Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Indhold:
  • Klubmesterskaber
  • Foredrag: Super hukommelse
  • Lerbækgaard Pokalen
  • Kontingenter 2023
  • Foredrag: Tag med naturfotografen på arbejde
  • Tak til Kringlebageren

Klubmesterskaber - nu med mulighed for at deltage i flere rækker

Tilmeldingsfristen for årets klubmesterskaber i slagspil den 3./4. september nærmer sig, så vil du gerne være klubmester, så er det med at komme ud af busken.

Mesterskaberne afholdes i følgende rækker: Junior, Elite, Senior og Veteran. Turneringen afvikles over 36 huller på nær Elite Herre, der spiller 54 huller, med to runder lørdag.

Som noget nyt vil det i år være muligt at deltage i alle de rækker, som din alder giver mulighed for. Hvis du eksempelvis er 65 år, så kan du deltage i både Elite, Senior og Veteran rækken. Du spiller dog stadig kun en runde, som så vil tælle alle steder. Hvis du deltager i Elite Herre, så er det den første runde lørdag, der gælder i de andre kategorier.

Det er gratis at deltage og tilmeldingsfristen er den 1. september kl. 12.00.

Vi ses
Turneringsudvalget

Super hukommelse: Sådan husker du alt!

Lerbækgaard Pokalen 25/9

- Åben turnering med et stort præmiebord

Så er der åbnet for tilmelding til Lerbækgaard Pokalen, der afholdes søndag d. 25. september. Det er både en individuel 18 hullers stableford turnering og en holdturnering.
 
 
Med venlig hilsen
Hørsholm Golf

Kontingent 2023

Vi kigger nu så småt frem mod 2023 og har nu offentliggjort priser for medlemskontingenter og bagskabsleje for 2023 på vores hjemmeside. Se mere her.
 
Med venlig hilsen
Hørsholm Golf

HALDs SALONER HØRSHOLM D. 4/10

Lerbækgaard Restaurant og Hørsholm Golf, Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

”Bag kulissen – Tag med naturfotografen på arbejde”
v/ Henrik Egede-Lassen, naturfotograf, safarileder, forfatter, filmproducent

Takket være fjernsynet kan vi i dag komme tæt på dyrearter fra sofaen, som man knap nok kendte til for få generationer siden. Vi er f.eks. med, når bjerggorillaer føder eller spækhuggere hapser sæler på stranden i Patagonien. Det er unikt og lærerrigt, – men ofte er historierne bag kulissen mindst lige så underholdene. I jagten på det ultimative billede, er der meget som kan gå galt… rigtig galt! Foredraget er ledsaget af fraklip, personlige anekdoter og selvoplevede fiaskoer fra nogle af verdens vildeste naturområder.

Om Henrik Egede-Lassen:
Henrik Egede-Lassen er naturfotograf, safarileder, forfatter, dykker, filmproducent – og medlem af Eventyrernes Klub. Allerede som barn drømte Henrik om at komme ud i verden, dykke med hajer og møde fjerne folkeslag. Mens hans venner fik uddannelse og familie, forsøgte Henrik at leve af sin eventyrlyst. Først som 26-årig kom han i gang med sit voksenliv, da han grundlagde Albatros Adventure. Efter nogle formative år i rejsebranchen og utallige ekspeditioner til alle syv kontinenter etablerede Henrik i 2001 naturformidlingsburauet Zoomedia. I jagten på det ultimative billede, er der meget som kan gå galt… rigtig galt!

Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 17.30 – 20.00
Pris 295,00 kr.+ gebyr (incl. velkomstdrik, tema-anretning, vand og et lotteri med flotte præmier)
 
 
Med venlig hilsen
Richard Roth
Restaurant Lerbækgaard

Tak til Kringlebageren

Der skal lyde en stor tak til Kringlebageren for et flot turneringsarrangement søndag d. 21. august. I år var turneringen fuld booket med 72 deltagere, som blev fordelt på 18 hold, med 2 par der spillede fourball bestball. Tak til Michael og Christina fra Kringlebageren.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev