Se dette nyhedsbrev i en browser

Tørke og vanding

Pga. tørke, samt en kortslutning i vandingsanlægget oplever vi manglende vækst på greens. Vi har ikke kunnet vande i nattetimerne, som vi plejer. Vi vander derfor manuelt i dagtimerne for at holde gang i greens. Det betyder, at du som spiller vil kunne møde tændte sprinklere på din runde. Vi har i skrivende stund besøg af eksterne konsulenter, der arbejder på højtryk på at løse vandingssituationen. Tak for forståelsen.
 
Ander Kamp Mortensen
Course Manager

Holte Vinlager turnering

Igen i år er Holte Vinlager sponsor for en af de store turneringer i Hørsholm Golfklub. Det er en stablefordturnering på 18 huller.

Mødetidspunkt er d. 22. maj kl. 8:30 der er gunstart 9.00.

Tilmeldingsfrist er d. 19. maj kl. 12:00 tilmelding sker via Golfbox. Maks 48 spillere kan deltage, og tilmeldingen sker efter først til mølle. Medlemmer af Hørsholm Golfklub med max 54 i handicap kan deltage. Der spilles med max. 30 i handicap for både damer og herrer. Juniorer kan ikke deltage.

Deltager gebyr er for fuldtidsmedlemmer 150 kr. Hverdags- og 9 hullers medlemmer 250 kr. Der er smørrebrød og kaffe efter runden. Drikkevare er for egen regning.

Præmieuddeling sker umiddelbart efter turneringen i forbindelse med frokosten. Der er som altid gode præmier til vinderne. De 3 bedste går videre til landsfinalen. Efter frokosten vil det være muligt at smage et par af Holte Vinlagers gode vine.
 
 
Carsten Selvang - 2140 3827
Turneringsledelsen


Underholdning på Lerbækgaard

Tilmelding til arrangementet sker på mail post@hoersholm-golf.dk.
Tilmelding til arrangementet sker på mail post@hoersholm-golf.dk.
Frameld dig dette nyhedsbrev