Se dette nyhedsbrev i en browser

Åbningsturnering i Hørsholm Golfklub

Åbningsturnering
Søndag den 28. april afvikler vi Hørsholm Golfklubs åbningsturnering, en Texas scramble over 9 huller (gunstart kl. 10), og med maks. spillehandicap på 44. Der er gaveregn til de bedste 3 hold, og en lækker buffet i restauranten. Tilmelding i Golfbox først til mølle...
 
Prøv golf
Samtidig med åbningsturneringen, mellem kl. 10 og 12.30 inviterer vi familie og venner til medlemmer af Hørsholm Golfklub at prøve golf spillet. Vores dygtige trænere Camilla Brok og Lars Nysøe guider deltagerne gennem en række øvelser, og afslutter med en hyggeturnering på par 3 banen. Max deltagerantal ca. 35 personer. Gratis tilmelding med navn, alder og e-mail adresse til Charlotte Gordon cg@charlottegordon.dk senest søndag den 21. april.
 
/Turneringsudvalget

Påske tilbud fra shoppen

Påsketilbud
Påsken står for døren og min lille butik er fuld af nye varer. I den anledning er der 10% at spare på alt i shoppen. Tilbuddet gælder fra 27.03 og til og med den 01.04.

Fitting dag med Callaway
Der er få ledige tider tilbage den 05.04. Book en tid hvis du tænker på nyt udstyr. Ring til 45765150 eller send en mail til shop@hoersholm-golf.dk.
 
Jeg glæder mig til se jer.
 
/Alan, shoppen

Restaurant Lerbækgaard holder åbent i hele påsken

Restaurant Lerbækgaard er åben i hele påsken og vi er klar til at hilse på alle medlemmer. Vi har opdateret vores hjemmeside og har lagt vores menukort op, så du kan se hvad vi byder på. Se mere på www.lerbaekgaard.dk. Vi har også en facebookside "Restaurant Lerbækgaard", klik ind og følg siden. Desuden er der en instagramside med billeder.

/Anne, Nicolaj, Hinna, Charlotte
Frameld dig dette nyhedsbrev