Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Indhold i nyhedsbrev:
  • En hilsen fra klubbestyrelsen
  • Nyt fra turneringsudvalget
  • Holte Vinlager turnering
  • Obligatorisk bekræftelse af teetider
  • Når du har greenfeegæster med - særlige priser
  • Golfkurser med træner Peter Jeppesen
  • Driving range - tank op via golfmore app
  • Status på Restaurant Lerbækgaard
  • Texas Scramble

En hilsen fra klubbestyrelsen

Kære medlemmer af HGK,
Det har været en lang og våd vinter, men nu ser det ud til at vi kan komme igang med en en, forhåbentlig, lang og solrig sommer med en masse spændende arrangementer, hvor vi i den forbindelse håber på en snarlig løsning på problemet med restauranten, som jo er en vigtig del af de fleste af vore arrangementer.
 
Alle tre sløjfer er nu åbnet, og de står alle fint, det har været godt for banen at der har været lukket når forholdene var værst. Aktiviteterne i KIK er så småt kommet i gang, Mandagsklubben f.eks. er i fuldgang med stor deltagelse, ligesom der i de andre klubber er stigende deltagelse. Vi håber at der vil være stor tilslutning til alle de arrangementer som er planlagte i sæsonen, og vil gerne her takke alle de frivillige for det store arbejde de udfører.

Bestyrelsen har besluttet at oprette et sponsorudvalg som i samarbejde med KiK samt Fonden kan koordinere opgaverne med at skaffe sponsorer. Der arbejdes for tiden f.eks. med at skaffe sponsorer til den voksende juniorafdeling.

Bestyrelsen ønsker alle en god sæson, med masser af golf og godt vejr.

Pbv.
Henning Braginski

Nyt fra turneringsudvalget

Kære medlemmer af Hørsholm Golfklub
Vi håber, at I alle har haft en fantastisk start på golfsæsonen og nyder jeres spil på vores dejlige golfbane. Vi i Turneringsudvalget vil gerne takke jer for jeres engagement og støtte til vores klub.
Vi vil gerne informere jer om de kommende turneringer, som vi planlægger at afholde i de kommende måneder.
 
B&O Åbningsturnering
Vi starter med en 18-hullers Åbningsturnering d. 30. april 2023, hvor Bang & Olufsen Vedbæk er sponsor. Denne dag spiller vi Greensome, Stableford så du kan tilmelde dig som par eller blive tildelt en god makker af turneringsledelsen. Alle med HCP +8 til 54 kan deltage. Tilmelding er åben, så tøv ikke med at tilmelde dig og din partner til via Golfbox.
 
Holte Vinlager Open
D. 14. maj kan du glæde dig til at spille med i 18-hullers Holte Vinlager Open. Dette er en individuel turnering hvor vi spiller Stableford og alle med HCP +8 til 54 kan deltage. Holte Vinlager har sat en ny person i spidsen for arrangementet, så kom og hils på. Vi spiller om dejlige sommerpræmier og du møder herlige golfere på banen.
 
Golfregler med Brian Oswald
Vi får også besøg af Brian Oswald onsdag d. 24. maj. Dette er en virkelig underholdende aften med golfregler i centrum. Aftenen er både for nye golfere, men sandelig også for erfarne. Sjældent møder man sådan et varmt, sjovt og inspirerende menneske der kan få os til at hyle af grin over regler og vores adfærd på banen. Du melder dig til på Golfbox – glæd dig. Ham skal du opleve.
 
Pink Cup
Allerede i juni kan du Støtte Brysterne og Kræftens Bekæmpelse ved at deltage i Pink Cup. Turneringen er netop ved at blive planlagt med masser af sjove indslag – så glæd dig til 11. juni.
 
Klub-turneringer
Derudover vil vi gerne minde jer om de ugentlige klub-turneringer i de forskellige medlemsklubber i HGK. Dette er en fantastisk mulighed for at forbedre dit spil og møde andre medlemmer i klubben.
 
Texas Scamble
Hvis du ikke har prøvet stemningen i de månedlige Texas Scamble og er du mellem 0-99 år må du ikke gå glip af at deltage i disse holdturneringer. Det er nogle superhyggelige 9-hullers turneringer som man bliver afhængig af at deltage i.
 
Ryder Cup Social Event
Udover de næste 10 turneringer i sæsonen arbejder i øjeblikket også sammen med bestyrelsen på at planlægge en speciel Ryder Cup Social Event 29. september - 1. oktober. Som bekendt er Ryder Cup en international golfturnering, der spilles hvert andet år mellem hold fra USA og EU. Ryder Cup består af en serie af matchplay-kampe, hvor holdene konkurrerer mod hinanden over tre dage. Vi planlægger nogle sociale arrangementer i Hørsholm Golfklub hvor vi dels følger kampene på storskærm og drikker en øl, men også arrangere forskellige konkurrencer, foredrag med ex. Marcus Helligkilde etc. I er meget velkommen til at byde ind med ideer til dagene så vi i fællesskab får nogle gode grin og sociale oplevelser (kontakt Lone Fisker på lonefisker1001@gmail.com)

Det bliver en skøn golfsæson - hold øje med de kommende nyhedsbreve for mere information om de næste turneringer.
 
Vi håber at se jer på golfbanen og ønsker jer alt det bedste i jeres fremtidige spil.

Venlig hilsen Turneringsudvalget

Holte Vinlager turnering

En af de faste traditioner i Hørsholm Golfklub er turneringen som Holte Vinlager sponsorere.
 
Det er en slagsspilsturnering med stableford på 18 huller
 
Mødetidspunkt er d. 14. maj kl. 8:30 der er gunstart 9.00.
 
Tilmeldingsfrist er d. 11. maj kl. 12:00 tilmelding sker via GolfBox. Medlemmer af Hørsholm Golfklub med max 54 i handikap kan deltage. Der spilles med max. 36 i handikap for både damer og herrer. Juniorer kan ikke deltage.
 
Deltagergebyr er for fuldtids medlemmer 160 kr. Hverdags- og 9 hullers medlemmer 260 kr.
Der er smørrebrød og kaffe efter runden.
 
Præmie uddeling sker umiddelbart efter turneringen. Der er som altid gode præmier til vinderne.
De 3 bedste går videre til landsfinalen.
 
Efter frokosten vil det være muligt at smage et par af Holte Vinlagers gode vine.
 
Turneringsleder Carsten Selvang - 2140 3827

Obligatorisk bekræftelse af teetider i golfbox

Bekræft teetider
Der er nu indført obligatorisk bekræftelse af teetider i golfbox. Dvs. alle spillere skal nu bekræfte deres teetider før runden påbegyndes. Teetider skal bekræftes senest 10 min før ens starttid enten:
  • På touchskærme i receptionen
  • eller via GolfBox's app
Hvad sker der, hvis spilleren glemmer at bekræfte sin tid?
  • Så sletter systemet automatisk spillerens teetid
  • Spilleren ryger på en no-show liste
  • Teetiden kan bookes af andre spillere

Greenfeepriser til gæster af Hørsholm Golfklubs medlemmer

Når du som medlem har en gæst med på banerne i Hørsholm Golf, så er der en særlig reduceret gæstetakst til din gæst. GolfBox viser desværre kun standard greenfeepriser, når der bookes. Den særlige gæstetakst opnås først, når gæsten ved ankomst til banen checker ind på greenfeeautomaten i receptionen - så korrigeres prisen til den korrekte gæstetakst. Se greenfeepriser her...
 
God tur!

Kurser med Peter Jeppesen

Skal du havde styr på det lange spil og short game, er det nu du skal melde dig til Peters 3 timers kurser!
 
Lær at slå langt
Kickstart sæsonen med et driverkursus. Lær at slå langt er et kursus i hvordan du slår mega langt med de kræfter du har, du lære at ramme bolden så du kontrollere spin til din fordel. konceptet er meget meget simpelt, så du efter kurset vil være en bedre og længere slående golfspiller.
Tid: 09.00-12.00
Pris 495 kr.
Du kan vælge mellem 2 datoer : 20.5 & 17.6 (lørdage)

Shortgame kursus
Shortgame kurset er til dem, som vil ned i hcp. i en fart. Her lære du på en meget simpel måde, hvordan de bedste kommer ind og i, på færrest mulige slag. Vi kommer igennem lange og korte indspil, bunker slag og du lære at putte som en gud.
3 timer 13-16
Pris 495 kr.
Du kan vælge mellem 2 datoer : 20.5 & 17.6 (lørdage)

Tilmelding på mail p.jeppesen@live.dk eller på SMS 51510149 max 8 deltagere pr hold.
 
BH. Peter
 
(ps. Der er også stadig plads på nogle af sommer golfskolerne)  

Tank driving range bolde via golfmore's app

Der er nu åbnet for at medlemmer selv kan tanke driving range bolde op via GolfMore's app. Se optankningsmuligheder og priser her...
 
God træning!

Status Restaurant Lerbækgaard

Kære medlemmer
Restauranten er her ved sæsonstart genåbnet på café-basis og bestyres til dagligt af Camilla. Det vil til at starte med være muligt at købe drikkevarer, kaffe, snacks, toasts og smørrebrød. Vi er glade for at have Camilla tilbage pinden. Tag godt i mod hende.
 
Åbningstider i april er: 
Mandag kl. 11-20
Tirsdag kl. 11-17
Onsdag kl. 11-17
Torsdag lukket
Fredag kl. 11-17
Lørdag/Søndag kl. 11-16
 
Forhandlinger med ny forpagter
Der er fortsat igangværende forhandlinger med nogle mulige kandidater til at overtage forpagtningen af restauranten. Vi arbejder på højtryk for at lande en aftale med en ny god forpagter og vi vil informere yderligere, når der er nyt i sagen.
 
Hørsholm Golf  

Texas Scramble

Frameld dig dette nyhedsbrev