Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Kære medlem!
 
Dette er blot en lille reminder om nogle af de aktiviteter, som du som medlem af Hørsholm Golf kan deltage i her i efteråret:
  • Arrangement med Helstegt pattegris og jazzmusik d. 26/9
  • Medlemsaften 29/9: Greenkeeper ved US Open
  • Snowflake Beer turnering 8/11
  • Buddysession, Beginners Class, Golfrejse, Vintertræning
 Medlemsaften tirsdag den 29. september kl. 19.00 i Stalden.
 
Sæsonens sidste medlemsaften. Tirsdag 29. September afholder vi den sidste medlemsaften i denne sæson. Det bliver en meget spændende aften. Aftenens tema bliver et interessant indlæg fra Jacob Greenkeeper, som i år havde den ære, at blive bedt om at være greenkeeper ved US Open, som i år blev spillet i Washington state på USA's vestkyst.
 
Jacob vil fortælle om sine oplevelser, krydret med billeder fra turneringen. Yderligere vil han fortælle om det store, og omfattende program der ligger for vor egen banes udvikling. Afslutningsvis vil klubben være vært ved et let traktement, hvor vi alle kan ønske hinanden en god efterårs- og vintersæson.
 
Udvalget ser frem til stor deltagelse i dette arrangement, der er ikke mange golfklubber i Danmark, der her leveret greenkeeper til US Open, så reserver allerede nu 29.09.15 kl. 19.00.
 
Tilmelding på GolfWorks under rubrikken Arrangement/Kursus.
 
På gensyn til en hyggelig aften.
 
Medlemsudvalget
Snowflake Beer Golf match 2015
 
SNOWFLAKE afvikles 2015 i 4 store danske golfklubber og de respektive deltagere tilbydes lækker forplejning til golfrunden samt lækre goodiebags til at gå hjem på.
 
Arrangementet afholdes i Hørsholm Golf søndag den 8. november. Dagen indeholder også stor julebuffet med ris a lamande og mandelgave.
 
Dagen begynder 08.00 med indskrivning, lodtrækning, fotos samt præsentation af matchformat og præmiekategorier, happenings og sponsorer. GUNSTART kl. 10.00 – max 100 deltagere. Pris per person kr. 400,-. Læs mere her...
 
Tilmelding til Jan Pedersen på telefon 52 45 15 82.
Træn med Iben Tinning....
 
Buddy Session
Ikke kun til tvillinger - bare i er 2
3x 60 minuter træning
incl. course management
incl. short game long game
incl mental træning
300kr efterårs Rabat skal bruges inden 31/12 2015.
Pris 3x60 min ialt 1500kr
 
Beginners Class
Forløbstræning af 5 gange 40 min inkl. 2 banelektioner. 4.250 kr. ved 2 personer 3500kr pr person. vi kommer rundt om alle aspekter i golfspillet efter et nøje planlagt forløb, så du som ny golfer kan nå dine golfmål!
Læs mere på hjemmesiden ibentinning.dk
 
 
Træn med Peter Jeppesen...
 
Golf i efterårsferien
Kom på golfskole med din mor eller far eller bedsteforældre, her er det muligt at komme på golf kursus med din familie og havde det rigtigt sjovt sammen. Vi har her i efterårsferien et tilbud til dig og din familie, i kan komme og spille golf og modtage træning, her vil i blive undervist både i lange slag, samt indspil og puttning, derefter tage vi ud og spiller vores par 3 bane, samt en masse andre spændende udfordringer
 
Tirsdag d.13.10 kl. 10-16
Onsdag d.14.10 kl. 10-16
 
Tilmelding er nødvendigt, da der max. er plads til 16 deltagere, tilmelding skal ske på mail academy@hoersholm-golf.dk eller i shoppen. Pris 695 kr. pr. deltager

Vintertræning
Der vil denne vinter være mulighed for at tilmelde sig til vinter fællestræning med Peter Jeppesen. Træningen vil være baseret på at holde fast på det man allerede kan og samtidigt få et kæmpe forspring på næste sæson, Fokus vil være at ramme bolden bedre og få det sjovere når man træner, samtidigt vil du få de små hemmeligheder der gør det nemt at slå lige og langt.

Træningen vil være fordelt over 5 lørdage kl. 11-12 eller 5 tirsdage 10-11
Der er plads til 8 deltagere på hvert hold, så det er først til mølle.

Lørdag Hold 1: 14. nov. 28. nov. 12.dec. 6. feb. 27. feb.
Lørdag Hold 2: 21. nov. 5. dec. 19. dec. 13.feb. 5.marts.
Tirsdag hold 3: 10. nov. 24. nov. 8. dec. 12. jan. 9. feb.
Tirsdag hold 4: 17. nov. 1. dec. 15. dec. 16.feb. 1. marts.
Pris 995 kr.
 
Tilmelding skal ske på academy@hoersholm-golf.dk eller Betaling og tilmelding i sekretariat eller reception.
 
Golfrejse med Peter Jeppesen
Der er stadig et par ledige pladser på den fantastiske tur med Peter Jeppesen til Penha Longa til efteråret. Penha Longa er absolut Europas mest eksklusive golfresort, med 3 topklasse restauranter og en meget smuk golfbane, der ligger lige uden for døren.
Frameld dig dette nyhedsbrev