Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Indhold i nyhedsbrev:
  • Klubmesterskab i stableford
  • Live musik
  • Udstilling
  • Nyt fra shoppen

Nyheder fra turneringsudvalget

Klubmesterskaber i Stableford
Kære Hørsholm Golfer, har du nogensinde drømt om at se dit navn stå med gyldne bogstaver på vores klubhus æresvæg? Eller måske forestillet dig at vinde den højlydte klapsalve fra vores hjemmepublikum?
 
Så er det tid til at tage dine golfsko frem og finpudse dine sving, for der er klubmesterskaber i stableford lige om hjørnet. Du tilmelder dig på Golfbox.
 
Hvornår: søndag d. 10. september med briefing kl. 08.30
 
Hvor: Øst-Nord, Hørsholm Golfklub, 18 huller
 
Tilmeldingsfrist: 6. september 2023 kl. 12.00
 
Udover æren ved at kæmpe om titlen som Klubmester i Stableford 2023, er der også en række gode præmier og overraskelser, der venter på at blive vundet.

Hilsen Charlotte Gordon og Lone Fisker, Turneringsudvalget

Live musik på Lerbækgaard

Live Music fredag d. 22. september på Lerbækgaard

Fredag aften den 22. septmber er der igen levende musik i restauranten på Hørsholm Golf. Stedets husor-kester ”Almost Stars” med ”Guest Star” Charles Vognsen går på scenen med et hitspækket program af det bedste fra 80’erne.
 
Bandet består almindeligvis af 3 garvede musikere som hver for sig har spillet i mange forskellige sammenhænge. Denne aften har de besøg af guitaristen Charles Vognsen som spiller i flere forskellige kendte bands.
 
Publikum kan forvente en sjov og musikalsk aften fyldt med de bedste hits. Både gode danske og udenlandske hits er på programmet når de 4 musikere går på scenen fredag d. 22 september.
 
Der er fri entré denne aften og bandet går på scenen kl. 21.00 og bemærk at bordreservation kun er for spisende gæster og der er begrænsede pladser til arrangementet.
 
Se mere info på: www.lerbaekgaard.dk

Udstilling på Lerbækgaard

Kunstmaler Peter Busch udstiller lige nu på Restaurant Lerbækgaard, Hørsholm Golf.

Introduktion
Jeg er Rungsted borger, uddannet jurist og har arbejdet i diverse firmaer og organisationer. For 14 år siden valgte jeg at gå på pension for at få bedre tid til at male, studere filmvidenskab og kunst, høre god jazz m.m.

Omkring 250 af mine billeder hænger nu i private hjem og på kontorer. Jeg har bl.a. udstillet i restaurant Stella i Hørsholm, Dansk Erhverv, Café Caféen på Vangede Bibliotek, Galleriet i Gentofte Kino, speciallæge Stefan Astorri i Charlottenlund, Kokkedal Golfklub, Kommunernes Landsforening, advokatfirmaet Kromann Reumert, restauranterne Il Gabbiano i Skovshoved Havn og Rungsted Havn, Galleri Haraldur.eu, Møllers Galleri i Ordrup, My Beautiful Gallery og nu restaurant Lerbækgaard, Hørsholm Golf.

Jeg benytter mig af en abstrakt spontan stil med inspiration i det naive og ubevidste. Komposition og farvevalg er for mig altafgørende.

Billederne er malet med akrylfarver på lærred og Cotman Colour Paper.

Med venlig hilsen
Peter Busch
Email: gottliebbusch@privat.dk
Mobil: 22622898

Nyt fra shoppen

Så er det absolut sidste chance, for tilmelding til min matchtur den 16.11. Sidste frist er 10.09.2023. Du kan se mere og tilmelde dig på dette link...

Så er de fleste efterårsvarer ved at være i hus. Køber du inden den 01.10 er der 10% rabat. Sommerudsalget slutter endeligt den 10.09.
 
Jeg glæder mig til at se jer.

/Alan, Shoppen
Frameld dig dette nyhedsbrev