Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Kære golfspiller!

Da der formentlig er en del af vores medlemmer og gæster, der fortsat synes, at det er for koldt til golf her i Danmark, så har vi besluttet at dedikere dette nyhedsbrev til lidt golfrejsestof, der måske kan inspirere dig til din næste golftur. Vores rejsepartnere fra Krone Golf Tours og Profil Rejser har nogle spændende rejsemål og tilbud i den kommende periode. 

God tur!

Golfskole i Spanien

Tag med Krone Golf Tour og Peter Jeppesen til solrige Alicante, Spaniens mest solrige område, hvor Peter vil sørge for at I får en perfekt start på golfsæsonen. Der er afrejse d. 31. mart 2016. Golfskolen bliver afholdt på det femstjernede Marriott La Sella, som ligger en time fra Alicante lufthavn. Læs mere..

Tag med til Irish Open 2016

Følg den forsvarende mester, Søren Kjeldsen, de øvrige danske spillere og Rory McIlroy på nærmeste hold til Irish Open, 2016. I 2015 stod Søren Kjeldsen side om side med Rory McIlroy som vinder af Irish Open, så tag med til Irland og se om vi kan få endnu en dansk vinder i 2016. På turen medfølger gruppeleder fra Krone Golf Tours og vi får besøg af Thomas Søby, caddie for Morten Ørum Madsen, som vil holde et oplæg om livet som caddie på Europatouren. Læs mere om rejsen her...

Final Call: Træt af vinter kulden?

Profil Rejser har sikret yderligere 8 flypladser til solrige Alicante fra 20.-27. februar og har lavet et supertilbud kun til vores samarbejdsklubber. Flyv direkte til Alicante - det sted i Spanien der normalt varmer først op. Bo på det 5* La Finca Golf & Spa Resort ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Alicante. Pris kun kr. 6.990 pr. person. Læs mere her...

Profil Rejser har derudover også en række andre skarpe rejsetilbud med rabatter til Hørsholm Golf's medlemmer og gæster, bl.a.

  • Solrige Cypern
  • Tyrkiet med all incl.

Se tilbuddene her...

Frameld dig dette nyhedsbrev