Se dette nyhedsbrev i en browser

Kære medlem

 
Så er der lidt sommernyheder fra Hørsholm Golf. Indhold i nyhedsbrev:
  • Turnering for 19-39 årige
  • Jubilæumsfest
  • Rive bunkers kampagne
  • Venskabsturnering for begyndere
  • Fordelskort til fuldtidsmedlemmer
  • Klubmesterskab

Alan Shops Golf4Friends turnering

Alan Shop arrangerer en Golf4Friends turnering fredag d. 19. august for medlemmer i alderen 19 til 39 år. Der spilles 18 hullers stableford i 2 rækker med gunstart kl. 15:30. Der er helstegt pattegris med salatbord og kartofler inkluderet i turneringsfee'en kr. 225,-. Drikkevarer er for egen regning. Der er flotte præmier sponseret af Alan's Shop. Turneringsleder er Alan Simon-Mogensen, shop@hoersholm-golf.dk.
 

Jubilæumsfest

Kære medlemmer i HGK
Som tidligere annonceret kan HGK i år fejre 30 års jubilæum. Dette markerer vi med en stor fest fredag 26. august 2022 kl. 18.00. Festen bliver afholdt i Restaurant Lerbækgaard, se medsendte invitation på dette link... 
 
Det er besluttet at ægtefæller/samlevere til medlemmer også kan deltage i festlighederne, dog til en højere pris. Tilmelding via GolfBox, bemærk at der skal afkrydses om man medbringer ægtefælle/samlever som IKKE er medlem. Ægtefæller/samlevere, som er medlemmer af HGK tilmelder sig individuelt som normalt ved turnerings tilmeldinger. Der er begrænset plads så tilmelding sker efter først til mølle princippet.
 
 
Vi glæder os til at se en masse feststemte medlemmer til en festlig aften.

På bestyrelsens vegne.
Henning Braginski
henning@braginski.dk
+45 21 71 12 80

Rive bunkers

Der er i den kommende periode fokus på at rive bunkers efter brug. Der har gennem den senere tid været mange spor i bunkers fra både dyr og mennesker. Hjælp dig selv og andre ved at rive bunkeren efter brug.

Venskabsturnering for begyndere

Invitation til venskabsmatch for begyndere Hørsholm, Kokkedal, Furesø. Igen i år afholdes der en venskabsmatch for begyndere med hcp. 31,5 – 54 mellem Hørsholm, Kokkedal og Furesø golfklubber med efterfølgende fælles spisning og præmieuddeling. Tilmelding på golfbox eller poulh2@icloud.com. Gebyr inklusive middag kr, 175,- betales på mobilpay 54027

Her er vedlagt invitation...

Med venlig hilsen
Begynderudvalget / Mandagsklubben

SommerGolfskole uge 32

Kom på sommergolfskole med Peter Jeppesen. Der er en enkel ledig plads på Peter Jeppesens 3 dages sommergolfskole i uge 32.
 

Fordelskort til fuldtidsmedlemmer

Som fuldtidsmedlem af Hørsholm Golf kan du købe et greenfee-fordelskort, der giver adgang til en række baner, som du kan gæstespille hver én gang i 2022. Fordelskortet koster kr. 600 og kan købes på kontoret. De medvirkende baner i 2022 er Birkemose, Copenhagen Golf Center, Falster, Hørsholm, Ishøj, Kellers Park, Ledreborg, Markusminde, Odense Eventyr, Vallø, Volstrup.

Klubmesterskab

Dame og herre klubmesterskab i hulspil 2022
Har du en klubmester i maven, vil du udfordre sidste års vindere eller syntes du blot hulspil er noget for dig, så tilmeld dig årets klubmesterskab i hulspil.
 
De enkelte hold spiller kvalifikationsrunder fra 15. august frem til weekenden 17. og 18. september, hvor der spilles semifinale lørdag og klubmester finale søndag. Du bliver matchet i kvalifikationsrunden med en spiller og I har selv ansvar for at få spillet matchen inden opgivne deadline. Der vil blive afholdt 2 eller flere indledende kvalifikationsrunder.
 
Søndag den 18. september vil der tillige blive afholdt 18 hullers klubturnering i Stableford i flere rækker, som afsluttes med fejring af vinderne samt søndagens hulspils finalister og dermed sikrer at årets dame- og herre klubmester i hulspil samt Stableford klubmester fejres på behørig vis.
 
Vi opfordrer alle med et HCP under 25 til at deltage. Jo flere spillere, des sjovere bliver kvalifikationsrunderne og derved gives en større udfordring for alle deltagere. I vil i den indledende runde blive matchet, så I møder spillere med nogenlunde samme HCP, hvor dette er muligt. Ved mange deltagere, vil sidste års vindere blive seeded i spillelisten.
 
Vi ser frem til at modtage din tilmelding i Golfbox. Og sidst men ikke mindst, opfordrer vi endnu engang til at kigge i kalenderen, sætte tid af til hulspil og tilmelde dig.
 
De bedste hilsener
Hørsholm Turneringsudvalg
v. Jytte Højgaard
Frameld dig dette nyhedsbrev