Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Kære golfgæst!

Indhold i dette nyhedsbrev:

  • Nyt fra Restaurant Lerbækgaard
  • Arrangement med Helstegt pattegris og jazzmusik d. 26/9
  • Gratis Greenfee i Hørsholm Golf
  • Træn med Iben Tinning
  • Tag på golfrejse med Peter Jeppesen
  • Udsalgsslutspurt i shoppen
Hej, så er vi igen klar med lidt ændringer for sæsonen. Det er primært i køkkenet der sker ting og sager da efteråret jo er kommet. Æggekagen bliver fast på frokostkortet og pasta med tomat glider ud og gør plads for en club sandwich med pommes frites. Kvote og sæson for slethvar er gået på halv, men så er det jo godt at torsken igen kan fanges frit og lander her i form af:

Bagt torsk under citron rasp på tomat concassé. En cremet fiske bouillon med urtesalat, hertil vores genindførte pandebrød og conviettes smør.

Kalven bliver erstattet af kronvildt da vi jo har ramt sæson for denne og at det jo er meget lokalt med denne anretning:

Kronvildt filet sous vide med glaseret rødbede og vildt glace, hertil bagt kortaffelmos i hasselnød og parmesan, pandebrød og conviettes smør.

Flere af vores gæster har også efterspurgt vitello tonnato, så nu er den på som forret under aften a' la carten.

Vores dessert med rabarber mazarin bliver der også ændret i og kommer fremover til at hedde:
Variation af pære og chokolade. Chokolade fondant med bagt og krystalliseret mørk chokolade, pæregele, syltet pære og pære sorbet hertil toffee og karamel tuille.

Fra planer om arrangementer vil jeg nævne at musik og pattegris vil dukke op igen inden længe, og gule ærter også er på planen. Og som noget helt nyt vil jeg prøve at afholde kokkeskole for medlemmer og andre godtfolk i perioden hvor vi holder aften a' la carte lukket (oktober til december). I så vid udstrækning det kan lade sig gøre. Ideen er i støbeskeen og yderligere information er på vej.

I Restauranten har Flemming introduceret en økologisk u filtreret flaske øl fra Tuborg som vil kunne købes for 29kr. under kampagne.
Til sidst vil Flemming og jeg vil sige mange tak for en dejlig medlemsaften hvor vi håber at i følte at i kom lidt under "huden" på os og fik lidt indsigt i hvem vi er og hvad vi laver her.

Senere i september gentager vi succesen med helstegt pattegris og jazzmusik. Det bliver fredag den 4. september fra kl. 18-21. Der serveres en 2 retters menu med pattegris & hjemmelavede pandekager med is. Pris kr. 248,00 per person. Der er live jazzmusik fra orkestret Swing Team. Du reserverer bord ved at ringe på tlf: 4576 1500.

Vi håber at se dig/jer!

Med venlig hilsen
Mikkel og Flemming
Gratis Greenfee i Hørsholm Golf
Søndag d. 20. september 2015 tilbyder Hørsholm Golf gratis greenfee. Har du lyst til at tage op til 3 venner med på en golfrunde i Hørsholm Golf søndag d. 20. september 2015, så har du nu muligheden. Hørsholm Golf tilbyder nu dig og op til 3 venner en gratis runde golf på én Hørsholm Golfs baner. Tilbuddet gælder både til 9- og 18 hullers spil. I vælger selv.


God tur!
Træn med Iben Tinning

Buddy Session
Ikke kun til tvillinger - bare i er 2
3x 60 minuter træning
incl. course management
incl. short game long game
incl mental træning
300kr efterårs Rabat skal bruges inden 31/12 2015.
Pris 3x60 min ialt 1500kr

Beginners Class
Forløbstræning af 5 gange 40 min inkl. 2 banelektioner. 4.250 kr. ved 2 personer 3500kr pr person. vi kommer rundt om alle aspekter i golfspillet efter et nøje planlagt forløb, så du som ny golfer kan nå dine golfmål!
Læs mere på hjemmesiden ibentinning.dk

Golfrejse med Peter Jeppesen
Der er stadig et par ledige pladser på den fantastiske tur med Peter Jeppesen til Penha Longa til efteråret. Penha Longa er absolut Europas mest eksklusive golfresort, med 3 topklasse restauranter og en meget smuk golfbane, der ligger lige uden for døren.
Udsalget fortsætter med fuld styrke
Vi sætter slutspurgten ind med næsten alle varer i shoppen.
  • Spar fra 50% og op til 65 % på al beklædning
  • Spar 45 % på alle sko
  • Spar 20 % på alt 2015 udstyr
  • Spar op til 60 % på udstyr fra 2014 eller tidligere
  • Spar 25 % på alle handsker
Kom og gør et kup og hjælp os så vi kan få plads til nye spændende varer til 2016 sæsonen.
Udsalget løber til og med 27. september 2015.

Vi ses i shoppen
Alan og Nadia
Frameld dig dette nyhedsbrev