Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Så er der gang i golfen igen og banerne er godt besøgt her i Hørsholm Golf. Her er lidt nyheder:
  • Nye banemarshalls
  • Begyndertræning
  • Kort nyt fra banen
  • Golf yoga
  • Åben turnering d. 27. maj

Nye banemarshalls

Baneservice
Vi har i år fået 4 nye banemarshalls, Kjeld Farcinsen, Jakob Espelund, Anders Stokholm og Kim Christensen. De har allerede været ude på deres første ture og meldingen er, at de har følte sig taget rigtigt godt imod af både medlemmer og gæster. Baneserviceteamet kører 3-4 pr. uge på forskellige tidspunkter.
 
Deres fokus ligger på følgende punkter:
  1. Check om spilleflowet på banerne er godt
  2. Check om spillere har husket at booke tid på forhånd
  3. Check om greenfeespillere har betalt greenfee
  4. Check om 9 hullers medlemmer har betalt greenfee, når de spiller på 18 hullers banen
  5. Check om alle spillere har deres pitchfork med på runden (og benytter den)

Tilbud om gratis træning for begyndere hcp 36–54

Holdtræning
Begynderudvalget har indgået aftale med pro Camilla Blok om at gennemføre 5 lektioner fællestræning for begyndere, med max 8 personner pr. gang, Tilmelding sker ved fremmøde i mandagsklubben eller på mail poulh2@icloud.com (senest mandag før lektion onsdag). De 5 lektioner gennemføres fra kl. 17.00 -18.00 d. 4 – 11 – 18 – 25 maj og d. 1 juni. Spørgsmål tlf. 20315517
 
Med venlig hilsen
Begynderudvalget

Kort nyt fra banen

Vandingsanlæg
Vi har desværre haft en kortslutning i vores automatiske del af vandingsanlægget og det givet os nogle udfordringer på greens. Vi har derfor ikke kunnet vande i nattetimerne, som vi plejer. Vi vander derfor manuelt i dagtimerne for at holde greens i live. Vi får i næste uge hjælp af et eksternt firma til at løse vores vandingssituation. Det betyder, at du som spiller vil kunne møde tændte sprinklere på din runde.

Det nye udslagssted på driving rangen
Anlægsarbejdet nærmer sig sin afslutning og vi mangler blot at afrette selve græsteestedet og lægge rullegræs. Arbejdet forventes afsluttet i starten af næsten uge. Det betyder at vi kan åbne fliseudslagsstedet med de nye måtter lørdag d. 7. maj. Græsteestedet vil dog fortsat være lukket indtil det nye rullegræs er fuldt etableret. Det vil endvidere kun være muligt at øve slag, som rækker udover vækstduggen.

Golf Yoga

Kom i form
Golf Yoga har fokus på blidt at smidiggøre og afbalancere alle de led og muskler i din krop, som du bruger i din golf. Maja Asklund tilbyder yogatræning målrettet golfspillere. Vil du være med? 1 times golf yoga om ugen hver uge er nok til at du vil kunne mærke markant forskel på banen.
 
Dage
Tirsdage kl. 8:30-9:30
Lørdage kl. 7:30-8:30
Pris 6 x ugentlig træning kr. 800
 
Kontakt
Maja Asklund - Yogalærer, kok, og kropsnørd
Facebook: Golf Yoga Nordsjaelland
Email: iamyoga.dk@gmail.com
Mob: 26366969

Vind drømmerejsen til Malaysia

Åben turnering
Fredag d. 27. maj afholdes der World Amateur Golfers Championship i Hørsholm Golf, hvor du som medlem af klubben,har en god chance for at vinde rejsen til Kuala Lumpur i Malaysia og repræsentere Danmark.
 
Turneringen er åben og spilles i fem rækker op til hcp. 25,4. (Man kan godt deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4). De fem rækkevindere går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 5. september. De fem rækkevindere i Landsfinalen udgør det danske landshold i Verdensfinalen i Malaysia d. 12.-19. november 2022. Verdensfinalen er en oplevelse helt uden sidestykke. Der spilles 6 runder golf på 4 baner og man bor på femstjernet hotel. I Malaysia kommer deltagere fra mere end 40 lande.

Det koster kun kr. 350 per person at deltage, og alle deltagere modtager 3 Titleist-bolde. Gæster betaler også green fee på kun kr. 375. Udover at finde de fem rækkevindere er der eksklusive præmier til de 4 bedste på tværs af rækkerne fra ZONE og nærmest pinden præmie fra K-Finans.

Tilmelding på: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3347199

Se også den mundvandsløsnende video fra Kuala Lumpur og de 4 verdensklassebaner, der skal spilles i Verdensfinalen i november! https://youtube.com/watch?v=LDMetIjFxKc&feature=share
Frameld dig dette nyhedsbrev