Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Så er det blevet april og den kommende periode byder på mange aktiviteter.
 
Indhold i nyhedsbrev:
  • B&O Vedbæk åbningsturnering
  • Påsken på Restaurant Lerbækgaard
  • Foredrag med Andreas Hartø
  • Nyt tiltag: Følg solen matcher - alle er velkommen
  • Nyt tiltag: Hørsholm Masters og Division A - op til og med hcp 14
  • Texas Scramble 9 huller
  • Nyt fra shoppen

B&O Vedbæk Åbningsturnering 2022

Nu nærmer sæsonen sig med stormskridt og en sikker indikator er årets åbningsturnering, som for 21. gang sponseres af B&O Vedbæk. Åbningsturneringen afholdes i år d. 24. april. Turneringen afvikles som en 18 hullers greensome stablefordturnering med gunstart kl. 9.00. Der vil efter runden være frokost og præmieoverrækkelse i restauranten. Tilmelding senest d. 21. april kl. 12:00 i Golfbox og prisen er kr. 150,- inkl. frokost.

Tilmeldingslink...

Kontaktperson:
Frank Pedersen
franksole@hotmail.com
Tlf: 24908273

Påsken på Lerbækgaard

Kære medlemmer og gæster
Fra mandag den 4. april til og med mandag den 18. april holder vi åbent til frokost alle dage fra kl. 11 til 17. Torsdag, fredag og lørdag har vi åben fra kl. 11 til 21.
 
Åbningstider
Mandag 11-17
Tirsdag 11-17
Onsdag 11-17
Torsdag 11-21
Fredag 11-21
Lørdag 11-21
Søndag 11-17
 
Fra tirsdag den 19 april åbner Restauranten alle dage fra kl.11-21
Midsommer og ved godt vejr holder restauranten åben til kl. 22.

Dansk Påskebord pris pr. person 169,-
Lørdag 16 april
Påskesøndag 17 april
Påskemandag 18 april
Bordreservation via Dinnerbooking...

Menu
Karrysild med æg
Hvide sild med kapers og rødløg
Pamkopaneret fiskefilet med remoulade og citron
Tomat og æg og rejer

Tarteletter med Høns i asparges
Lammekølle med hvidløg og rosmarin, dertil myntegele
Forårssalat med tre slags kål og syrnet fløde

2 slags oste
Brie og Danablue med druer og kiks

Hjemmebagt brød og rugbrød

Pris pr. person 169,-
 
Richard, Restaurant Lerbækgaard

Foredrag med Andreas Hartø

Følg solen matcher

”Følg-SOLEN-match” …. alle er velkomne
Matchklubben M/K nu klar med et attraktivt nyt koncept til sommersæsonen i Hørsholm golfklub. Konceptet hedder ”Følg-SOLEN-match” og grundideen er, at vi altid starter på samme tidspunkt (kl. 17.30) men fortsætter med at spille til solnedgang, hvormed sluttidspunkter vil variere hen over sommeren og hvor vi faktisk kan spille en turnering helt op til 18 huller i tiden omkring midsommer. ”Følg-SOLEN-match” bliver afholdt én gang om måneden fra april til og med oktober og spilles altid på en torsdag. Datoerne fremgår af oversigten nedenfor.

Vi spiller Stableford med gunstart og går ud i 3- eller 4-bolde. Matchen bliver spillet på 9 hullers banen, så alle medlemmer i Hørsholm Golfklub kan deltage, uanset typen af medlemskab. Udover individuel deltagelse, repræsenterer hver bold også et team. Hver spiller deltager således både individuelt og som del af et team. Der bliver præmier efter hver match både til spillere med højeste score samt det team som har den højeste gennemsnits-score. Man kan tilmelde sig individuelt eller som team (hold). Tilmelding sker i Golfbox.

Alle medlemmer kan deltage og er velkomne: mænd, kvinder, juniorer, seniorer og alle dem midt-i-mellem. Eneste krav for at deltage er max. HCP 36. Matchformen giver mulighed for at indberette scores for HCP-regulering ift. de huller som den afvikles over.

Match-oversigt:
Match #Dato/Gunstart/Solnedgang/Antal huller:
1/7. april/17:30/20:00/12 huller - Tilmeldingslink...
2/ 5. maj/ 17:30/ 20:57/ 14 huller
3/ 23. juni/ 17:30/ 22:00/ 18 huller
4/ 14. juli/ 17:30/ 21:48/ 18 huller
5/ 18. august/ 17:30/ 20:41/ 16 huller
6/ 8. september/ 17:30/ 19:48/ 11 huller
7/ 13. oktober/ 17:30/ 18:17/ 12 huller
Bemærk, at vi i den sidste match 13. oktober fortsætter efter solnedgang og derfor spiller med lysbolde på de sidste huller. Minimum antal deltagere pr. match er 16 spillere og maximalt antal deltagere pr. match er 36 spillere.
 
Kom og vær med til denne nye og spændende matchform tilpasset de skønne lyse aftener, vi er begunstiget med i Danmark om sommeren. Du har mulighed for at spille en turnering helt op til 18 huller og mulighed for at spille sammen med nye som gamle medlemmer og dermed skabe nye relationer som igen vil bidrage til at styrke sammenholdet i Hørsholm Golfklub.

På gensyn til sommerens ”Følg SOLEN match” – vi glæder os rigtig meget til at se jer.

På vegne af Matchklubben M/K.
Jytte og Jesper

2022 Hørsholm Masters & nye ”Division A” aktiviteter

For klubmedlemmer med et godt golfhandicap lancerer vi i år et nyt tilbud. Koordineret af eliten introducerer vi en række nye interne turneringer, der næsten alle løber over hele sæsonen. Dette er aktiviteter under overskriften ”Division A”, og er de er åbne for alle med handicap 14 og under (både m/k). Formålet med dette er:
  • At styrke det sociale sammenhold og lære hinanden bedre at kende
  • At udvikle individuelle spillere og såvel som klubhold
2022 Hørsholm Masters
Vi skyder sæsonen i gang og åbner 9. april med en 36 huls slagspilsturnering, hvor vi skal finde vores egen Masters Champion i samme weekend som afholdelsen af The Masters på Augusta National. Vi håber at se alle vores bedste spillere her, og da der er begrænset plads, kan vi anbefale at tilmelde sig snarest muligt i GolfBox.

Turneringerne, der løber over hele sæsonen, har en ugentlig Division A turnering som omdrejningspunkt:

Ugentlige Division A turneringer
Fra nu og indtil slutningen af sæsonen er der en turnering hver weekend, skiftevis lørdag og søndag. Vi starter som regel kl 08:00, og man kan deltage med handicap 14 og under. Fra 9. april er runderne handicaptællende. Denne turnering er:
  • En måde at udvikle dit golfniveau ved at spille med scorekort i hånden
  • En af de primære måder at kvalificere sig til elitetruppen
  • Et sted hvor vi kan lære fra hinanden – og samtidig også have det sjovt
Tilmelding sker i GolfBox.

Order of Merit
Et andet nyt initiativ er en gennemgående ”Order of Merit”, hvor vi finder den bedste spiller over sæsonen. Hver 18 huls Division A turnering (se ovenfor) har 100 point, som fordeles mellem de bedste 5 spillere på dagen. Spilleren med de fleste point i slutning af sæsonen bliver kåret til ”Order of Merit Winner”. Man er automatisk tilmeldt denne turnering, hver gang man spiller en Division A turnering.

Eclectic
Det er irriterende at spille en dårlig runde… men selv på disse dage kommer der nogle gange en birdie eller to. Eclectic turneringen fanger din bedste score fra hvert hul gennem alle dine Division A runder og samler dem til din ”drømmerunde”. Vinderen af denne gennemgående turnering er spilleren med den laveste samlede score i slutning af sæsonen. Man er automatisk tilmeldt denne turnering, hver gang man spiller en Division A turnering.

Vi håber, at dette har jeres interesse. Vi glæder os til at se jer på banen både den 9. april og i løbet af sæsonen. Vi vil meget gerne høre fra jer, hvis I har ideer, forslag eller kommentarer til disse nye initiativer.

Kontaktperson for Elite og Division A turneringer er
Brian Horsburgh (eliteansvarlig bestyrelsesmedlem),
tel: 24494120.mail: brianhorsburgh@hotmail.com


Texas Scramble 9 huller

Nyt fra shoppen

Selvom om vejret i dag siger noget andet er golfsæson 2022 nu i gang. I shoppen er der nu åbent hver dag.

Mandag til fredag fra 10.00 til 17.00
Lørdag – søndag og helligdage fra 09.00 til 16.00

Jeg har fået en masse nye spændende varer og mere er på vej. Jeg læger hårdt ud med et supertilbud på jern og køller fra Callaway’s Mavrik Serie. Skynd dig for tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Helt ekstraordinært, er der til den hurtige et fantastisk tilbud på et komplet sæt XXIO jern og køller med bag. 1 herresæt og 1 damesæt. Normal pris kr. 26.496. Din pris kr. 12.999.

Jeg glæder mig til en rigtig god golfsæson sammen med jer.
Og HUSK DET BETALER SIG AT HANDLE LOKALT.

Alan, shoppen.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev