Se dette nyhedsbrev i en browser

Fitting dag med Callaway

Er du klar på noget nyt godt udstyr, der passer helt på perfekt til dig og dit golfsving?
Fredag den 6. maj har vi fitting dag med Callaway’s nyeste udstyr. Det foregår fra kl. 12.00 til 17.00. Overvejer du nyt udstyr, har du her muligheden for at prøve det sidste nye udstyr med den bedst mulige vejledning af Callaway. For bestilling af tid kontakt venligst shoppen på telefon 45765150 eller mail shop@hoersholm-golf.dk. Vi ses den 6 maj.
 
Med venlig hilsen
Alan, pro-shoppen

Projekt flere bagskabe

Har du brug for et bagskab?
Vi arbejder på at etablere flere bagskabe, idet alle vores eksisterende bagskabe er udlejet. Vi har i en periode haft en venteliste, og er derfor nu ved at undersøge behovet for antallet af nye bagskabe. Har du brug for at leje et bagskab, så vil vi meget gerne have en tilbagemelding fra dig senest fredag d. 29 april. Derefter forventer vi at at sætte projektet i gang, og der vil gå ca. 4 uger før de nye bagskabe er klar til brug.

Hvis du ønsker at leje et skab, så skriv til co@hoersholm-golf.dk. Desuden beder vi dig om at overføre et depositum på kr. 1.500 til MobilePay 707171. Vigtigt: Angiv på overførslen "Dit DGU-nr, bagskabsdepositum". Depositummet refunderes, hvis projektet ikke gennemføres, eller når du på et tidspunkt opsiger dit bagskab igen. Bemærk at bagskabe vil blive tildelt efter den nuværende venteliste, men vi forventer at have bagskabe nok til, at alle medlemmer på ventelisten kan leje et skab.

Den årlige leje opkræves efter at du har fået tildelt et bagskab. Afhængig af skabsstørrelsen og typen så bliver den årlige leje som følger:
Lille bagskab, 60cm bredde, uden el, kr. 1.000,-
Stort bagskab, 80cm bredde, uden el, kr. 1.250,-
Stort bagskab, 80cm bredde, med el, kr. 1.550,-
 
Med venlig hilsen
Hørsholm Golf

Begynderturnering

Vil du være med?
Mandagklubben & Begynderudvalget inviterer til begynderturnering med efterfølgende frokost og præmieuddeling d. 15 maj 2022. Deltagere med min. hcp. 31 og max hcp. 54 kan deltage. Turneringsformen er 9 huller stablefort. Se mere her...
 
Tilmelding via golfbox:
 
Med venlig hilsen
Mandagsklubben & Begynderudvalget
Frameld dig dette nyhedsbrev