Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Så er der lidt nyt fra Hørsholm Golf. Indhold i nyhedsbrev:
  • Vil du være med til turnering på fredag?
  • Golf på TV i restauranten
  • Nyt fra banemarshalls
  • Venskabsturnering
  • SommerGolfskole

Vind drømmerejsen til Malaysia

Åben turnering
På fredag d. 27. maj afholdes der World Amateur Golfers Championship i Hørsholm Golf, hvor du som medlem af klubben har en god chance for at vinde rejsen til Kuala Lumpur i Malaysia og repræsentere Danmark.
 
Turneringen er åben og spilles i fem rækker op til hcp. 25,4. (Man kan godt deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4). De fem rækkevindere går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 5. september. De fem rækkevindere i Landsfinalen udgør det danske landshold i Verdensfinalen i Malaysia d. 12.-19. november 2022. Verdensfinalen er en oplevelse helt uden sidestykke. Der spilles 6 runder golf på 4 baner og man bor på femstjernet hotel. I Malaysia kommer deltagere fra mere end 40 lande.

Det koster kun kr. 350 per person at deltage, og alle deltagere modtager 3 Titleist-bolde. Gæster betaler også green fee på kun kr. 375. Udover at finde de fem rækkevindere er der eksklusive præmier til de 4 bedste på tværs af rækkerne fra ZONE og nærmest pinden præmie fra K-Finans.

Tilmelding på: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3347199
 
Turneringsleder er Henrik Bergqvist, Green Time, email hb@green-time.com, mobil +4520164547.

Se også den mundvandsløsnende video fra Kuala Lumpur og de 4 verdensklassebaner, der skal spilles i Verdensfinalen i november! https://youtube.com/watch?v=LDMetIjFxKc&feature=share

Golf på TV i restauranten

Så kan man igen se TV Golf i restauranten, medens man nyder en forfriskning før eller efter runden. På begge TV i restauranten vil der fast køre golf på skærmen.

Nyt fra banemarshalls

Det er nu lidt over en måned siden, at vi introducerede det nye baneserviceteam bestående af Kjeld, Kim, Anders og Jakob. De er blevet taget godt imod og er ved at lære jer at kende. De har nu fået logotøj/uniform på, så de er endnu mere genkendelige. Udover at tjekke spilleflow og pitchforks mv. så har deres erfaringer fra den seneste tid været:
  • Book i GolfBox: De har erfaret, at det er ikke alle der husker at booke en tid på Golfbox før de bevæger sig ud på banen. Så hermed en venlig opfordring til at huske at booke en tid på GolfBox og bekræfte denne før spil. Bookingkravet sker både af hensyn til ens medspillere, men også for at få overblik over den reelle brug af banerne.
  • Lukke igennem: At lukke igennem kan være en nødvendighed. Baneservice har flere gange truffet to parter, der ikke helt enes om at lukke igennem. Det er en bolds ansvar at holde trit med bolden foran. Hvis der tabes et helt hul og bolden bagved forsinkes, skal der lukkes igennem uanset hvor mange spillere der er i denne bold. Bemærk at en enlig bold har samme rettigheder som andre bolde. Også i situationen hvor spillere søger efter en bold og det tager tid, bør der lukkes igennem.
  • Egne bolde på akademiet: Det er også blevet belyst fra baneserviceteamet, at der er et par stykker, der anvender driving range bolde på short game akademiet, hvilket fortsat ikke er tilladt. Her skal man bruge sine egne bolde.
  • Nabogrunde: Det har endvidere været eksempler på, at golfspillere klatrer henover elektriske hegn og ind til naboers ejendomme for at hente en bold. Dette er ikke tilladt og medfører bortvisning fra banen iht. lokalreglerne.

Invitation til venskabsmatch for begyndere

Hørsholm Golfklub og Københavns Golfklub har aftalt en ven-skabsturnering for spillere med HCP 31,5 til max HCP 54, med efterfølgende spisning og præmieuddeling. Det foregår mandag den 20 juni 2022 i Hørsholm Golfklub. Tid: Mødetid og info kl. 16.15 Gunstart kl. 17.00

Turneringsform: 9 hullers special Foursome Stableford. Damer spiller fra rød Tee, herrer spiller fra gul Tee . Der spilles i par med en fælles bold, som man skiftes til at slå til. Den ene spiller slår ud fra lige huller og den anden fra ulige huller. Hørsholms generelle turnerings bestemmelser og lokalregler er gældende. Der spilles på 9 huls sløjfe Nord.
 

SommerGolfskole

Peter Jeppesen afholder de populære 3 dages golfskoler i sommerferien. Det vil være muligt at deltage på 4 hold, enten i uge 25,26, 30, eller 32. Se mere her....
Frameld dig dette nyhedsbrev