Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
15. juli 2015
Kære læser!

Indhold i nyhedsbrev :
  • Hilsen fra bestyrelsen
  • Kommende turneringer
  • Nyt fra Banen
  • Nyt fra trænerteamet
  • Nyt fra shoppen
  • Nyt fra Restaurant Lerbækgaard
Bestyrelsens sommerhilsen juli 2015.
Er sommeren over os? Nogle gange tvivler man.
Heldigvis er golfere støbt af noget særligt – også i sommerferieperioden. Golfengagementet er der. Trods det endog hidtil meget blandede sommervejr er der mange medlemmer og gæster, der benytter sig af vores gode faciliteter og dejlige baner, som i alle henseender står meget flot takket været personalet og vore greenkeepere (som nu også har klippet rough strategisk flere steder).
Blandt vore spillere er det dejligt at se en del nye, som vi andre "gamle" selvfølgelig skal hjælpe og tage hensyn til, når vi spiller. Vi har jo alle været begyndere, men måske lige glemt, hvordan det føles, når man spiller "stor bane" som ny golfer. En 9 hullers golfrunde bør dog ikke tage mere end 2 timer og 10 minutter. Alle skal bidrage til "fremdriften".
Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en fortsat god dansk sommer med forhåbentligt mange gode golfoplevelser på hjemme- eller udebane. Vi håber også på god tilslutning til turneringerne efter sommerferien.
Kommende turneringsmuligheder:

9 hullers Texas Scramble torsdag den 30. juli
Der er fortsat enkelte pladser ledig til juli måneds Texas Scramble. Denne gang med fine præmier fra Holte Vinlager og Iben Tinning.

Fødselsdagsturnering d. 15. august
Turneringen afvikles som traditionen byder med 9 hullers Texas Scramble og der spilles på alle sløjfer inklusiv Par-3 banen, for de som ikke har banetilladelse. Der forventes også i år deltagelse af ca. 100 medlemmer. Der er gunstart kl. 14.30. Efter turneringen byder restauranten på en lækker buffet til kr. 125,-.
Sponsor er igen i år Outdoor Sport. Så husk kryds i kalenderen, 

Klubmesterskabet 2015
Klubmesteskabet afvikles over 2 weekender. Slagspil turneringen spilles den 29 - 30 august og hulspil turneringen spilles den 5 - 6 september. 

For alle turneringer gælder at tilmelding skal ske via GolfWorks.

Nyt fra banen.
Tilbage på pinden efter en fantastisk oplevelse som greenkeeper til U.S. Open på Chambers Bay er hverdagen så småt ved og indfinde sig igen.

Efter en veloverstået eftersåning af greens + områder har vi nu nedsat vores klippe frekvens på greens for at give de nye græsspirer en mulighed for at overleve i en periode på 14 dage, dog tromler vi greens oftere for at beholde det jævne rul på bolden.

Vores team af frivillige hjælpere (fårene) er sat på hårdt arbejde med at passe den utilpassede rough som bærer præg af et fugtigt og koldt forår hvor muligheden for afbrænding ikke var tilstede. Vi har været rundt og klippet strategiske steder for at minimere generne ved en høj rough, jeg vil dog samtidig tillade mig at pointere roughen er en del af banens layout og samtidig spiller en vigtig rolle i flora & faunaen på banen. Mere radikale overvejelser er dog på tegnebrættet for at vi skal undgå situationer som opstår ifb. med "grønne" vintre.

Vaskepladsen er langt om længe færdige og klar til brug. Den grønne spand på selve vaskepladsen er en køllevasker og IKKE en skraldespand, desuden findes der en køllevasker foran proshoppen.

Vi oplever desværre et stigende problem med gæs som overnatter på greens og efterlader en del efterladenskaber, dette vil vare indtil de unge gæs er flyvefærdige som er i en periode på 3 uger frem fra dette nyhedsbrev. Flere skræmme tiltag med blandt andet en knaldpistol har været formålsløst og det manuelle arbejde med fjernelse af efterladenskaberne vil forsætte.

Igen i år ser vi et stort antal stære samt sjaggere som et resultat af de 100 stk ekstra fugle kasser som blev opsat i foråret dog er enkelte af de ældste fuglekasser faldet ned i sommerstormen som vi oplevede i forrige uge, disse bliver erstattet til vinter. Andet som kan nævnes:
  •  Nye NEXT TEE skilte er opsat flere steder for at vise vores gæster vej til næste tee.
  •  Flagene på Par 3 banen er udskiftet med nummer 1-9.
  •  Nye tee steder på hul 4 øst er klippet første gang og kan formentlig tages i brug til September med vejret taget som forbehold.
  •  Et foredrag om min oplevelse som greenkeeper til U.S Open kommer til efteråret.
Med ønsket om en god og dejlig sommer fra greenkeeper teamet på Hørsholm Golf. Følg os i greenkeeper teamet på instagram under #green_hoersholm
Jacob Aakjær Course Manager
Kurser
Iben Tinning: Ladies boot Camp 25-26 juli 2015
Få kickstartet anden del af golfsæson i sommerferie sammen med Iben. Vi har teknisk Træning hvor vi kommer alle de forskellige facetter af spillet igennem, samt mental træning, coursemangement, spil på banen hvor Iben spiller med.
Dato 25-26/7 på Hørsholm golf.  Tidsrum fra kl 8.30-16.30 hver dag.
Pris for dette arrangement 2499 kr.,  inkludere evt greenfee, frokost, eftermiddags snack og undervisning samt der er turnering hver dag med præmier!
Max 8 deltagere.

Fællestræning med Iben Tinning
Fællestræning for alle golfere, tilmeld dig som hold af 4 eller individuelt. Vi kommer alle de tekniske aspekter i spillet igennem og med nøje planlagt tema ved hver fællestræning! 

Peter Jeppesen Sommergolfskole
Peter Jeppesen afholder 3 dages SommerGolfskole i sommerferien. På kurset vil vi komme igennem både de lange og de korte slag. Du vil få en masse viden baseret på Trackman data.

Juli 2015

Gør et kup i Golfbazaren – Spar 35% på alle tøjvarer, sko mm.
Sommeren nærmer sig! -Spar 25% på nye poloer, shorts og nederdele.
Køb 2 kasser Velocity og få 1 kasse med gratis (45 bolde i alt)
Spar 25% på sko ved køb af et par alm. golfsko samt et par sommer golfsko.
Se mere på hjemmesiden.

Fitting - skal dit udstyr opgraderes.
Det er muligt at få professionel hjælp omkring udstyr i shoppen, på udvalgte tidspunkter vil trænerne give rådgivning om dit udstyr.
Er det gamle udstyr noget værd? Skal det måske bare rettes til? Eller vil du få noget ud af at skifte dit udstyr ud? Eller bare nye grips?
Da udstyr har en meget større effekt på golfspillet end man tror, og der er meget stor hjælp at hente ved at havde det rigtige udstyr.
Vidste du at med det rigtige udstyr kan du slå meget længere og mere lige.

Vi ses i shoppen
Sommerhilsen fra Restaurant Lerbækgaard
Som de fleste nok har bemærket er der ny chef i køkkenet, og det er med stor glæde at jeg har besat stillingen hos Restaurant Lerbækgaard.
Jeg vil undertiden skifte ud på kortet således at det harmonerer med sæsonen og efterspørgslen, og jeg rekonstruerer allerede i løbet af juli opsætningen af smørrebrødet, således at der fremover vil være skiftende frisk smurt smørrebrød og lette anretninger som hjemmerøget laks og frilandskylling til dem med lidt større frokost sult.
Aften kortet vil være præget af gourmet og råvare fra lokale eller danske markeder efter sæson og der vil blive prøvet forskellige retter af på "dagens ret/ suppe". Ydermere er banens egen "legendariske" hyldeblomstdrik tilbage i baren.
Jeg glæder mig til at byde alle velkommen og forkæle jer med det nye kort.
Til sidst vil jeg bare ønske alle en rigtig god sommer. Vi ses.
VH. Mikkel Pedersen.
(På billedet: Flemming Gjeraa med en forfriskende hyldeblomstdrik mv)
Frameld dig dette nyhedsbrev