Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra Hørsholm Golf

Kære medlem
Så er der nyt fra shop, klub, bane, træner og Lerbækgaard.
 
Indhold i nyhedsbrev:
  • Shop: Tilbud på bolde og handsker
  • Klub: Ildsjæl, klubmestre, Ryder Cup
  • Banen: Robotterne er ankommet
  • Par 3 banen åbnes for booking
  • Lerbækgaard: Vinsmagning, live musik, udstilling
  • Kontingenter 2024 - kampagne på medlemskab - ekstra golfkørekortkursus
  • Aktiviteter og træning med Camilla
  • Eagleclub åbning

Nyt fra shoppen

Kære medlem
Bolde og handsker er noget vi alle bruger. Så derfor har jeg lavet et godt efterårstilbud på bolde og handsker:
  • Bolde alle mærker, køb 4 dusin - betal kun for 3 
  • Handsker, køb 3 - betal kun for 2
  • Tilbuddet gælder kun på lagervarer så længe lager haves
Rejse
Så er det absolut sidste chance, for tilmelding til min matchtur den 16.11. Du kan se mere og tilmelde dig på dette link...

/Alan, Shoppen

Nyt fra klubben: Årets Ildsjæl, Klubmestre, Ryder Cup

Bestyrelsen har besluttet at indstifte en ny pris - Årets Ildsjæl 2023
Ildsjælen er en person, der oprigtigt brænder for sin sag og sit arbejde som frivillig i klubben. Ildsjælen forbindes ofte med stor energi, vedholdenhed, arbejdsomhed, engagement og passion.  Man kan ind imellem brænde sig en smule, hvis man kommer i vejen for Ildsjælens arbejde, men det er netop hvad der kendetegner Ildsjæle: her arbejdes for "sagen" og ambitionerne er høje.
 
Årets ildsjæl er et hjertensgodt menneske som villigt giver en hånd med ved alt det nye, men også ved forbedringer af det eksisterende. Hun har en utrættelig evne til at blive ved og ved for vi andres skyld. Vi har en ædel Ildsjæl iblandt os som man har indtryk af, kun behøver luft og glæden ved at udrette noget for en højere sag. Hende skal vi passe godt på og give plads til den ild som hun bærer i sig:
 
Med stor tak fra bestyrelsen uddeles "Prisen for Årets Ildsjæl 2023" til Lisbeth Strandet.
Klubmesterskaberne 2023
Det næste år kan følgende personer glæde sig over at være Klubmestre:  
  • Stableford række A (kvinder): Karen Gotthjælp Søberg
  • Stableford række B (herrer): Nicholas Kjær
  • Slagspil - herrer: Brian Horsburgh
  • Slagspil - kvinder: Stephanie Bruck 
  • Slagspil - seniorherrer: Torben Helledie
  • Slagspil - seniordamer: Jeanette Oldenberg
 
Ryder Cup
I forbindelse med Ryder Cup i Rom, 25/9-1/10, stiller vi storskærm op i Restauranten lørdag d. 30/9 fra kl. 09.00. I løbet af formiddagen stiller vi også om til live-transmission med Marcus Sforzini som vil være med direkte fra Rom. Der er mulighed for at købe morgenbrød og køkkenet har kreeret en særlig Ryder Cup frokost hvor du kan vælge USA-burger eller Europæisk. Vi håber, I har lyst til at komme og heppe på Europa og give et bud på årets vinder i de forskellige grupper.
 
Samme dag kl. 13 får vi besøg af MARCUS HELLIGKILDE, en af årets mest fremtrædende unge danske talenter i DP World Tour. Netop i disse dage ligger Marcus på førstepladsen i BMW PGA Championship foran Fitzpatrick. Han kommer til HGK for at fortælle os om sin golfrejse og hvordan man kan blive så dygtig at man kan klare sig internationalt indenfor golf. Marcus diskuterer sit bud på vinderne af Ryder Cup med os i HGK så må vi se om det holder i løbet af søndagen.
 
Arrangementet er gratis, men vi vil være glade for tilmelding i Golfbox af hensyn til forberedelserne. Mad og drikke betaler du selv, men vi giver en gratis kop kaffe, øl, vand eller et glas vin til medlemmer.  I må meget gerne tage venner og bekendte med til arrangementet.  
 
/Hilsen Frank Sole og Lone Fisker

Robotterne er ankommet

Hørsholm Golf indfører robotter til at klippe fairways mv. Hørsholm Golf har investeret massivt i den grønne omstilling, og har netop underskrevet en aftale på 16 robotklippere, som skal sørge for at klippe fairways, semirough og træningsbanen. Det betyder at golfbanen fra 2024 udfaser de traditionelle diesel fairwayklippere, og derved forventer at kunne minimere sit årlige dieselforbrug med anslået 70 procent.
 
Tidligere i år opnåede Hørsholm Golf en fornem plads blandt de 100 mest bæredygtige golfanlæg i Europa, og den nye investering i robotklippere til de mest omfattende områder på banen, ligger i tråd med vores fortsatte arbejde for den grønne omstilling. Det betyder ikke, at klubbens greenkeeperstab skal erstattes af robotter; det er kun deres maskiner. Greenkeeperne får i stedet bedre tid og mulighed for at rette deres fokus mod greens, forgreens og teesteder. Indførelsen af robotter betyder samtidig, at kvaliteten af de klippede områder vil blive forbedret. Såvel fairways som semirough vil blive klippet dobbelt så hyppigt som i dag, med en forbedret græskvalitet til følge.
 
For mere information: Kontakt course manager Anders Kamp Mortensen, Hørsholm Golf, 45 76 51 50 eller akm@hoershom-golf.dk
 

Par 3 banen åbnes for booking

Pay & Play på Par3-banen. I Hørsholm Golf har man en meget hyggelig og udfordrende, lille par3-bane beliggende i umiddelbar forbindelse med klubhus og restaurant. Hidtil har Par3-banen været forbeholdt medlemmer og gæster, men nu åbnes den lille bane for alle efter Pay & Play-princippet, altså at man for et beskedent beløb køber sig adgang til at spille på banen, uanset om man er medlem af Hørsholm Golf eller af en anden klub.
 
Denne udvikling ligger i forlængelse af at Hørsholm Golfs træningsbane, der er udstyret med Trackman-range, kan benyttes af alle. Træningsbanen er flittigt benyttet af golfspillere såvel som ikke-golfere, som elsker at lege med Trackman-systemets mange interaktive gaming-, entertainment- og træningsformater. Nu vil de i fremtiden kunne tage skridtet videre til Par3-banen og af den vej forhåbentlig blive til fuldbyrdede golfspillere.

Tapas og Vin på Lerbækgaard

Vi inviterer alle medlemmer til vinsmagning og Tapas torsdag d. 21 september på Lerbækgaard.
 
Sammen med Oskar Davidsen og Co har vi sammensat en spændende vinpakke med i alt 7 forskellige vine fra Champagne, Toscana, Spanien og Californien. Der bliver præsenteret en række små ”vinper-ler” som Heidi Blomme fra Oskar Davidsen og Co har udvalgt til denne aften hvor vi servere vores populære Tapas. Arrangementet starter kl. 18.00 og prisen for medlemmer er kun kr. 349,- pr person. Der er begrænse-de pladser denne aften og tilmelding starter i dag på mail: r.engeborg@gmail.com, på tlf. 45761500 eller i restauranten. Det bliver en oplevelse for alle der elsker vin og historien bag de forskellige vine. Der vil være mulighed for at købe vinene med hjem til fordelagtige priser.

Vi ses på Lerbækgaard.

Live musik på Lerbækgaard

Live Music fredag d. 22. september på Lerbækgaard

Fredag aften den 22. septmber er der igen levende musik i restauranten på Hørsholm Golf. Stedets husor-kester ”Almost Stars” med ”Guest Star” Charles Vognsen går på scenen med et hitspækket program af det bedste fra 80’erne.
 
Bandet består almindeligvis af 3 garvede musikere som hver for sig har spillet i mange forskellige sammenhænge. Denne aften har de besøg af guitaristen Charles Vognsen som spiller i flere forskellige kendte bands.
 
Publikum kan forvente en sjov og musikalsk aften fyldt med de bedste hits. Både gode danske og udenlandske hits er på programmet når de 4 musikere går på scenen fredag d. 22 september.
 
Der er fri entré denne aften og bandet går på scenen kl. 21.00 og bemærk at bordreservation kun er for spisende gæster og der er begrænsede pladser til arrangementet.
 
Se mere info på: www.lerbaekgaard.dk
 
/Lerbækgaard

Udstilling på Lerbækgaard

Kunstmaler Peter Busch udstiller lige nu på Restaurant Lerbækgaard, Hørsholm Golf.

Introduktion
Jeg er Rungsted borger, uddannet jurist og har arbejdet i diverse firmaer og organisationer. For 14 år siden valgte jeg at gå på pension for at få bedre tid til at male, studere filmvidenskab og kunst, høre god jazz m.m.

Omkring 250 af mine billeder hænger nu i private hjem og på kontorer. Jeg har bl.a. udstillet i restaurant Stella i Hørsholm, Dansk Erhverv, Café Caféen på Vangede Bibliotek, Galleriet i Gentofte Kino, speciallæge Stefan Astorri i Charlottenlund, Kokkedal Golfklub, Kommunernes Landsforening, advokatfirmaet Kromann Reumert, restauranterne Il Gabbiano i Skovshoved Havn og Rungsted Havn, Galleri Haraldur.eu, Møllers Galleri i Ordrup, My Beautiful Gallery og nu restaurant Lerbækgaard, Hørsholm Golf.

Jeg benytter mig af en abstrakt spontan stil med inspiration i det naive og ubevidste. Komposition og farvevalg er for mig altafgørende.

Billederne er malet med akrylfarver på lærred og Cotman Colour Paper.

Med venlig hilsen
Peter Busch
Email: gottliebbusch@privat.dk
Mobil: 22622898

Kontingenter 2024 - kampagne på medlemskab - golfkørekort

Kontingenter
Kontingentpriser for 2024 er nu offentligtgjort på vores hjemmeside her. 
 
Kampagne
For interesserede nye er der lige nu kampagne på efterårsindmeldelse. Ved indmeldelse for 2024 nu, koster resten af 2023 kun kr. 1.000.
 
Golfkørekort weekendkursus
For nye i golf er der oprettet et ektra golfkørekort weekendkursus d. 28-29 oktober. Se mere her.
 
/Hørsholm Golf

Aktiviteter og træning med Camilla

Kære prøve- og begyndermedlemmer og medlemmer med hcp. over 36,

Kom og vær med til et hyggeligt arrangement lørdag d. 30. september kl. 12:30-16:00
Vi starter med lidt hygge på puttinggreen og bagefter spiller vi ca. 6 hullers scramble på den store bane. Vi slutter af med på terrassen. Det er en god mulighed for at lære andre medlemmer at kende. Det foregår lørdag den 30. september kl 12.30- ca. 16.00. Der er egenbetaling af drikkevarer efter spil - ellers er arrangementet gratis.

Golfregler mm for nye spillere lørdag d. 30 september kl. 10:00-12:00
Camilla inviterer til 2 timers info om de vigtigste golfregler, etikette regler, hvordan man spiller hurtigt, Stableford udregning og meget mere. Meget nyttig info til at komme godt igang på banen. Det foregår lørdag den 30. september kl. 10.00-12.00. Arrangementet er gratis.

Indspilskursus lørdag den 23. september kl. 9.30-11.30.
Camilla underviser 2 timer i pitch, chip og bunker.
Max. 5 deltagere.
Kr. 450,- pr. deltager

Driverkursus søndag den 1. oktober kl 9.30-11.30.
Camilla underviser 2 timer i driverslag.
Max. 5 deltagere.
Kr. 450,- pr. deltager
 
Tilmelding til mail: camillabrok1@gmail.com eller på www.hoersholm-golf.dk under book træning/kurser/Camilla Brok

/mange hilsener Camilla

Eagleclub åbning med Ryder Cup

Frameld dig dette nyhedsbrev