Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Den kommende periode byder på nogle sjove, hyggelige og festlige aktiviteter. Bl.a. holder vores nye forpagtere en åbningsfest med live musik. Se mere nedenfor.
 
Indhold i nyhedsbrev:
  • Medlemsarrangement med Brian Oswald d. 24. maj
  • Åbningsfest på Lerbækgaard lørdag d. 3. juni
  • Pink Cup søndag d. 11. juni
  • Prøv Golf hos Camilla

Medlemsarrangement onsdag d. 24. maj

Vi får besøg af Brian Oswald onsdag d. 24. maj kl 18.00 (Stalden).
 
En virkelig underholdende aften med golfregler i centrum. Aftenen er både for nye golfere, men sandelig også for erfarne. Sjældent møder man sådan et varmt, sjovt og inspirerende menneske som kan få os til at hyle af grin over regler og vores egen adfærd på banen.
 
Tilmeld dig på Golfbox – vi byder på lidt gratis mad og drikke under foredraget. Det bliver en sjov aften.

/Medlemsudvalget v. Lone Fisker
 
 

Åbningsfest på Lerbækgaard

Åbningsfest og Live Music
Lørdag d. 3. juni på Lerbækgaard

Lørdag den 3. juni er der levende musik i restauranten på Hørsholm Golf. Stedets nye husorkester ”Almost Stars” går for første gang på scenen til Åbningsfesten for det det nye værtspar på Lerbæk-gaard som sommeren igennem vil arrangere en række musikaftener i weekenderne.
 
Bandet består af 3 garvede musikere som hver for sig har spillet i mange forskellige sammenhænge. Bassisten og kapelmester Thomas Risell er til daglig en del af Jan Glæsels orkester. Trommeslager Mads Klinke har spillet med et utal af danske kunstnere igennem årene og guitarist Rasmus Engeborg har en fortid med selveste 4 Tops og er samtidig en del af Lerbækgaarde nye værtsduo.
 
Publikum kan forvente en aften fyldt med de bedste hits fra 80’erne og frem. Sange fra både Sting – Dire Straits – David Bowie, Duran Duran og mange flere, er hvad bandet har på programmet denne aften.
 
Der tilbydes en lækker Tapas buffet med specialiteter fra det spanske køkken og efterfulgt af dessert og kaffe. Buffeten koster kr. 379,- pr person og bordreservation er en god idé denne aften.
 
Der er fri entré denne aften og buffeten starter kl. 18.00. Bandet går på scenen kl. 21.00 og bemærk at bordreservation kun er for spisende gæster og der er begrænsede pladser til arrangementet.
 
Reservation
Reservation af bord foregår ved at sende en e-mail til post@lerbaekgaard.dk. Ved reservation angives navn, mobilnummer, antal deltagere, ønske til ankomsttidspunkt (mellem kl. 18:00 og 19:30). Du modtager en e-mail med bekræftelse.
 
/Cecilia og Rasmus, Lerbækgaard

PINK CUP søndag d. 11. juni

Kære HGK medlem
 
Søndag d. 11. juni 2023 spiller vi PINK CUP til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Vil du være med til en skøn dag sammen med dine med-golfere, så tilmeld dig under turneringer. Gebyr går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Der er gode præmier at vinde som er stillet tilrådighed af vores imødekomne sponsorer:
 
HGK Golfshop (Allan), Hørsholm Øjenklinik, Bo Bedre, Beauté Pacifique, Tubberware, Ilse Jacobsen, Avéne, Golfavisen/magasinet, Woden, Cutter & Buck, Redesigned, Oswald Academy, BellaBaloo, Billige Golfbolde, Gyldendahl, CrushGrind.
 
 
Vi ses!
 
/Turneringsudvalget.

Prøv Golf

Send en ikke-golfer-ven til prøvetime
 
Vil du se om golf er noget for dig, kan du komme til vores Prøv Golf med vores træner Camilla.
 
Der er undervisning i forskellige sving, hvorefter vi spiller 5 huller på vores lille par-3 bane. Vi slutter af med en øl/vand på terrassen.
Ca. 2,5 timer
Max. 12 deltagere.
Kr. 250,- pr. person som betales via Mobilpay 108828 (Camilla Brok)
 
Vælg en af disse datoer:
Lørdag den 28/5 kl. 10.00-12.30
Søndag den 18/6 kl. 10.00-12.30
Søndag den 2/7 kl. 10.00-12.30

Tilmelding via dette link
 
/Camilla, træner
Frameld dig dette nyhedsbrev