgt i proshoppen og jeg kunne tænke mig at blive medlem i herreklubben. Et spørgsmål jeg på daværende tidspunkt ikke havde gjort mig mange tanker om og måtte derfor medgive, at det måtte jeg lige tænke lidt over. Jeg fik dog en venlig henvisning til hjemmesiden, sådan at jeg kunne læse lidt mere om konceptet. Lidt tid efter indmeldelse, havde jeg en aftale med en ven om at tage ud og spille en onsdag. Desværre var han nødsaget til at aflyse, da hans 3-årige datter var blevet syg og derfor måtte hjemmepasse. Øv - men desværre ikke et ukendt fænomen for folk med små børn. Endvidere havde den flinke herre i proshoppen (Alan) jo nævnt, at herreklubben slog ud om onsdagen og da jeg alligevel havde sørget for pasning og havde glædet mig til at spille golf, så kunne jeg jo række ud til Axel (formand for herreklubben, red) og høre om de havde plads i deres 3 bold.
 
Der var heldigvis plads og det endte med at være en virkelig hyggelig runde med folk jeg faktisk ikke kendte i forvejen. På runden fik jeg sat flere ord herreklubbens koncept og meldte mig efterfølgende til. Den ene onsdag tog den anden og jeg deltog i majoriteten af herreklubbens arrangementer.
 
De elementer som jeg sætter stor pris på, er primært den gode stemning blandt spillerne. Det er altid hyggeligt og dertil at udvide netværket med gode mennesker, er et stort plus. Tillige er den faste onsdag en super mulighed for at vedligeholde mit spil. Som småbørnsfamilie og med venner der også har små børn, kan det ofte være svært at få noget fast i kalenderen, som er noget jeg har savnet.
 
Derudover er jeg vild med at vi har forskellige spilleformater og konkurrencer for året. Specielt månedsafslutning, ture til andre golfbaner samt den årlige Ryder Cup, er ej noget der får kampgejsten og spillet til at blive mindre sjovt. Når man så ”endeligt” spiller godt, så skader det heller ikke at komme hjem med nogle gode flasker præmievin.
 
Håber ovenstående har givet lidt inspiration og noget interesse til folk der endnu ikke er medlem, for jeg har ikke fortrudt min indmeldelse.
 
Ser frem til 2022 sæsonen.
Dbh
Nicholas Birger Christensen

Årsmøde i Herreklubben

Årsmøde i Herreklubben
Onsdag den 30.3. 2022 kl. 17.00

Onsdag den 30.3 afholdes Års- og opstartsmøde i Herreklubben, og mødet foregår i Stalden på Lerbækgaard. Sæt kryds i kalenderen og mød op og hør hvad de mange fordele der er ved at være en del af dette sportslige, faglige og sociale netværk. Hvis du IKKE er medlem i Herreklubben – mød op og høre hvad vi kan tilbyde dig. Herreklubben byder på en øl / vand.
 
 
På bestyrelsens vegne
Axel Bang-Berthelsen

Ny seniorklub m/k i Hørsholm Golfklub

Til golfere 50år+ m/k
Fra denne sæson opretter Hørsholm Golfklub en ny Klub i Klubben for seniorer - såvel herrer som damer. Klubbens formål er, at medlemmer over 50 år kan lære hinanden at kende på tværs af køn og handikap gennem hyggeligt samvær på banen og på terrassen.
 
Vi spiller hver fredag, hvor 18-huls spillere møder mellem kl. 9 og 10, og 9-huls spillere møder mellem kl. 10 og 11. De første 2 måneder vil spillerne blive sendt ud i hold afhængig af spilleformen. Vi skifter mellem Greensome, Foursome, Holdmatch og Stableford – afhængig af hvor mange, der møder op. Ved at sende spillerne ud på denne måde, håber vi på, at rigtig mange af medlemmerne – såvel 18-huls spillere som 9-huls spillere – kan samles i restauranten efter spillet. Vi satser på, at restauranten kan lave nogle særlige fredagstilbud til os.
 
Der arrangeres 9-huls turneringer med efterfølgende frokost på følgende datoer:
6. maj, 10. juni, 12. august, 9. september. 14. oktober (sæsonafslutning) og 2. december (julefrokost).
 
Vi starter klubben op den 1. april. Mød op og lad os se, hvor stor interessen er. Vi vil herefter tage beslutning om yderligere praktiske foranstaltninger.
 
De bedste hilsner Seniorklubben
Kontaktpersoner indtil videre:
Anne-Grete Brandt 26218944
Mette Rasmussen 30340890

Dameklubben Firkløverne

Invitation
Firkløverne er den nye dameklub i Hørsholm Golf Klub. Firkløverne er en fusion mellem seniordamerne og tirsdagsdamerne. I dameklubben får du en god mulighed for at møde andre medlemmer både på banen og i hyggeligt socialt samvær uden for banen. Hvis du har lyst til at høre mere om os, så er du meget velkommen til at komme til:
 
Åbningsarrangement
i Restauranten i Hørsholm Golfklub
tirsdag d. 29. marts 2022
kl. 16.30 – 19.00

Foredrag m/mad og lotteri

Foredrag m/mad og lotteri
Restaurant Lerbækgaard og Hørsholm Golf, Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

”Nordisk Fjer Skandalen”
v/Anders Wejrup, tidl. adm. dir. i Nordisk Fjer
Tirsdag den 15. marts 2022 kl. 17.30 – 20.00

Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer Koncernen, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder, der førte til Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens selvmord. Hvad var det egentlig, der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer, i det der blev kaldt ”Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale”?

Hvorfor gik det så galt, som det gjorde, og hvordan kunne den arbejdende bestyrelsesformand Johannes Petersen igennem mere end 20 år lyve, svindle og bedrage for milliarder af kroner uden at nogen reagerede? Hvad var det han kunne, hvor havde han lært det, og hvorfor lod alle sig i den grad føre bag lyset.

Et foredrag med bid og nerve i, som får dig op af stolen.
 
For yderligere info og tilmelding klik her...

Med venlig hilsen
Birgit Hald Trillingsgaard

Flere foredrag i foråret

Sæt også kryds i kalenderen på disse foredragsdatoer i foråret:
  • Foredrag 27. april 2022 kl. 18 med Andreas Hartø - et spændende foredrag om at være med på Europa Touren
  • Foredrag 24. maj 2022 kl. 18 med Brian Oswald - et humoristisk foredrag om golfens regler
Info følger
Frameld dig dette nyhedsbrev