Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Indhold i nyhedsbrev:
  • Nyt fra banen
  • Obligatorisk bekræftelse af teetider
  • Super tilbud på Mavrik
  • Greenfeepriser til dine gæster
  • Holte Vinlager Open d. 14. maj

Nyt fra banen

Ny TrackMan radar dækker nu græstee og 9 nye skærme er sat op
Der er nu sat endnu en radar op på rangen. Den dækker græstee samt måtterne bag græstee. Det betyder, at du kan tracke dine slag via din telefon eller tablet, når du står på udendørsplateauet. Vi har kunnet mærke en stigende interesse for at kunne bruge Trackman skærmene, når der trænes - specielt i eftermiddagstimerne. Vi har derfor nu sat yderligere 9 skærme op i den venstre del af den overdækkede driving range.

Baneservice er i gang igen
Spillere vil igen i år kunne støde på vores baneservicepersoner. Vi har i år fået et nyt medlem i baneserviceteamet. Han hedder Stefan. Han skal supplere de tre andre, som hele sidste år kørte servicebilen. Servicteamet vil i den kommende måned have fokus på om alle spillere har booket og bekræftet deres tid, samt på spil tempo. Du kan på dit scorekortet se klokkeslæt tider på de enkelte huller, så du kan holde øje med om du holder tidsplanen for runden.

Teestedsskilte - hvad sker der med skiltene?
Vi har sagt farvel til vores gamle stolpeskilte, som efterhånden var lidt medtaget af vind og vejr. De har også gennem tiden været svære at læse og tyde. Vi har derfor sammen med GLFR, som står for vores baneguide i trykt format og på APP, fået lavet et helt nyt design, som bliver klar i løbet maj. Skiltene bliver med hulforløb, længder og plads til brokken tee’s. Vi har mens vi venter på de nye skilte lavet et midlertidigt skilt, som nu står placeret på de enkelte huller.

Short Game Academy - nye fliser og nye måtter
Vi har siden efteråret haft fokus på at opdatere vores træningsfaciliter, herunder Short Game Academy. Der er lagt nye fliseteesteder, som erstatning for de gamle. Oven på fliserne ligger der nu løse slagmåtter i. Arbejdet er gjort færdigt og vi beder alle om at tage hensyn til vores ny-såede områder.
 
Tank driving range bolde via golfmore's app
Der er nu åbnet for at medlemmer selv kan tanke driving range bolde op via GolfMore's app. Se optankningsmuligheder her.
 
/Hørsholm Golf

Obligatorisk bekræftelse af teetider i golfbox

Bekræft teetider
Der er nu indført obligatorisk bekræftelse af teetider i golfbox. Dvs. alle spillere skal nu bekræfte deres teetider før runden påbegyndes. Teetider skal bekræftes senest 10 min før ens starttid enten:
  • På touchskærme i receptionen
  • eller via GolfBox's app
Hvad sker der, hvis spilleren glemmer at bekræfte sin tid?
  • Så sletter systemet automatisk spillerens teetid
  • Spilleren ryger på en no-show liste
  • Teetiden kan bookes af andre spillere
/Hørsholm Golf

Tilbud fra Shoppen: Callaway

Super tilbud på Mavrik fra Callaway. Gælder så længer lager haves. Kig forbi.
  • Driver før kr 3999 nu kr 1999
  • Fairway køller kr 2499 nu kr 1399
  • Hybrid før kr 1999 nu kr 999
  • Jernsæt før kr 5999 nu kr 3699
  • Jernsæt graf kr.6499 nu kr 3999
Alan, Shoppen

Greenfeepriser til medlemmers gæster

Når du som medlem har en gæst med på banerne i Hørsholm Golf, så er der en særlig reduceret gæstetakst de gæster, som du spiller i bold med. GolfBox viser desværre kun standard greenfeepriser, når der bookes. Den særlige gæstetakst opnås først, når gæsten ved ankomst til banen checker ind på greenfeeautomaten i receptionen - så korrigeres prisen til den korrekte gæstetakst. Se greenfeepriser her...
 
/Hørsholm Golf

Holte Vinlager turnering

En af de faste traditioner i Hørsholm Golfklub er turneringen som Holte Vinlager sponsorere. Det er en slagsspilsturnering med stableford på 18 huller
 
Mødetidspunkt er d. 14. maj kl. 8:30 der er gunstart 9.00.
 
Tilmeldingsfrist er d. 11. maj kl. 12:00 tilmelding sker via GolfBox. Medlemmer af Hørsholm Golfklub med max 54 i handikap kan deltage. Der spilles med max. 36 i handikap for både damer og herrer. Juniorer kan ikke deltage. Deltagergebyr er for fuldtids medlemmer 160 kr. Hverdags- og 9 hullers medlemmer 260 kr. Der er smørrebrød og kaffe efter runden. Præmie uddeling sker umiddelbart efter turneringen. Der er som altid gode præmier til vinderne. De 3 bedste går videre til landsfinalen. Efter frokosten vil det være muligt at smage et par af Holte Vinlagers gode vine.
 
Turneringsleder Carsten Selvang - 2140 3827
Frameld dig dette nyhedsbrev