Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
2. maj 2016
 
 
Kære golfspiller!
 
Maj måned byder på en masse spændende aktiviteter i Hørsholm Golf. Måske er du til Yoga, måske har du mod på at teste nyt udstyr eller måske har du lyst til at vinde en rejse til Dubai. Læs mere nedenfor.
 
  • Mors dag søndag d. 8. maj
  • Stor demodag lørdag d. 21. maj
  • Dubai Open søndag d. 22. maj

Hørsholm Golf inviterer til Mors Dag søndag d. 8. maj

Mors Dag: Prøv yoga på golfbanen
Hørsholm Golf fejrer mødre i alle afskygninger, når de på søndag slår dørene op for en kombineret yoga og golf-session, der sætter fokus på kvindekroppens skavanker og golfspillerens lyst til ro, frihed og et bedre slag.

Professionelle golfspillere har længe vidst, at yogaens fokus på smidighed, styrke og balance forbedrer deres spil. Kvinder, der dyrker yoga, ved at det hjælper dem hurtigere tilbage i kroppen efter børnefødsler, fjerner de typiske skavanker i bækken og skuldre – og i øvrigt øger kropsbevidstheden og nedsætter stressniveauet. Nu kombinerer Hørsholm Golf begge dele i en formiddag med yoga på driving rangen, golfkursus for nybegyndere og en masse aktiviteter, der gerne skulle tiltale det mere feminine segment.

”Vi har igennem længere tid gerne ville se flere kvinder på banerne her i Hørsholm, så nu sætter vi ind med en charmeoffensiv hér på Mors Dag, der både involverer golf, yoga, zoneterapi og skønhedsbehandlinger,” siger Dorthe Thorsen, der er en af kvinderne bag arrangementet.

Hørsholm følger landsgennemsnittet
Ifølge hende matcher Hørsholm Golf landsgennemsnittet med sine 27 procent kvindelige spillere, men det er langt fra nok, når klubben nu ved, at især kvinder vil kunne få en masse ud af at dyrke golfspillet.

”I teenageårene ændrer kvindekroppen sig, og vi begynder ubevidst at beskytte vores overkrop, trække skuldrene lidt ind og runde ryggen. Senere hen bliver mange af os belastet af fødsler – vi får bækken og skulderproblemer. Det er derfor ekstra vigtigt for kvinder, at de får arbejdet med kroppens smidighed og får opbygget flere muskler i lænd og bækken,” siger yoga-instruktør Kirsten Dalsgaard, der lover, at yoga-deltagerne på Mors Dag vil gå hjem med en håndfuld øvelser de med fordel kan bruge i hverdagen, en følelse af frihed og en større forståelse for, hvad yoga og golf har til fælles.

Kontaktinformationer:
Kirsten Dalsgaard, yogainstruktør: 61464615 – info@studieyoga.dk
Dorthe Thorsen, Hørsholm Golf: 45765150 - dt@hoersholm-golf.dk

”Kvinder lider typisk af skulder- og bækkenproblemer, og så har de ofte en lidt dårligere holdning end mænd. Og lige præcis derfor er både yoga og golf et særdeles godt tilbud til dem. Begge dele fokuserer på smidighed, balance og styrke i kroppen,” siger Kirsten Dalsgaard, der er yogainstruktør og glæder sig til at byde velkommen til yoga-sessionen på Mors Dag.

Program på Mors Dag:

For nybegyndere:
Kl. 11.00 – 14.00 Par-3 banen åben for gratis spil

For Golfspillere:
9.00 – 11.00 ”Mor” spiller gratis spil på 9 hullers sløjfen

For alle:
9.00 – 12.00 Morsdag kursus med Iben Tinning. Tilmelding nødvendig på mail post@hoersholm-golf.dk.
10.00 - 12.00 Yoga på driving rangen
10.00 – 12.00 Zoneterapi Your-Zone v/Marianne Sundø
10.00 – 12.00 Beauty behandling v/Diana K

Demodag lørdag d. 21. maj

Der afholdes stor demodag med Callaway, Ping og Wilson lørdag d. 21. maj kl. 13-17. Kom og prøv en masse nyt grej; jern, hybrider, drivere, wedges og puttere. Måske finder du noget, der lige præcis passer til dig.
 
Det er muligt at få lavet en personlig fitting (opmåling), men det kræver tilmelding på forhånd. Send en mail til shop@hoersholm-golf.dk.

Deltag i Dubai Open søndag d. 22. maj

Hørsholm Golf deltager i Dubai Open 2016.
Spil med om en af de eftertragtede finalepladser i Dubai.

Du har nu mulighed for at deltage i Dubai Open 2016, Danmarks største amatør-golfturnering. Turneringen er arrangeret af Profil Rejser i samarbejde med Dubai Tourism, Emirates og Wilson Staff, og der spilles om tolv finalepladser i Dubai.

Den indledende turnering finder sted på nogle af Danmarks bedste golfbaner.
I år spilles der på banerne: Lyngbygaard, Hørsholm, Køge, Svendborg, Stensballegaard og Skjoldenæsholm.

Spilledatoer fra d. 20. maj til d. 19. juni 2016.

Efter hver kvalifikationsrunde vil de to bedste i A- og B-rækken gå videre til finalen i Dubai.
1. præmie ved kvalifikationsrunderne inkluderer:
- Fly København - Dubai t/r med Emirates
- Hotelovernatninger
- Finaleplads i Dubai Open 2016

Klappe-præmier: Udover at der spilles om to finalepladser i Dubai pr. kvalifikationsrunde, vil der være præmier til de øvrige, der er fremme i feltet - samt flotte klappe-præmier.

Tilmeld dig Dubai Open 2016 her...

Ledsagere kan komme med til fordelagtige priser - ring til Profil Rejser og hør mere på 77 33 56 20.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev