Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Hørsholm Golf ønsker dig en god påske, hvor du forhåbentlig får tid til at spille lidt golf. Vi har samlet lidt gode informationer og nyheder sammen her op til påske. Nogle af de gode nyheder har udspring i den netop gennemførte medlemsundersøgelse og de input der er kommet.
  • Nye buggies
  • Nyt baneservice-team
  • Nye 5000 m2 blomsterområder
  • Nye græstees og parkering
  • Nye bagskabe
  • Nye teeskilte
  • Nye sofaer i glasbygningen
  • Nye boldpriser på driving range
  • Nye golfyogahold med gratis intro

Nyt fra banen

Sommerbane
Vi spiller fra onsdag d. 13 april fra alle sommer tee’s – du behøver derfor ikke længere at spille fra måtterne på par 3-hullerne. Vores nyrenoverede teestedstræklodser kommer tilbage på teestederne og træflagstænger vender tilbage efter en lang vinterpause. Vi er stadig i det tidlige forår og spiller derfor fortsat med oplæg på fairways af hensyn til banen.
 
Nye buggies
Det bliver også muligt at køre buggies igen fra onsdag d. 13. april. Vi gør dog opmærksom på at buggies først kan lejes fra klokken 10.00 i påsken grundet nattefrost. Vi har i år opgraderet vores buggypark med 6 helt nye buggier. Det er nu muligt at købe årskort i shoppen eller på kontoret.
 
Baneservice
For at optimere flowet på banerne i år, er vi så heldige at kunne introducere jer for et helt nyt baneservice-team. Kjeld Farcinsen, Jakob Espelund, Anders Stokholm og Kim Christensen. De har alle tidligere erfaring med baneservice. Vi glæder os til at byde velkommen til det nye team og håber at I vil tage godt imod dem. Baneservice-teamet kører 3-4 pr. uge på forskellige tidspunkter.
Nye 5000 m2 blomsterområder
Der er fjernet 5.000m2 rough til fordel for blomster, som en del af vores årlige dedikation til at plante 5000m2 bi-venlige blomster ifm vores certificering som bi-venlig golfbane. Blandingen er til gavn for insektlivet og så er det også pænt at se på. Desuden deltager vi også i kommunens Vild med Vilje bestræbelser.

Nyt græstee på driving rangen og udvidet parkering

Som tidligere skrevet er vi i gang med at flytte græstee på driving rangen. Det er først og fremmest af sikkerhedsmæssige årsager, at vi har valgt at rykke græstee-området tilbage ved driving rangen. Vi går fra at have 12 udslagsteder til at have 20 nye udslagsteder med måtter, græstee og 3 nye indspilsgreens liggende foran. Derudover har vi ændret parkeringspladsen ved indgangen og tilføjet bedre parkeringsmuligheder. Der vil i løbet af sæsonen blive opsat el-lade standere. Mere information følger. Og sidst men absolut ikke mindst vil der blive plantet nye lindetræer på parkeringspladsen. Vejret har udfordret os og vi er derfor kommet en lille smule bagud ift. tidsplanen.

Projekt flere bagskabe

Vi har i en periode opereret med en bagskabsventeliste. Vi kan konstatere, at efterspørgslen er støt stigende og der derfor nu er behov for at etablere flere bagskabe. Placeringen af de nye bagskabe bliver i det gamle vinrum på bagsiden af klubhuset. Her er der plads til ca. 60 nye bagskabe. Vi sætter projektet i gang, når vi har forhåndstilkendegivelse fra minimum 50 medlemmer. Derefter vil der gå ca. 4 uger før at de nye bagskabe er klar til brug. De nye bagskabe vil blive tildelt efter den nuværende venteliste, men vi forventer at have bagskabe nok til, at alle medlemmer på ventelisten kan leje et skab.

Teeskilte

Medlemsundersøgelsen har givet os et klart billede af, at der er ønsker til bedre skiltning ved teesteder og vi er helt enige i at vores nuværende forsøg kan gøres bedre. Derfor har vi bedt greenkeeperne om at komme med et forslag til et design, som først og fremmest holder sig inde for rammerne af skiltelovgivningen, men som dernæst også tager højde for greenkeepernes mulighed for at flytte skiltene under klipning. Vi har fået lavet en prototype som kan ses inde på kontoret.

Glasbygningen

Undersøgelsen viste også at der var ønsker om mere behaglige møbler i glasbygningen/receptionen. Der er derfor nu etableret et lille sofaområde med udsigt til golfbanen. Så kan man sidde blødt og nyde en kop kaffe før runden.

Boldpriser på driving range

Vi har lavet en superbruger-ordning for at imødekomme ønsker fra dem, der gerne vil træne meget på driving rangen. Vi beholder vores nuværende pakke med 1000,- til 2000,- som kan købes af Hørsholm Golf medlemmer. Vi udvider desuden med to yderligere pakker, nemlig sølv og bronze pakkerne. Nedenfor ses et overblik. Se mere her...

Golf Yoga - gratis prøvetime

Introduktionsdag lørdag d. 23. april kl. 12:00
Mød op til et glas rosé og bliv samtidig klogere på hvordan du kan få en mærkbar og positiv effekt i det lange og korte spil. Lørdag d. 23. april kl 12 inviterer jeg på et glas rosé, hvor jeg vil fortælle om, hvordan du med enkel træning kan rykke dig i den rigtige retning i dit golfspil. Det er yoga, men lad dig ikke skræmme, det er Golf Yoga med ren fokus på blidt at smidiggøre og afbalancere alle de led og muskler i din krop,som du bruger i din golf. Altså en ret så anderledes yoga. Kig forbi, lyt, lær, tænk, mærk og spørg lørdag d. 23 April kl 12. 1. sal i det lille hus ved søen på bagsiden af restauranten. Hvis du derefter beslutter dig for at give yogaen en chance, så giver jeg første time gratis. Jeg lover du vil kunne mærke forskel i dit spil. Jeg har flere tilfredse golfspillere, vil du med? 1 times golf yoga om ugen - hver uge - er nok til at du vil kunne mærke markant forskel på banen.
 
Holdopstartsdatoer, tider, pris
Tirsdag d. 26 april kl. 8:30-9:30
Lørdag d. 30 april kl. 7:30-8:30
Pris 6 x ugentlig træning kr. 800
 
Kontakt
Maja Asklund - Yogalærer, kok, og kropsnørd
Facebook: Golf Yoga Nordsjaelland
Email: iamyoga.dk@gmail.com
Mob: 26366969
Frameld dig dette nyhedsbrev