Se dette nyhedsbrev i en browser

Nye forpagtere på Restaurant Lerbækgaard

Hørsholm Golf er glade for at kunne præsentere vores nye forpagtere af Restaurant Lerbækgaard. De nye forpagtere hedder Carina Lundqvist og Anne Bondo og starter op i marts måned; lige hvornår de officielt slår dørene op til deres restaurant afhænger selvfølgelig af (golf)vejret. Info om åbningsdato følger. Herunder kan du læse om deres tanker og visioner for Restaurant Lerbækgaard. Tag godt i mod dem!
 
/Hørsholm Golf

Restaurant Lerbækgaard: En fusion af vanedannende mad og hyggelig feriestemning

Lerbækgaard skal være mere end bare en restaurant; det skal være en destination, hvor god mad og en indbydende atmosfære smelter sammen for at skabe en mindeværdig oplevelse.
 
Konceptuel Baggrund:
Restaurant Lerbækgaard vil bygge sit koncept på Hørsholm Golfklubs medlemmers ønsker, vaner og behov. Konceptet er desuden formet med indsigt i Hørsholm kommunes demografi, områdets tilbud, og beboernes ønsker. Det skal udstråle en følelse af ferie og lokal tilhørsforhold.
 
Kulinarisk Mangfoldighed:
Lerbækgaard vil tilbyde en alsidig menu, der strækker sig fra frokost til aften. Med tavleretter til frokost og middag, en fristende grillbuffet på ikke regnfulde dage, fristende brunch tallerken, hverdagsretter som f.eks. stegt flæsk en gang ugentligt, sæsonevents som skaldyrsaften eller vildtaften. Maden er fransk/dansk med stikveje til Italien og Norden. Desserterne er kager, små smukke tærter og isdesserter og selvfølgelig ost i særklasser. Desuden er der altid fokus på god kaffe, vin og drinks. Der er altid alternativer - sukker/ikke sukker - dyrt/ikke dyrt -varmt/koldt - kød/vegetar.
 
Atmosfære:
Atmosfæren er hyggelig og tiltrækker et bredt publikum, der værdsætter høj service og engagement fra det erfarne personale. Restaurantens personale består af erfarne fagfolk, der leverer høj service og gæstfrihed.
 
Indretning:
Indretningen emmer af hygge, sport og forretningsliv med et feminint præg. Kunst fra lokale kunstnere dekorerer væggene, og det rene, pæne miljø med praktiske løsninger skaber en behagelig stemning. En rummelig solrig terrasse med udsigt til søen foran Lerbækgaard tilbyder afslapning for restaurantens gæster.
 
Selskabs- og Mødelokaler:
Restauranten tilbyder også selskabs- og mødelokaler med topmoderne teknologi, velegnede til både private arrangementer og forretningsmøder. Fra vinsmagning til sportsbegivenheder, er disse lokaler alsidige og kan rumme op til 100 gæster.
 
CSR-Profil:
Restauranten prioriterer bæredygtighed med økologisk mælk, fairtrade-kaffebønner og udvalgte råvarer. En minimal madspildsprofil og samarbejde med sociale organisationer understreger restaurantens engagement og samfundsansvar.
 
Kontakt:
Anne Bondo
Telefon +45 20 82 03 42
E-mail: abondo1@outlook.com

Carina Lundqvist
Telefon +45 29 41 11 19
E-mail: carinal@live.dk
 
Vi glæder os til at møde jer alle!
 
/Anne og Carina
Frameld dig dette nyhedsbrev