Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Så nærmer golfsæsonen sig og her er lidt informationer fra klubben:
  • Medlemsmøde
  • Mandagsklubben
  • Herreklubben
  • Seniorkluben
  • Dameklubben

Invitation til medlemsmøde

Vi har af to omgange sidste år gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmerne og spurgt dem om deres mening om Hørsholm Golf. Resultaterne er blevet bearbejdet over vinteren og som et resultat er der iværksat en række initiativer. Bestyrelsen, greenkeeper Anders Kamp Mortensen og Melanie Arendorf vil gerne dele resultater og initiativer med jer og inviterer derfor til et medlemsmøde

Onsdag d. 6. april kl. 17.00 i Stalden

Der vil blive serveret en sandwich og en øl/sodavand til arrangementet.
 
Tilmelding sker i GolfBox (Medlemsmøde Players1st).

På bestyrelsens vegne
Henning Braginski og Peter Brunkel

Mandagsklubben starter op

Mandagsklubben er for alle
Mandagsklubben er klar til sæson 2022, på terrassen mandag den 4 april 2022, kl 16.00, og forsætter hver mandag i hele sæsonen frem til oktober. Mandagsklubben er åben for alle. Booking er ikke nødvendig! Man møder bare op mellem kl. 16:00 og 17:30 og vi finder nogen du kan spille 9 huller med. Husk at vi hjælper dem tilrette, der har behov for f.eks. at udskrive scorekort. Det koster kr. 20 at deltage (hele beløbet går til indkøb af præmier). Og som noget nyt – kan der nu betales med Mobilpay, nummer 54027.
 

Årsmøde i Herreklubben

Årsmøde i Herreklubben
Onsdag den 30.3. 2022 kl. 17.00

Onsdag den 30.3 afholdes Års- og opstartsmøde i Herreklubben, og mødet foregår i Stalden på Lerbækgaard. Sæt kryds i kalenderen og mød op og hør hvad de mange fordele der er ved at være en del af dette sportslige, faglige og sociale netværk. Hvis du IKKE er medlem i Herreklubben – mød op og høre hvad vi kan tilbyde dig. Herreklubben byder på en øl / vand.
 
 
På bestyrelsens vegne
Axel Bang-Berthelsen

Ny seniorklub m/k i Hørsholm Golfklub

Velkommen til Hørsholm Golfklubs nye klub i klubben: Seniorklubben.
 
Formål
Klubbens formål er, at medlemmer over 50 år kan lære hinanden at kende på tværs af køn og handikap gennem hyggeligt samvær på banen, på terrassen, i baren og i restauranten.
 
Medlemsskab
I bliver medlem af klubben ved at sende en sms eller mail til Mette Rasmussen, 30340890 mr@farmfit.dk. Foreløbig skal I ikke betale for at være medlem af Seniorklubben. Vi vil lige sondere interessen. Der bliver taget stilling til kontingent på basis af erfaringerne fra første halvdel af sæsonen.
 
Turneringsplaner
Vi spiller hver fredag. 18-huls spillere møder mellem kl. 9 og 10, og 9-huls spillere møder mellem kl. 10 og 11. I skal foreløbig ikke tilmelde jer på Golfbox, men blot møde op. I april er der 4 spilledage (1., 8., 22. og 29.), da vi springer Langfredag over. Når I kommer, udskriver I scorekort og går ud i 3-bolde - helst med nogle, som I ikke er vant til at spille med, så vi lærer hinanden at kende – også helst i sammensatte herre- og dame-bolde. Et par af Seniorklubbens kontaktpersoner vil være til stede og behjælpelig med at sammensætte boldene. Indtil videre spiller vi Stableford.
 
Vi håber, at rigtig mange af medlemmerne – såvel 18-huls spillere som 9-huls spillere – kan samles på terrassen eller i restauranten efter spillet. Restauranten tilbyder 3 stk. smørrebrød for 85 kr., incl. 1 flaskeøl for 110 kr.
 
6. maj og 3. juni arrangerer vi en holdturnering med fælles frokost. Der vil her være tilmelding. Afhængig af tilslutningen vil der være gunstart.
Vi er en ny klub, og vi er meget lydhør for forslag fra medlemmerne, så turneringsformen vil blive fastlagt på basis af erfaringerne fra den første måned og input fra medlemmerne.
 
Kontaktpersoner
Anne-Grete Brandt, Finn Øland, Ulla Falktoft, Hans Jørgen Angaard Madsen, Suss Hommelgaard, Peter Cederholm, Mette Rasmussen, Henning Braginski.
 
De bedste hilsner 
Anne-Grete Brandt 26218944
Mette Rasmussen 30340890

Dameklubben Firkløverne

Invitation
Firkløverne er den nye dameklub i Hørsholm Golf Klub. Firkløverne er en fusion mellem seniordamerne og tirsdagsdamerne. I dameklubben får du en god mulighed for at møde andre medlemmer både på banen og i hyggeligt socialt samvær uden for banen. Hvis du har lyst til at høre mere om os, så er du meget velkommen til at komme til:
 
Åbningsarrangement
i Restauranten i Hørsholm Golfklub
tirsdag d. 29. marts 2022
kl. 16.30 – 19.00
Frameld dig dette nyhedsbrev