Se dette nyhedsbrev i en browser

Intromøde for juniorer og ny ungekoordinator

I 2024 har vi har vi sat øget fokus på juniorafdelingen og indgået nyt samarbejde med Jens Bernhardt, som fremover vil fungere som ungekoordinator.

Hvis du er interesseret i at høre eller lære mere om juniorgolf i Hørsholm Golf, glæder vi os til at byde jer velkommen til vores kommende møde den 9. marts kl. 11, hvor vi vil præsentere spændende nyheder og planer for den kommende golfsæson. På mødet vil vi først og fremmest præsentere vores nye udvalg, der vil være ansvarlig for at drive og udvikle juniorgolfen her i Hørsholm. Vi vil dele vores vision og strategi for, hvordan vi agter at styrke og optimere juniorgolfen i klubben.

Vi har store forventninger til året, hvor vi sigter mod at skabe et endnu mere dynamisk og inkluderende miljø for vores juniorer. Dette inkluderer oprettelsen af et ungdomsudvalg og en forældregruppe, som vil være afgørende for at støtte og engagere vores unge golfspillere. Vi vil også diskutere træningsstrukturer og aldersopdeling, samt vores planer for turneringer og nye fællesskabsinitiativer. Kommunikationen vil blive koordineret gennem vores ungekoordinator, Jens Bernhardt. Endvidere vil vi præsentere årsplanen, træningsplanen og vigtige oplysninger om vores baner, så I er godt rustet til den kommende sæson.

Er du endnu ikke juniormedlem i Hørsholm Golf, eller kender du nogen der kunne være interesseret, ser vi også frem til at møde jer alle og til at arbejde sammen om at skabe en fantastisk sæson for juniorgolfen her i Hørsholm Golf.

Venlig hilsen
Ungdomsudvalget i Hørsholm Golfklub
Jens Bernhardt
Tlf: 22831326
junior@hoersholm-golf.dk

Godt gang i slagene ved fastelavnsarrangementet

Hørsholm Golf afholdte søndag d. 11. februar et velbesøgt fastelavnsarrangement. Der var konkurrencer for både små og store. For børnene var der tøndeslagning på fastelavnstønder fyldt med overraskelser og for de voksne var der en ”olietønde” konkurrence på driving rangen.
 
Efter tøndeslagning rykkede vi indenfor, hvor Restaurant Lerbækgaard serverede varm chokolade og Kringlebageren i Hørsholm var kommet med lækre fastelavnsboller til både børn og voksne. Og selvfølgelig blev der kåret kattekonger, Emma, Valdemar og Morten.
 
/Hørsholm Golf
Frameld dig dette nyhedsbrev