Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære golfspiller
Vi håber, at du har haft en god sommer. Sommeren i år kom både tidligt og sent, kun afbrudt af en noget kold juli. Lige nu er vejret dog helt perfekt til golf og vi regner med, at det fortsætter langt ind i efteråret. Skulle du have lyst til at blive medlem eller besøge os som gæst, så se gerne nærmere på nedenstående tilbud på medlemskab og greenfee.

Bliv medlem for 2023+2024

Du kan lige nu blive fuldtidsmedlem i Hørsholm Golf for 2024 og kun betale kr. 1.000 ekstra for den resterende del af 2023. Medlemskabet giver adgang til 3x9 huller, Par 3 bane, Short Game Academy og overdækket Trackman Range. Tilbuddet gælder både for vores Basic, Classic fuldtidsmedlemskab og for ungdomsmedlemskab Golf4Friends (19-35år).
 

2 for 1 greenfee

2 for 1 greenfee via GolfMore's app
Skulle du have lyst til at bruge sensommeren på en runde golf i Hørsholm sammen med en ven, så er der lige nu 2-for-1 greenfeetilbud via GolfMore app'en. Billetterne skal købes senest d. 31. august, men er gyldige i resten af 2023. Billetterne kan bruges på enten 18 hullers banen eller 9 hullers banen.
 
2 for 1 billet koster kr. 475,-

Du kan KUN købe greenfeebilletten via GolfMore's app, som udsteder en greenfeebillet til dig i din app. Du logger ind i app'en via dit DGU-login. Når du er logget ind i app'en, så klik ind i Shop og find tilbuddet under Greenfee. Ved ankomst til banen skal du tjekke ind på GolfMore's greenfeeautomat, hvor du kan scanne din greenfeebillet fra app'en.

Top 100 i bæredygtighed i Europa

Golf World Top 100, Best Sustainable Golf Courses in Europe. Hørsholm Golf er i denne sommer kommet i fornemt selskab med bl.a. St. Andrews, Royal Birkdale, Le Golf National. Det anerkendte magasin Todays Golfer har nemlig kåret Europas 100 bedste bæredygtige golfbaner, heriblandt Hørsholm Golf. Her er hvad Todays Golfer skriver:

"HORSHOLM, COPENHAGEN, DENMARK
Horsholm have systematically phased out its old turf species for a more resilient and well-suited alternative. This has helped reduce the amount of fertilizer, pesticide, water and management required and has extended the club’s golf season."
Se mere her...

Vi har efterhånden arbejdet med bæredygtighed i mange år, og vi er derfor glade for den anerkendelse, som vi har modtaget. Vi glæder os samtidigt over den stigende interesse, der er for bæredygtig drift af golfbaner.

Udstilling på Lerbækgaard

Kunstmaler Peter Busch udstiller lige nu på Restaurant Lerbækgaard, Hørsholm Golf. 
 
Introduktion
Jeg er Rungsted borger, uddannet jurist og har arbejdet i diverse firmaer og organisationer. For 14 år siden valgte jeg at gå på pension for at få bedre tid til at male, studere filmvidenskab og kunst, høre god jazz m.m.

Omkring 250 af mine billeder hænger nu i private hjem og på kontorer. Jeg har bl.a. udstillet i restaurant Stella i Hørsholm, Dansk Erhverv, Café Caféen på Vangede Bibliotek, Galleriet i Gentofte Kino, speciallæge Stefan Astorri i Charlottenlund, Kokkedal Golfklub, Kommunernes Landsforening, advokatfirmaet Kromann Reumert, restauranterne Il Gabbiano i Skovshoved Havn og Rungsted Havn, Galleri Haraldur.eu, Møllers Galleri i Ordrup, My Beautiful Gallery og nu restaurant Lerbækgaard, Hørsholm Golf.

Jeg benytter mig af en abstrakt spontan stil med inspiration i det naive og ubevidste. Komposition og farvevalg er for mig altafgørende.

Billederne er malet med akrylfarver på lærred og Cotman Colour Paper.

Med venlig hilsen
Peter Busch
Email: gottliebbusch@privat.dk
Mobil: 22622898
 
Frameld dig dette nyhedsbrev