Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Indhold i nyhedsbrev
  • Greenkeepers revenge
  • Venskabsturnering for kaniner
  • Nyt fra herreklubben
  • Golfrejser
  • Live musik på Lerbækgaard

Greenkeepers Revenge

Parturnering med udfordringer og sjov søndag den 6. august kl. 9.00. Har du prøvet at putte i en bunker, spille med en vandslange på greenen og få pølser serveret på banen og hvad greenkeeperne ellers kan finde på, for at gøre en formiddag hyggelig og sjov? Prisen inkl. frokost er 150 kr. Tilmelding senest tirsdag den 4. august kl. 18.00 i GolfBox. Man kan både melde sig som par eller individuelt (vi finder en makker til dig). Tilmeld dig her...

/Turningsledelsen, Annelise, Melanie og Lene

2023 Venskabsturnering for Kaninklubberne

Traditionen tro holder venskabsklubberne Hørsholm, Furesø og Kokkedal, en venskabsturnering for Kaninklubberne, nærmere bestemt spillere med storbanekort og HCP 54 - 35,0. Det er en rigtig hyggelig turnering med efterfølgende spisning og flotte præmier. Turnering afholdes Mandag den 14. august 2023 i Furesø Golfklub. Se mere her...

Nyt fra herreklubben

Første halvår er nu gået af golfsæsonen, og vores over 100 medlemmer har været meget aktive, med stor tilslutning til vores aktiviteter. Udflugt til Helsingør med over 40 deltagere, Odsherred Golf med 30 deltagere og Skåne Cup med et tilsvarende antal deltagere. Der er fuld gang i vores Hulspilsturnering med 50 spillere, og seneste onsdagsmatch havde over 50 spillere, selv om ferieperioden er startet. BEMÆRK at vi forsat spiller hver onsdag i juli måned. Det er specielt glædeligt at se så mange UNGE SPILLERE (læs 25-35 år) har ønsket at være medlem i Herreklubben. Vi har stadig plads til flere, både unge som ældre spillere over 35 er MEGET velkomne. Man kan melde sig ind for andet halvår for KUN 240 kr., og være med i vores sportslige og sociale netværk med spil om onsdagen, udflugter og meget mere. Kontakt: Axel på tlf. 40586342 eller på E-mail: abangberthelsen@gmail.com og høre nærmere.

/God sommer fra Herreklubben

Golfrejser med Peter Jeppesen

Kom med på fantastiske golfrejser Conellia De Luxe med All inklusiv 8. oktober eller 10. november, kun 2 pladser tilbage hver uge, eller en golfrejse for livet til fantastiske Sydafrika, med golf og oplevelser helt udover det sædvanlige.
 
 
/Peter Jeppesen, Mobil: 5151 0149, E-mail: p.jeppesen@live.dk

Live musik på Lerbækgaard fredag d. 18. august

Fredag aften den 18. august er der igen levende musik i restauranten på Hørsholm Golf. Stedets nye husorkester ”Almost Stars” går på scenen med et hitspækket program af det bedste fra 80’erne.
 
Bandet består af 3 garvede musikere som hver for sig har spillet i mange forskellige sammenhænge. Bassisten og kapelmester Thomas Risell er til daglig en del af Jan Glæsels orkester. Trommeslager Mads Klinke har spillet med et utal af danske kunstnere igennem årene og guitarist Rasmus Engeborg har en fortid med selveste 4 Tops og er samtidig en del af Lerbækgaarde nye værtsduo.
 
Publikum kan forvente en aften fyldt med de bedste hits fra 80’erne og frem. Sange fra både Sting – Dire Straits – David Bowie, Duran Duran og mange flere, er hvad bandet har på programmet denne sommeraften. Tex/Mex Buffet inkl. dessert og kaffe kr. 399,- Husk Bordreservation
 
Der er fri entré denne aften og bandet går på scenen kl. 21.00 og bemærk at bordreservation kun er for spisende gæster og der er begrænsede pladser til arrangementet.
 
Se mere info på: www.lerbaekgaard.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev