Se dette nyhedsbrev i en browser

MartsNyt fra Hørsholm Golf

Indhold i nyhedsbrev:
  • Nyt fra banen
  • Dameklubben
  • Herreklubben
  • Mandagsklubben

Nyt fra banen: Foråret er lige rundt om hjørnet

Foråret er lige rundt om hjørnet
Vi har foråret lige rundt om hjørnet og golf er ved at være i de flestes bevidsthed igen, men hvordan ser det ud med spillemulighederne?
 
18 hullers banen åbner
Fredag d. 8. marts åbner vi 18 hullers banen med kombination Vest-Øst. Nord-banen er stadig for våd til at kunne åbnes, så den holdes lukket et stykke tid endnu.  Den aktuelle banestatus fremgår altid på hjemmesiden. Der kan du holde øje med om facililiteterne er åbne eller lukkede.
 
Afvanding
Vi kan lige nu se at vandet trækker sig fra flere og flere områder. Det skyldes i høj grad den indsats greenkeeperne har foretaget i den noget håbløse kamp mod de historiske regnmængder. Vi har renset å’er og lagt større rørføringer i for at sikre os mod de fremtidige vandmasser. Arbejdet er langt fra færdigt, men vi er sammen med naboer og kommune ved at kortlægge og finde konkrete løsninger. Kommunen har løst deres afvandingsproblem i tunnelen til 4,5,6 vest. Når vandet her har trukket sig helt, reetablerer vi overfladen. Vi forventer at vi i løbet af sommeren kan præsentere en samlet plan for vores afvanding.
 
Eftersåning
Greens er kommet godt gennem vinteren trods de våde forhold. Vi har et par enkelte problemgreens; 6 og 7 Nord er kommet dårligere gennem vinteren. Det skyldes den nye type af svamp, som går under navnet dollarspot. Disse greens bliver eftersået i starten af marts måned, så de hurtigt kan følge trop med de andre. Teestederne samt forgreens har været ramt af noget mere dollarspot og bliver derfor også eftersået i den forbindelse. Fairways er kommet rigtig godt gennem vinteren, hvor vi kan se en stor effekt af det dybdeluftningsprogram, som vi startede forrige år.
 
Træer
Vinterarbejdet har også bestået i en grundig opstamning af vores mange træer og busketter. Dette for at sikre græsforholdene under træerne. Vi skal i midten af marts måned fælde tre store popler ved hul 3 og 5 Vest. Det skyldes, at træernes rødder nu rækker så dybt ind i greens af det skaber problemer for trivslen af de to greens.
 
Maskiner
Robotterne er også ved at være klar til at blive lukket ud på græsset igen. De forventes genopsat i starten af april måned. I forbindelse med opstart af robotterne skal vi også have etableret en ny boldgrav på driving rangen. Arbejdet omkring dette finder sted i midt-slut marts. Vi informerer mere om dette, når vi kommer tættere på. Det er ikke kun på robotsiden, at der er blevet investeret. Hørsholm Golf har til sæsonstarten udskiftet den resterende klipperpark med helt nye maskiner. Så vi nu er endnu bedre kørende på både greens, forgreens og teesteder samt den resterende del af semiroughen. Det betyder, at vi nu kan fokusere mere på banen og mindre på værkstedstimer. Vi glæder os meget til at vise maskinerne frem til en åbent hus-dag i forbindelse med åbningsmatchen.
 
Rigtig god golfsæson!
 
/Course Manager Anders Kamp Mortensen

Dameklubben Firkløverne

Firkløver informationsmøde for sæson 2024
Tirsdag d. 19. marts 2024 afholder Firkløverne som i foregående år et informationsarrangement, hvor alle interesserede er velkomne – nye som gamle. Mødet starter kl.16:30 og slutter kl. 19:00. Vi fortæller lidt om dameklubben, vores matcher og øvrige arrangementer for den kommende 2024 sæson. Vi gir’ et lille glas og en snack, men arrangementet er gratis. Det kræver dog tilmelding som sker via GolfBox senest d. 12. marts kl. 12.00. Kender du nogle nye damer, så udbring budskabet. Vi byder meget gerne nye medlemmer velkommen i vores lille Klub-i-Klubben.
 
 
/Firkløverne

Herreklubben

Årsmøde Herreklubben
Kære medlem af Hørsholm Golfklub, kom til Herreklubbens årsmøde onsdag den 20. marts kl. 17.00 på Lerbækgaard – i Stalden. Herreklubben sørger for der er en forfriskning i form af øl/vand. Hvorfor komme? Fordi her hører du om alle de gode muligheder som Herreklubben kan tilbyde dig som medlem. Dette være sig sportsligt som socialt med klubbens nuværende 110 medlemmer. Du kan bl.a. komme ud og spille fremmede baner, så som Barsebäck, Helsingør, Køge, Gilleleje, Hornbæk og Køge og meget mere. Vi spiller forskellige former for spil om onsdagen, og har tider på banen, som sikrer at du kan nå hjem fra arbejde og deltage i vores onsdags matcher. Så kom og hør hvad du går glip af, hvis du ikke bliver medlem. Du skal bare møde op – ingen tilmelding.

/Bestyrelsen i Herreklubben

Mandagsklubben

Sæsonstart i mandagsklubben
Mandagsklubben er klar på terrassen (restauranten) mandag den 8 april 2024, kl 16.00, og forsætter hver mandag i hele sæsonen frem til og med 14 oktober 2024. Mandagsklubben er åben for alle. Booking er ikke nødvendig! Man møder bare op mellem kl. 16:00 og 17:00 (fra d. 30
september til 14 oktober 2024, er mødetid fra kl. 16.00 – 16.30) og vi finder nogen du kan spille 9 huller med. Husk at vi hjælper dem tilrette, der har behov for f.eks. at udskrive scorekort. For nybegyndere og andre vil der være øvede spillere til rådighed (faddere) som hjælper og vejleder under spillet. Det koster kr. 20 at deltage (hele beløbet går til indkøb af præmier). Der kan nu betales med Mobilepay, nummer 54027 ( nummeret står også på pengekassen).

/Begynderudvalget / mandagsklubben
Frameld dig dette nyhedsbrev