Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Så er der kommet godt gang i sæsonen. Her er lidt nyt fra Hørsholm Golf:
  • Nyt teested på hul 4 Nord
  • Pink Cup
  • Live Musik på Lerbækgaard
  • Texas Scramble
  • Turnering: International Pairs
  • Kurser med Peter Jeppesen
  • Golfrejse med Lars Nysøe

Nyt fra banen: Nyt teested på 4 nord

4 Nord har fået et nyt teested - damerne får nu bedre placering og nord får mere længde. Det har længe været ønsket fra flere af de kvindelige medlemmer i klubben at finde en ny placering af tee 1 på hul 4 Nord. Baneudvalget har derfor vedtaget, at den nuværende placering af teested 1, skal lukkes. Vi flytter placeringen af tee 1 over til det gamle tee 2/3, som nu begge flyttes 31 meter længere bagud. Tee 2/3 kommer derfor fremadrettet til at ligge oppe på bakken med gode udsigtsforhold over hullet. Det giver samtidig mere længde på anlæggets korteste sløjfe. Anlægsarbejdet blev startet i efteråret med råjordsændringer og nye vandledninger. Vi er nu færdige med alt anlægsarbejdet omkring teestedet og det nye rullegræs har hæftet sig. Det betyder, at vi fra torsdag 1. juni kl. 14.00 spiller fra de nye teesteder. 
 
/Course Manager Anders Kamp Mortensen

Pink Cup til fordel for Kræftens Bekæmpelse

Brystkræft er en hyppigste kræftform for kvinder. Mænd kan også få brystkræft, men det ses langt mere sjældent. Behandlingen af brystkræft forbedres primært via forskning. De seneste 20 års udvikling har bragt overlevelsen op over 90%.
 
Du kan være med til at støtte forskningen ved at deltage i Pink Cup 11. juni 2023. Overskud fra turneringsafgift på 160,- per person går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Tilmelding på Golfbox.
 
Stor tak til Peter Arendorf og Fonden for at stille banen gratis til rådighed. Både din betaling samt greenfee betaling fra spillere udefra (260,-) går ubeskåret til forskning.
 
Efter afvikling af 18-hullers Stableford er der præmieuddeling og god frokost i restauranten. Ønsker du at spise må vi bede om 130,- ekstra ved tilmelding. Du er dog også velkommen til at være med til præmieuddeling uden at spise frokost.
 
Putte-konkurrence afholdes samme weekend på putting green. Dette foregår løbende, så du behøver ikke tilmelde dig. Pris 50,-.
 
Hermed en stor tak til sponsorer af præmier: Hørsholm Golfklub, Ta Tapas Hørsholm, Kringlebageren, Hørsholm Øjenafdeling, Peter Jeppesen, Camilla Brok, Golf-shoppen v. Allan, Neglefeber v. Caprock Hørsholm, Holte Vinlager, Bo Bedre, Woden, Tupperware, Beauté Pacifiqué, Ilse Jacobsen, Avéne, Golf avisen, Golf magasinet, Cutter & Buck, Trehøje Golfklub.
 
 
/Hilsen Heidi Jensen, Lisbeth Strandet og Lone Fisker

Musikarrangement på Lerbækgaard d. 16. juni

Texas Scramble

Endnu en Texas scramble med fuldt hus er gennemført.
 
Mange tak til jer alle som støtter op om turneringen, og som kommer med godt humør, entusiasme og gå-på mod.
Dejligt at alle ta'r så godt imod implementeringen af livescore på banen.
 
Også en stor tak for vores trofaste sponsor: KRINGELBAGEREN Hørsholm Midtpunkt.
 
Vinder af Islagkage blev: Heidi, Silas, Tove og Magnus
Nr 2 - som vandt en kagemand/kagekone/kageperson blev: Gitte, Palmey Vibeke og Lars
Nr 3 - som vandt en jordbærtærte blev: Jens, Marco, Susanne M. og Susanne R.
Nr 4 - som ligeledes vandt en jordbærtærte blev: Jesper, Lilja, Lisbeth og Erling
Nærmest pinden blev Marco, som vandt en kasse bolde.

Tillykke til alle.

Næste turnering er torsdag den 29. juni - igen med gunstart kl. 17.
 
/Lisbeth og Lotte

International Pairs – Hørsholm Golfklub- søndag den 9. juli

International Pairs er verdens største amatørturnering og afholdes nu også Hørsholm Golfklub søndag den 9. juli 2023 med gunstart kl. 9.00.
 
Spilleformat: Det er en par-turnering med Fourball-Bestball, stableford spilleform (85% af HCP). Den bedste score per hold (par) per hul bliver holdets (par) score (stableford) per hul. 18 huller og banekombi ØST-NORD.
 
Kvalifikationsturneringer og Danmarksfinalen: Udover Hørsholm Golfklub søndag den 9. juli, spilles kvalifikationsturneringer i 22 andre klubber i løbet af sommeren 2023. Danmarks Finalen foregår på Great Northern den 12. september 2023. En spiller kan deltage i flere kvalifikationsturneringer.
 
Det bliver et brag af en finale på en golf-oase af allerhøjeste kvalitet med mulighed for at kvalificere jer til en endnu større oplevelse, nemlig verdensfinalen, der afholdes i Portugal den 6. – 10. november.
 
Handicapgrænsen er 54, men det højeste handicap, som kan tilgoderegnes, er 36 (gælder både kvinder og mænd). Find en valgfri partner, kvinde eller mand eller tilmeld dig som par eller alene i denne spændende turnering. Turneringsledelsen sætter alene-tilmeldingerne sammen i par.
 
Præmier: Dagens vindende par går videre til Danmarks finalen på Great Northern den 12. september. Herudover er der til andre placeringer et fint præmiebord, eksklusiv hole-in One-præmie og præmie til nærmest pinden. Udover dette er der Wild Cart lotteri, hvor det er muligt at vinde en plads i Danmarks Finalen.
 
Turneringsfee inklusive frokost er kr. 195,- pr. spiller. Gæster skal udover turneringsfee betale et greenfee på kr. 350,-. Hørsholm Golf 9-huls medlemmer betaler greenfee på kr. 160.
 
Yderligere information omkring turneringen på International Pairs hjemmeside: https://denmark.internationalpairsgolf.com/
 
Tilmelding: GolfBox (senest den 5. juli kl. 12 -eller ved max. 80 tilmeldinger)
 
Vi glæder os til se jer til unikke turnering.
 
/Turneringsledelsen v. Jytte Højgaard og Janne Egelund Schmidt

Kommende kurser med Peter Jeppesen

Hvis du har lyst til at lære, hvad der skal til, for at slå lige og rigtigt langt, holder Peter Jeppesen flere kurser, hvor du lærer hemmeligheden på en simpel måde. Der er også short game kurser og sommergolfskoler sat i kalenderen.
 
Lær at slå langt 17. juni kl. 9.00-12.00
Shortgame 17. juni kl. 13.00-16.00
Sommergolf skoler, 3 dage, uge 26, 27, 28 og 32 kl.9.00-16.00
Booking via dette link...

/PGA-træner Peter Jeppesen, Mobil: 5151 0149, E-mail: p.jeppesen@live.dk

Spanien 20/10-27/10 med Lars Nysøe

Spanien 20/10-27/10 med Lars Nysøe - La Sella. En times kørsel nord for Alicante ligger det smukke resort Marriott La Sella. På resortet er der:
  • Gode restauranter
  • Hyggelig bar
  • Spa
  • Rummelige værelser
Udenfor hotellet ligger 27 huller, designet af José Maria Olazabal. Nær resortet ligger den lille by Denia, som er kendt i hele Spanien for sit kulinariske udbud.

Rejsen inkluderer:
  • Fly KBH - Alicante t/r med Norwegian
  • 20/10 KBH - Alicante 20:35 - 23:55
  • 27/10 Alicante - KBH 21:10 - 00:25
  • Transport af golfbag og kuffert
  • Transfer Alicante lufthavn - La Sella t/r
  • 7 overnatninger La Sella
  • Morgenmad
  • 5 middage inkl. øl, vand eller 1/2 fl. vin
  • 5 runder golf på La Sella inkl. trolley
  • 5 x 2 timers træning
  • Fri wifi
  • Fri adgang til gym
PRIS per person i dobbeltværelse:
14.995,-

Tillæg for enkeltværelse:
2.340,-

Tilmelding på mail larsnysoe@hotmail.com
 
/PGA-træner Lars Nysøe , mobil +45 4088 3534
Frameld dig dette nyhedsbrev