Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Vi er glade for at kunne fortælle, at der nu er fundet en ny forpagter af Restaurant Lerbækgaard. De starter op lørdag d. 3. juni. Læs mere nedenfor. Indhold i nyhedsbrev:
  • Nyt værtspar på Lerbækgaard
  • Medlemsarrangement med Brian Oswald d. 24. maj
  • Kurser med Peter Jeppesen

Nyt værtspar på Lerbækgaard

Lørdag den 3. juni slår det nye værtspar Cecilia og Rasmus Engeborg for første gang dørene op til de smukke gamle lokaler på Lerbækgaard. Det er et rutineret nyt værtspar, der overtager Restaurant Ler-bækgaard med et spændende og helt nyt koncept.
 
Cecilia og Rasmus har sammen drevet Café Hornbæk Strand i 16 år og har her udviklet et unikt kon-cept med både god mad, musikalsk underholdning og en dejlig afslappet stemning. På menuen, som bærer et internationalt præg finder man alt fra Homemade Burgers til Tapas og gode salater. En god steak bliver der naturligvis også plads til. Samtidig vil de gode ting som Lerbækgaard er kendt for, så-som de gode smørrebrød, forsat være på menukortet. Men andre ord - det bedst af det man kender - og en hel del spændende nyt.
 
Lerbækgaard vil i fremtiden stadig være golfspillernes mødested, men det vil være meget mere end det. Det bliver et sted med en række forskellige aktiviteter og arrangementer, der vil spænde lige fra live musik til vinsmagning og temadage.
 
Som noget helt nyt får stedet sit eget Husorkester, der vil spille live et par gange om måneden. Ud over den faste trio, vil orkesteret invitere musikalske gæster med på scenen og publikum vil kunne opleve live musik spækket med de hits, vi alle kender.
 
Cecilia og Rasmus glæder sig til at kunne byde alle hjertelig velkommen lørdag den 3. juni og tilbyder masser af gode tilbud hele weekenden og lækker Tapas Buffet og live musik for første gang lørdag aften med Husorkestret. Info følger....

Andre nyheder fra Hørsholm Golf

Medlemsarrangement onsdag d. 24. maj
Vi får besøg af Brian Oswald onsdag d. 24. maj kl 18.00 (Stalden). En virkelig underholdende aften med golfregler i centrum. Aftenen er både for nye golfere, men sandelig også for erfarne. Sjældent møder man sådan et varmt, sjovt og inspirerende menneske som kan få os til at hyle af grin over regler og vores egen adfærd på banen. Tilmeld dig på Golfbox – vi byder på lidt gratis mad og drikke under foredraget. Det bliver en sjov aften.

/Medlemsudvalget v. Lone Fisker
 
_____________
 
Kommende kurser med Peter Jeppesen
Hvis du har lyst til at lære, hvad der skal til, for at slå lige og rigtigt langt, holder Peter Jeppesen flere kurser, hvor du lærer hemmeligheden på en simpel måde. Der er også short game kurser og sommergolfskoler sat i kalenderen.
  • Lær at slå langt 20. maj kl. 9.00-12.00 og 17. juni kl. 9.00-12.00
  • Shortgame, 20. maj kl. 13.00-16.00 og 17. juni kl. 13.00-16.00
  • Sommergolf skoler, 3 dage, uge 26, 27, 28 og 32 kl.9.00-16.00

/PGA-træner Peter Jeppesen, Mobil: 5151 0149, E-mail: p.jeppesen@live.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev