Se dette nyhedsbrev i en browser

Restaurant Lerbækgaard er åbnet

Så er Restaurant Lerbækgaard i Hørsholm Golf åbnet for sæsonen og vi er klar til at servicere medlemmer og gæster. Udover at tage imod de daglige golfgæster og ala carte gæster, så er der også mulighed for at afholde selskaber og møder hos os. Husk også at vi har genindført den gamle tradition med stegt flæsk om torsdagen.
 
Der er i år nye ansigter i restauranten; Anne Bondo er restaurantchef, Nicolaj Frandsen er køkkenchef, Hinna og Charlotte er tjenere og Anna er hjælper i køkkenet. Der kommer sikkeret flere nye ansatte til i løbet af året.
 
Vi har opdateret vores hjemmeside og har lagt vores menukort op, så du kan se hvad vi byder på. Se mere på www.lerbaekgaard.dk. Vi har også en facebookside "Restaurant Lerbækgaard", klik ind og følg siden. Desuden er der en instagramside med billeder.
 
Vi glæder os til at hilse på jer alle sammen.
 
Restaurant Lerbækgaard
Tlf. 45761500
E-mail: post@hoersholm-golf.dk

Spil til sommergreens - Stadig til vintergreenfee

18 hullers banen er åben og der spilles til sommergreens. Kombinationen er VEST-ØST. NORD-banen er stadig for våd til at kunne åbnes, så den holdes lukket lidt endnu. Husk at den aktuelle banestatus altid fremgår på hjemmesiden. Der kan du holde øje med om facililiteterne er åbne eller lukkede. Greenfee for gæster er stadig sat til en lavere vintertakst nogle uger endnu. God tur!
 
Hørsholm Golf
Frameld dig dette nyhedsbrev