Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
18. december 2015
 
Kære golferspiller!
 
Hørsholm Golf ønsker dig og din familie en god jul og et godt nytår. Vi håber at se dig igen på vores baner i 2016. Husk at vi holder banerne åben i løbet af vinteren.
 
Lidt nyt siden sidst:
  • Trænerrokade: Velkommen til...
  • Golfskoler til syden
  • Julehygge i shoppen

Jesper Kjærbye bliver ny PGA-træner i Hørsholm Golf

Jesper Kjærbye bliver fra sæsonstart 2016 tilknyttet Hørsholm Golf og skal sammen med Peter Jeppesen og Iben Tinning varetage træningen af klubbens medlemmer og gæster. Jesper Kjærbye er tidligere landsholdsspiller og European Challenge Tour Pro og har bl.a. spillet sammen med Thomas Bjørn, Anders Hansen og Søren Kjeldsen. Udover at være PGA-træner, så er Jesper også kommentator på Viasat Golf.

Jesper fortæller om sig selv og om undervisningssituationen:
"Jeg er passioneret omkring at få folk til at holde mere og mere af dette verdens bedste spil. Og til at man forbliver nysgerrig omkring spillet - noget som jeg selv konstant er. Det er vigtigt, at vi som trænere er optagede af, hvem vi står overfor. God golfundervisning handler naturligvis om at formidle på en individuelt tilpasset måde, så kunden rent faktisk har en chance for at lære. Så kan det virkelig blive til noget!. Jeg er meget spændt på udfordringen i Hørsholm Golf og glæder mig til at møde klubbens medlemmer."
 
Jesper starter til april 2016.

Patrick Bach skal til Dansk Junior Golf Akademi

Vores populære PGA-træner Patrick Bach stopper desværre i Hørsholm Golf efter denne sæson. Patrick sidder lige nu på skolebænken og er ved at færdiggøre sin PGA-træner uddannelse. Han sender følgende hilsen til vores medlemmer og gæster:

"Kære alle sammen! Efter fire år som træner i Hørsholm, har jeg nu valgt at gå nye veje. Jeg har fået et tilbud om at blive en del af Dansk Junior Golf Akademi (DJGA) fra den kommende sæson, hvilket jeg har takket ja til. DJGA er et nationalt talentudviklingsprojekt, med flere forskellige baser i både jylland og på sjælland. Her vil mit primære arbejde bestå i at ruste de unge spillere til en professionel karriere. Sideløbende med mit arbejde i DJGA, vil jeg også blive en større del af arbejdet omkring landsholdene. Her vil jeg stå for 3D analyser af spillernes teknik. Sideløbende med arbejdet i DJGA og DGU, er jeg også begyndt at læse Sports Science på Manchester Metropolitan University, som på sigt giver mig et endnu bedre indblik i bl.a. fysiologi, biomekanik, præstation og udvikling. Jeg ser frem til at komme igang med et nyt kapitel af min trænerkarriere. Jeg vil samtidig gerne sende en stor tak til jer, der har været en del af min faste kundebase de sidste fire år. Jeg håber at vi ses igen. /Patrick"
 
Hørsholm Golf ønsker Patrick al held og lykke med sit nye job.

Golfskoler til syden - med trænerteamet

Trænerteamet på Hørsholm Golf Academy arrangerer flere gange årligt golfskoler til udlandet. Rejseperioden med trænerne er typisk fra oktober til april måned og gruppestørrelsen er fra 8-20 personer på disse ture. På turene er der arrangeret golftræning, matcher, samt en masse hyggelige "After-Golf" aktiviteter.
 
Til foråret 2016 er planlagt disse ture: 

Slutspurts julehygge i shoppen

Vi fra shoppen ønsker alle medlemmer og venner af huset en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi takker mange gange for jeres støtte i 2015 og kvitterer med at byde på lidt julehygge i den sidste weekend d. 19.-20. før jul. Vi holder åbent  mellem kl. 10.00 -14.00 og byder på lidt Gløg og kage. Mangler du fortsat julegaver giver vi weekenden 25 % på alle vare i shoppen.
Glædelig jul og Godt Nytår. 
Alan / Shoppen.
Frameld dig dette nyhedsbrev