Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Indhold:
  • Ny brugerflade i GolfBox
  • Følg Solen Match
  • Drik i varmen
  • Lerbækgaard Pokalen
  • Halds Saloner på Lerbækgaard

Besked fra GolfBox: Ny brugerflade

- Frigives i løbet af tirsdag d. 16. august.

GolfBox har lavet en ny og moderne version af brugerfladen, med ny teknologi og skalerbart til alle enheder, både liggende og stående. Funktionerne er de samme. Der er ikke kommet nye. Men oplevelsen er ny og moderne og teknologien bag er ny. Den nye teknologi gør det nemmere at tilføje, ændre og tilpasse nye funktioner fremover. Den nye brugerflade kommer også på sigt til at erstatte den eksisterende App på de fleste områder, og indberetning af scores kommer eks. til at benytte samme teknologi, som allerede kendes fra turneringsmodulet.
 
Vi håber, at du som bruger af GolfBox, vil tage godt imod den nye brugerflade.
 
Med venlig hilsen
GolfBox

Følg-SOLEN-match

- Invitation til ”Følg-SOLEN-match” torsdag den 18/8.
 
Selvom det vil være slut med lyse nætter for i år, er der stadig plads til godt sommervejr og en smuk solnedgang, når Matchklubben næste gang afholder den populære "Følg-SOLEN-match" torsdag den 18. august. Vi følger sommersolens smukke gang ned i horisonten og spiller til solnedgang, som denne dag er kl. 20.41.

Vi starter matchen kl. 17.30 og spiller 14 huller ved gunstart (kræver 16+ deltagere) og 12 huller med færre deltagere og løbende start. Vi spiller stableford og spiller de 14/12 huller på 9-hulsbanen VEST, hvormed nogle huller spilles to gange.

Spillerne sendes ud som teams i 3-bolde og efter matchen samles vi til præmieuddeling, hvor der er fine præmier både til bedste team (højeste gennemsnits-score) og til bedste individuelle score.

Kom og vær med til at følge solen ned, mens vi spiller en god runde sommergolf - glæder os til at se mange af jer.

Tilmelding i GolfBox via dette link...

Jytte og Jesper
Matchklubben M/K

Husk at drikke

- Det varme vejr fortsætter
 
Husk at medbringe godt med drikkevarer på de kommende golfrunder. Ikke kun vand, sørg også gerne for at indtage andre drikkevarer såsom saftevand, juice, sodavand, dansk vand, så din saltbalance bevares.
 
God tur!
 
Med venlig hilsen
Hørsholm Golf

Lerbækgaard Pokalen 25/9

- Åben turnering med et stort præmiebord

Så er der åbnet for tilmelding til Lerbækgaard Pokalen, der afholdes søndag d. 25. september. Det er både en individuel 18 hullers stableford turnering og en holdturnering.
 
 
Med venlig hilsen
Hørsholm Golf

HALDs SALONER HØRSHOLM D. 4/10

Lerbækgaard Restaurant og Hørsholm Golf, Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

”Bag kulissen – Tag med naturfotografen på arbejde”
v/ Henrik Egede-Lassen, naturfotograf, safarileder, forfatter, filmproducent

Takket være fjernsynet kan vi i dag komme tæt på dyrearter fra sofaen, som man knap nok kendte til for få generationer siden. Vi er f.eks. med, når bjerggorillaer føder eller spækhuggere hapser sæler på stranden i Patagonien. Det er unikt og lærerrigt, – men ofte er historierne bag kulissen mindst lige så underholdene. I jagten på det ultimative billede, er der meget som kan gå galt… rigtig galt! Foredraget er ledsaget af fraklip, personlige anekdoter og selvoplevede fiaskoer fra nogle af verdens vildeste naturområder.

Om Henrik Egede-Lassen:
Henrik Egede-Lassen er naturfotograf, safarileder, forfatter, dykker, filmproducent – og medlem af Eventyrernes Klub. Allerede som barn drømte Henrik om at komme ud i verden, dykke med hajer og møde fjerne folkeslag. Mens hans venner fik uddannelse og familie, forsøgte Henrik at leve af sin eventyrlyst. Først som 26-årig kom han i gang med sit voksenliv, da han grundlagde Albatros Adventure. Efter nogle formative år i rejsebranchen og utallige ekspeditioner til alle syv kontinenter etablerede Henrik i 2001 naturformidlingsburauet Zoomedia. I jagten på det ultimative billede, er der meget som kan gå galt… rigtig galt!

Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 17.30 – 20.00
Pris 295,00 kr.+ gebyr (incl. velkomstdrik, tema-anretning, vand og et lotteri med flotte præmier)
 
 
Med venlig hilsen
Richard Roth
Restaurant Lerbækgaard
Frameld dig dette nyhedsbrev